Bežična velesila

poruka: 5
|
čitano: 974
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bežična velesila".
16 godina
Bežična velesila

možda je odgovor što je europa bolje povezana pa toliko nije ni potreban bežična mreža za razliku od afrike i j.amerike,negdje sam čitao da je mobitel u africi sve od sredstva plaćanja do komunikacije

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Bežična velesila
blackalbum kaže...

negdje sam čitao da je mobitel u africi sve od sredstva plaćanja do komunikacije

to je budućnost

...a možda imaju samo niže cijene?

17 godina
Bežična velesila

A mozda je razlika u broju stanovnistva faktor takoder? Vise ljudi vise veza? Volim ove statiske bez stavljanja u kontekst. Veoma beskorisno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 18:55 (konjRR).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Bežična velesila
HCSC kaže...
blackalbum kaže...

negdje sam čitao da je mobitel u africi sve od sredstva plaćanja do komunikacije

to je budućnost

...a možda imaju samo niže cijene?

a mozda su to "novo-otkrivena" trzista i svima je cilj poboljsati zivotni standard latinosa i afrikanaca (pro)dajuci im jeftinu hran... ovaj, pardon, tehnologiju poput mobitela i racunala.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
Bežična velesila

Kada se već kačimo latinosa, frend bio u Venecueli, kaže da su tamo svi opsjednuti mobitelom. Čekenju u redu (trgovina, airport...) krate vrijeme čačkanjem po mobitelu i veli što je interesantno da su velika večina BB uređaji

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice