Bijeli iPhone „zahtjevan“ za izradu?

poruka: 24
|
čitano: 5.972
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bijeli iPhone „zahtjevan“ za izradu?".
16 godina
neaktivan

Taj bijeli mi je ono totalno fancy Belji se

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bijeli iPhone „zahtjevan“ za izradu?

Ako se ne varam ovaj na slici iphone nije Iphone 4 ? 

Ubuntu 10,04 (Lucid Lynx) , ako želite naučiti o linuxu posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com
16 godina

danas su bugovci objavili potpuno dvije nevažne vijesti o tom uređaju,danas vjerovatno nema nikakvih vijesti o apple pa moraju staviti bar nešto

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina

dobro vidiš, nije

kad ih još nema :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima ovdje na gizmodu objašnjenje zašto je tome tako, ako je vjerovati čovjeku:

UPDATE 2: From another reader who cannot disclose their identity:

"Actually the white on the iPhone is not painted, it is screen printed. I cannot say who I am as Apple does have a non-disclosure in effect for this, but: The color specifications for the white on the new iPhones are just crazy. The tolerances they are trying to achieve with the white really is the cause of the delay. As screen printing goes, it is somewhat controllable, doesn't have the tolerance that Apple is wanting to hold the color specification of the white too. Talk about anal..."

Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Ako se ne varam ovaj na slici iphone nije Iphone 4 ? 

Nije, punokrvni 3G/3GS. Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
Kao da je njih briga, oni će objavit vijest pa sad ko hoće da čita neka čita. BUG-u je bitno da je vijest objavljena.
17 godina

valjda nestalo bijele boje u trgovini.

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to je zato jer se bijeli prave od specijalnog alpskog mlijeka u prahu, a obzirom da se ti telefoni prodaju ko ludi ne može se namust toliko krava tako da...

Moj PC  
24 0 hvala 0
17 godina
protjeran
alien kaže...

valjda nestalo bijele boje u trgovini.

Dosao Jobs dolje u skladiste kad ono bijele boje ni za lijek.

16 godina
neaktivan

Mogli su barem staviti pravu sliku :S

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

sad bi bila fora da bijeli iPhone bude malo skuplji xD

born to be gamer
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Valjda ne znaju kako napraviti bijeli (K)Retina display. Belji se

PSN: filip99 //
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ahh taj marketing. Nevidim koji problem proizvest plastiku u bijeloj boji, ili koji je god to materijal. Oprostite nisam informiran vezano za novi iPhone previše, nije da me zanima. I još jedna stvar. Kaj mislite zašto Bugovci pišu stalno o Applu. o neke zanima. Ponajviše to čitaju Apple fanboysi koje takve stvari zanimaju.

@ blackalbum: Neznam da si prisiljen to čitat kolko ja znam ti imaš izbor otvorit koju vijest očeš pogledat. Nije da te osuđujem neg sam kažem da se ne obazireš na to :P

Ljudi update Engadget je u ova dva dana već našo par problema s novim iPhonom (žute mrlje na ekranu i slaba antena koja stalno ispušta pozive.)

I'm soo SERIAL

0 0 hvala 0
17 godina
Dobar razlog da bijelo bude veca cijena pa ce samo prave njuske nosat bijeli,a ne tamo neki šugavi crni ;-)
16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Dobar razlog da bijelo bude veca cijena pa ce samo prave njuske nosat bijeli,a ne tamo neki šugavi crni ;-)

Čekaj dok "otkriju" retro krem-bijelu. xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 22:36 (vlad0).
16 godina
Motorola je odabrala loše vrijeme za predstavljanje Droida X. Ovih dana, sve su oči uprte u iPhone 4, pa će ovaj genijalni telefon s Androidom pomalo ostati u sjeni, barem do sredine srpnja kad će se naći u prodaji.

Droid X će dolaziti s Androidom 2.1, a nova verzija će biti dostupna do kraja ljeta.

Droid X podjednako je impresionirao fanove i kritičare Android telefona. Uređaj ima veliki ekran od 4.3 inča osjetljiv na dodir, i kompatibilan je s Flashom. Flash će za njega biti dostupan kad i Android 2.2. Za usporedbu, iPhone 4 nema Flash i ima ekran od samo 3.5 inča.

Droidov procesor radi na frekvenciji od 1GHz, a ima ugrađenih 8 GB interne memorije i MicroSD utor.

Droid je napredovao od svoje prve verzije. Brži je no ikad i ima kameru od osam megapiksela. Nažalost, nedostaje mu dualna kamera za videopozive kojom se novi iPhone tako ponosi.

"Rušimo barijere kao biste mogli uživati u webu kakav treba biti i stvarati, dijeliti i gledati sadržaje kao nikad do sad", rekao je Sanjay Jha, Motorolin direktor za mobilne uređaje. "Poslovnim korisnicima će Droid X biti zanimljiv jer ima push e-mail i widgete za e-mail i kalendar."

U Americi će uređaj koštati 200 dolara uz dvogodišnji ugovor s Verizonom. U prodaju kreće 15. srpnja.

Droid X je jedanaesti Android telefon koji je Motorola lansirala, no najvažniji je do sad u njihovoj dugoročnoj strategiji. S obzirom na uspjeh prvog Droida, ovaj će telefon stati rame uz rame s iPhoneom 4.

Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
Motorola je odabrala loše vrijeme za predstavljanje Droida X. Ovih dana, sve su oči uprte u iPhone 4, pa će ovaj genijalni telefon s Androidom pomalo ostati u sjeni, barem do sredine srpnja kad će se naći u prodaji.

Droid X će dolaziti s Androidom 2.1, a nova verzija će biti dostupna do kraja ljeta.

Droid X podjednako je impresionirao fanove i kritičare Android telefona. Uređaj ima veliki ekran od 4.3 inča osjetljiv na dodir, i kompatibilan je s Flashom. Flash će za njega biti dostupan kad i Android 2.2. Za usporedbu, iPhone 4 nema Flash i ima ekran od samo 3.5 inča.

Droidov procesor radi na frekvenciji od 1GHz, a ima ugrađenih 8 GB interne memorije i MicroSD utor.

Droid je napredovao od svoje prve verzije. Brži je no ikad i ima kameru od osam megapiksela. Nažalost, nedostaje mu dualna kamera za videopozive kojom se novi iPhone tako ponosi.

"Rušimo barijere kao biste mogli uživati u webu kakav treba biti i stvarati, dijeliti i gledati sadržaje kao nikad do sad", rekao je Sanjay Jha, Motorolin direktor za mobilne uređaje. "Poslovnim korisnicima će Droid X biti zanimljiv jer ima push e-mail i widgete za e-mail i kalendar."

U Americi će uređaj koštati 200 dolara uz dvogodišnji ugovor s Verizonom. U prodaju kreće 15. srpnja.

Droid X je jedanaesti Android telefon koji je Motorola lansirala, no najvažniji je do sad u njihovoj dugoročnoj strategiji. S obzirom na uspjeh prvog Droida, ovaj će telefon stati rame uz rame s iPhoneom 4.

Sorry, ali kakve ovo veze ima sa bijelim iPhoneom 4 :S

Imam osjećaj kao da čitam reklamu xD

18 godina

Nema veze, ionako mi se vise svida crni iPhone 4 koji je na narudzbi.

e.......

0 0 hvala 0
16 godina
Dom031 kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Sorry, ali kakve ovo veze ima sa bijelim iPhoneom 4 :S

Imam osjećaj kao da čitam reklamu xD

Ovo je samo primjer kak BUG stalno forsira faking Apple.Može vas biti sram BUG-ovci.Dok Motorola izda novi model svojeg uspješnog smartphonea vi pišete o nekakvih bojama za iphone.Nekad ste bili super, a sad ste obično žutilo i smeće.

18 godina
awesomo kaže...

to je zato jer se bijeli prave od specijalnog alpskog mlijeka u prahu, a obzirom da se ti telefoni prodaju ko ludi ne može se namust toliko krava tako da...

A da ti utrčiš pa da tebe pomuzu ... ?

17 godina
neaktivan

Blah, nek daju kineskim lakirerima na development i stvar je rijesena za 10 minuta. Kancerogene bijele u izobilju, samo biraj nijansu. A tek što je jeftino. 

Idem se javit u Appleov production deprtment sa idejom i ponudom za posao.

http://www.eveonline.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
A da ti utrčiš pa da tebe pomuzu ... ?

ajme što ste vi appleseksualci osjetljivi. strašno...

18 godina
protjeran

Nestašica titan(IV)- oksida.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice