Bežični HD na 60 GHz

poruka: 7
|
čitano: 1.319
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bežični HD na 60 GHz".
16 godina
neaktivan
Bežični HD na 60 GHz

To te ja pitam. Nije mi toliko do spajanja Blueray playera sa telkom, jer ga ni nemam, nego konačno mogu komp koji mi je spojen na TV i preko kojeg gledam HD filmove, odnijeti u ostavu da mi ne zuji u boravku dok gledam film.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bežični HD na 60 GHz

E to hoću.Samo cijene su paprene.Gledao sam na njihovom siteu cijene,a kreću se od 900$ naviše.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 10:46 (dncrmt).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bežični HD na 60 GHz

Ili jednostavno kupite WD tv live player i jedan externi disk od 500gb i nebude vam ništa zujalo i smetalo, a biti ce višestruko jefinije od ovoga...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bežični HD na 60 GHz

To je istina, ali onda sam ipak ograničen samo na filmove. Ovako ako imam dovoljno jaku kantu mogu najnormalnije igrati sve nove igre na 127 centimetarskom lcd-u, a komp, koj će zbog napora početi zujati kao avion, i dalje ne čujem jer je u ostavi.

16 godina
protjeran
Bežični HD na 60 GHz

Zračenja na sve strane. Još malo pa će nam udovi početi otpadati Smijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bežični HD na 60 GHz

I naravno to je još uvijek prevelika cijena, ali kao i sve u informatici ono čemu krene prodaja u velikim brojkama automatski pada cijena tog uređaja. Ja se samo nadam da taj proces neće trajati predugo kao na primjer sa blueray playerima.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Bežični HD na 60 GHz
Buffer Overflow kaže...

Zračenja na sve strane. Još malo pa će nam udovi početi otpadati Smijeh

Prvo su na redu spolni :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice