to je ok.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je ok.
Sto je sa mogucnoscu izbora? Ili opet Stevo zna sto je najbolje za tebe. Pa 90% ekipe sa foruma ima instalirane neke bete na kompu. Evo ja imam IE9 :)
to je ok.
Sto je sa mogucnoscu izbora? Ili opet Stevo zna sto je najbolje za tebe. Pa 90% ekipe sa foruma ima instalirane neke bete na kompu. Evo ja imam IE9 :)
Nije baš da si ukapirao zar ne :)
Daje ti se na izbor da programer-i mogu da objave alphe, bete i šta sve već ne na vlastitim stranicama ili gdje stignu, osim na App storeu (dok ne ispoliraju proizvod), samim time krajnji korisnik lišen je frustracija i mutnih beta, a ako baš želiš odeš na web programera i preuzmeš poluproizvod. To je sasvim ok.
I to se dogodilo - slažem se s artfull-om. Moja prva reakcija je bila ista kao i tvoja, ali onda sam malo bolje pročitao:
- Radi se o Mac App Store-u
- Na Mac-u možeš skiniti aplikaciju s neta i instalirati je bez JB-a
- Nitko ne zabranjuje betu instalirati ni distribuirati
- Međutim, korisnik zna kada instalira aplikaciju s MAS-a da je to aplikacija koja zadovoljava Apple-ove smjernice i ne radi se o beti
Korisniku koji zna što uopće beta znaći neće predstavljati problem otići na web stranice proizvođača i skinuti je (kao što je i do sad radio), dok korisnik koji uopće ne zna što beta znaći ima servis na kojem se nalaze "provjerene" aplikacije.
To je OK sve dok se ne blokira mogučnost instalacije aplikavija van MAS-a (kao što je na iPhone-u napravljeno).
i ovo je kao važna vijest ?
Jedna od rijetkih situacije kada mi se sviđa nešto što je došlo od Steve...
Međutim, koja je razlika između 0.9.1 beta i 1.0.0 live?
Mislim tko mene spriječava da neku betu nazovem live verzijom i bacim ju na store? Ovako barem znam da je beta - beta.
Jedna od rijetkih situacije kada mi se sviđa nešto što je došlo od Steve...
Međutim, koja je razlika između 0.9.1 beta i 1.0.0 live?
Mislim tko mene spriječava da neku betu nazovem live verzijom i bacim ju na store? Ovako barem znam da je beta - beta.
Koji je glavni razlog zbog kojeg je Win 7 popularniji od Viste SP2? Jer se ovaj drugi zove Vista, a ime Vista ljudi povezuju s neispoliranim proizvodom kakva je bila prije SP1. Tebi nitko ne brani da napraviš to što si napisao, ali time radiš najveću štetu svojem proizvodu.
Kad je beta bugovita to je zato što je beta, a kad je konačan proizvod bugovit onda je smeće i teško će vratiti povjerenje kupaca.
Nekako sumnjam da je Stevo mislio na dobrobit jadnih developera.
Ovime se nastoji uvesti nekoga reda među aplikacijama na storeu da se ne nalazi kojekavog smeća gore. Samo... Zašto jednostavno to smeće ne nazovem punokrvni proizvod i bacim ga na store?
Zašto jednostavno to smeće ne nazovem punokrvni proizvod i bacim ga na store?
Pa vjerojatno zato što ti onda neće ni odobriti takvu aplikaciju da se objavi na store jer ne zadovoljava njihove uvjete. Pa vidiš da na iOS-u više nije dovoljno da je aplikacija stabilna, dozvoljenog sadržaja, već još moraš paziti da ne postoji previše drugih aplikacija iste namjene koje već stoje na store-u: i takvu aplikaciju neće dozvoliti sa razlogom da je nepotrebna.
Iako to sve je jako striktno ipak daje ljudima tu sigurnost da sve valja kako spada. Osobno bi volio da i windowsi u budućnosti nešto slično izbace i da pojednostavi se pronalaženje kvalitetnih aplikacija a ne da moram guglati za nešto pa naći, pa onda tražiti download link koji te baca na warez stranice i slične fore...
Ispricavam se. nisam vidio da je u pitaju AS za racunala, mislio sam da je to i za iPhne i iPad.