Bezazlene sugestije…

poruka: 5
|
čitano: 986
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bezazlene sugestije…".
17 godina
Bezazlene sugestije…

aa opera toga nema :) (barem zvanicno) :D

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bezazlene sugestije…

Nakon kritike da blatite samo google, malo negativnih vijesti i o IE i MS? Hajde, neka, tako i treba, slušajte svoje čitatelje možda bude opet nešto od vas Namigiva

Samo da nije ovo politički korektan potez, nakon kojeg opet sve po starom.

U redu je naxeem, ne trebaš biti poklopac Smijeh

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bezazlene sugestije…

Uh što tebe ja smetam, a ti bi tako rado krojio uređivačku politiku BUG-a... možda da osnuješ svoj IT news portal i u njemu konstantno sereš po Microsoftu? Samo za primjer?

Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Bezazlene sugestije…

nije gooogle jedini, ali da će ms ili goo. jedan po jedan rezultat gledat, to je nezamjetno,nije vrijedno spomena

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
protjeran
RE: Bezazlene sugestije…
naxeem kaže...

Uh što tebe ja smetam, a ti bi tako rado krojio uređivačku politiku BUG-a... možda da osnuješ svoj IT news portal i u njemu konstantno sereš po Microsoftu? Samo za primjer?

Ne, ne bih krojio uređivačku politiku BUG-a za razliku od tebe koji bi tako rado učinio sve da si s njima. Možda bi ti mogao osnovati svoj vlastiti forumu a ne jašiti po ovome cijeli dan i biti poklopac svakoj ali baš svakoj jeb*noj temi kao što si i ovoj. Zbog toga sam ironično i napisao da ne moraš biti poklopac ali nisi izdržao.

Btw, ne "serem" stalno po Microsoftu, samo ponekad kad imam zašto kao i po ostalima. Zapravo čak nekad branim Vistu u odnosu na WinXP.

P.S.
Da, u pravu si smetaš mi. Smetaju mi takvi likovi kao ti, a vidim da nisam jedini.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice