Bez kupovine Logitecha

poruka: 20
|
čitano: 2.469
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bez kupovine Logitecha".
17 godina
Bez kupovine Logitecha

Bravo!!!

Ionako imam dosta visoko mišljenje o Logitechu, sada je još više poraslo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bez kupovine Logitecha

Lijepa vijest makar mislim da uvijek vrijedi ona zlatna "Novcem možeš kupiti sve (ako daš dobru ponudu)"

--
HaHa na sve

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bez kupovine Logitecha

Bila bi šteta kada bi kupili Logitecha...

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
Bez kupovine Logitecha

Logitech ne daj se!!!!!!!! Vi iz Microsofta mislite da se sve moze kupiti novcem, e pa ne moze..kako god prodaja im se ne isplati, jer je logitech sinonim za kvalitetne tastature i miseve kojih ce uvijek trziste biti puno...Mah Microsoft bih najradije pokupovao svu konkurenciju da mu nema ravnog, e pa ne moze...

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bez kupovine Logitecha

Dobro da Smranader nije predsjednik Logitecha. Smijeh

A mogu si misliti kakva bi im budućnost bila da su ih preuzeli  . Proizvodi poput IE 6.0.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vokhee kaže...

Ionako imam dosta visoko mišljenje o Logitechu, sada je još više poraslo.

Zoidberg kaže...

Dobro da Smranader nije predsjednik Logitecha. Smijeh

Potpisujem obje izjave.
Logitech živi vječno !
Power to the people !
17 godina
Bez kupovine Logitecha

LoL i onda nek mi neko reče da Microsoft nije monopolističko smeće.

Prvi optički miš koji sam kupil je bil od Microsofta za 501 kn (1999. godine ak se ne varam). Miš je bil ok ali drugi koji sam kupil je bil od Logitecha, MX nekej (mislim da je 700). Kad sam kupil MX-a pajdo je kupil u to doba konkurentnog miša od MS. Od kad sam prvi put dotaknul MS miša kod frenda znal sam da ga više nikad ne budem kupil.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bez kupovine Logitecha

Logitech rules!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I Microsoft ima jednako kvalitetan hardver, ali Logitech je konkurencija i zato je zanimljiv. Kupnja se nebi smjela nikad dogodit.

Što se ovih komunističkih parola tiče, apsolutno ste komični. I Logitech bi rado kupio Microsoft da može.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
Bez kupovine Logitecha

Nisam neki ljubitelj Logitecha ali od kada sam ponosni vlasnik Z-5500 zvučnika, moram priznati da mi je poprilično zarastao za srce.  Vidio  sam  da imaju  lijepih  (čitaj: kvalitetnih) tehničkih  proizvoda  od  kojima  bi  i  neki  audiofili  zavidjeli. Što se tiče miševa Microsoft USB IntelliMouse Explorer mi je nezamjenljiv, a što se tiče tastatura ne znam šta se desilo sa njemačkom firmom Cherry ali boljih tastatura od tog proizvođača jednostavno nema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

I Microsoft ima jednako kvalitetan hardver, ali Logitech je konkurencija i zato je zanimljiv. Kupnja se nebi smjela nikad dogodit.

Što se ovih komunističkih parola tiče, apsolutno ste komični. I Logitech bi rado kupio Microsoft da može.

naxeem je stožer odbrane za Microsoft... kako softverskog odjela Microsofta, tako i hardverskog
takav sam utisak stekao

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan

Kad već ideš u offtopic, barem gramatiku nauči.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Kad već ideš u offtopic, barem gramatiku nauči.

Lektoriranje na internetu? No šit!
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

I Microsoft ima jednako kvalitetan hardver

Neki ljudi stvarno imaju VELIKI smisao za humor!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
17 godina
Assassin kaže...
naxeem kaže...

I Microsoft ima jednako kvalitetan hardver

Neki ljudi stvarno imaju VELIKI smisao za humor!

Po čemu? Microsoftovi sada "pokojni" Sidewinder joystici i gamepadi, kao i nedavno izašli igraći miš Sidewinder su vrhunski napravljeni, a da li se nekom više sviđaju ti ili neki drugi modeli nema veze s kvalitetom, već osobnim preferencijama.

Osobno, na osnovu onoga što mi je prošlo kroz ruke, mogu suditi da kad se pređe neka uobičajena cifra za ulaznu periferiju, manje-više svi proizvodi i proizvođači imaju podjednaku kvalitetu u svom cjenovnom razredu, a pitanje je ukusa, dostupnosti i marketinga što ćeš odabrati.

This space for rent!
17 godina

Cherry i dalje radi tipkovnice ali ih je malo teže pronači kod nas. Ima ih u jednoj trgovini u Petrinskoj ulici - preko puta policije... (slučajno našao kada sam vadio osobnu)....

Stvarno su najbolje!

A ove gluposti MS vs Logitech su smiješne. Meni osobno moj MS miš (Microsoft USB IntelliMouse Explorer) ne bih mjenjao za 10 MX/VX Logitecha! Ne zato jer imam support od MS-a već jednostavno zato jer mi bolje leži u ruci i puno mi je ergonomičniji s obzirom na veličinu ruke. Logitech miševi mi nikako ne "leže", iako su dosta inovativni (to im se mora priznati - ideja sa utezima i sl.).

17 godina
neaktivan
Maranello kaže...

Nisam neki ljubitelj Logitecha ali od kada sam ponosni vlasnik Z-5500 zvučnika, moram priznati da mi je poprilično zarastao za srce.  Vidio  sam  da imaju  lijepih  (čitaj: kvalitetnih) tehničkih  proizvoda  od  kojima  bi  i  neki  audiofili  zavidjeli. Što se tiče miševa Microsoft USB IntelliMouse Explorer mi je nezamjenljiv, a što se tiče tastatura ne znam šta se desilo sa njemačkom firmom Cherry ali boljih tastatura od tog proizvođača jednostavno nema.

Eh da i ja sam se navukao zvucnicima na Logitech, takoder sam godinama gazio po Cherry, sad mi je IBM stara klikusa zakon. Rastavio sam je u djelove, oprao, sastavio nazad ima osjecaj-zvuci ko tipkaci stroj, a o kvaliteti da i ne pricam.
 Svaka cast Logitech-u sto se drzi neovisno, ponuda Microsofta je bila vise nego pristojna.

e.......
17 godina
neaktivan
Bez kupovine Logitecha

Microsoftu sve nešto u zadnje vrijeme ide loše. Prvo Yahoo pa sada i Logitech, ali jednom će pasti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bez kupovine Logitecha

Heh pasti sa ~60 milijardi. Nevolim M$ previse, ali moras reci da ta firma moze propasti jedino za nekih 10 godina.

Arch user, Don't Panic!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bez kupovine Logitecha

Neće pasti microsoft nego sam mislio u smislu da će ih Microsoft jednom kupiti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice