"tomorrow is just another day. That you'll never forget."
pa jel može ta firma išta napravit bez prekenjavanja
#ceoSteveJobs (@Twitter):
- Tomorrow is just another day. That you'll never forget. Introducing memory-lossless encoding in iTunes.
- This is bigger than the Beatles. #iTunes Announcement
- The next Mac Mini will double as an iPod touch.
Bwahaha... memory losless :)
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Da ali svaki njihov event je toliko spektakularan... ko da ce Isus opet na zemlju doci jbt. A sto? Dodali faking bitlse na iTunes jer su se kacili sa hebenom diskografskom kucom. Bagovci moji... jadna vam majka.
Mogu kriviti novine i portale jer pune sadrzaj senzacionalizmom. Isti kua ko one vijesti tipa Riani ispala bradavica. Nemaju pisati nista pametnije nego takve gluposti.
Vec sam se zalio urednistvu u ovoj temi pa me nitko nije zaozbiljno uzeo. Osim Domagoja.
Pa dajte me onda podrzite u onoj temi. Ne samo sa TU nego i napisite nesto.
I po čemu je sad to važna vijest,na amazonu odavno ima tih albuma,ako vam je važno da na itunesu imate glazbu,jednostavno sa amazona naručite cd kad vam za 7-8 dana dođe jednostavno ga izripate u itunesu i imate isto kao da ste u itunesu kupili,još imate doma original cd i doći će vas jeftinije čak sa dostavom iz engleske
Kak ne shvaćate?? Pa to je revolucionarno ,inovativno ,nikad viđeno!!! 
Da ali svaki njihov event je toliko spektakularan... ko da ce Isus opet na zemlju doci jbt. A sto? Dodali faking bitlse na iTunes jer su se kacili sa hebenom diskografskom kucom. Bagovci moji... jadna vam majka.
mozda se jednog dana jobs predstavi kao isus
mislim da ce mu to bit veliko finale
This changes everything. Again.

This changes everything. Again.

- This is bigger than the Beatles.
Očekujem popis namirnica koje Stevo konzumira (po mogućnosti da se downloada u pdf-u).
Ipak je on sad in a kao što svi znamo treba pratit trendove.
Steve je nas... Blitvar :)
Neznam jesil ikad cuo za Viral-Marketing.
To odprilike ide ovako. Netko kaze nekom drugom da je procito nesto o Apple-u (bilo sto nije vazno jel dobro il lose).
Ovaj drugi koji nikad nista cu za Apple ce se me mozda informisat sta je to.
I sad ce doc ovi sto kazu Apple je samo Marketing. Pa naravno da je Marketing ko i sve ostalo, il da nije mozda Microsoft Windows najprosireniji zato sto je najbolji?
Al u ovom forumu ima dosta inteligentni osoba koje su naravno imuni na marketing.
Kad bi sve kompanije radile ovo što radi Apple još uvijek bi bili na jednojezgrenim procesorima...
Kad bi sve kompanije radile ovo što radi Apple još uvijek bi bili na jednojezgrenim procesorima...
to je isto kao da se intel hval kako imaju vrhunske hladnjake i da oni budu šminkerski a koga briga što je ispod hladnjaka
Windowsi su najrašireniji zbog sasvim drugih stvari, njima nije trebao ovakav marketing za razvijanje branda... 
Windowsi su najrašireniji zbog sasvim drugih stvari, njima nije trebao ovakav marketing za razvijanje branda... 
Ma kakav Stevo Jobs kad imamo Stevu Ballmera :D. Da Apple ima ovakav marketing, di bi im kraj bio...
Sastanak u menađmentu Apple-a.
Steve Jobs prisutan.
Jeo Burrito s ekstra čilijem i kuhanim jajima (naravno sve tofu i soja ili zanemarite zbog duha priče)
Pokušava pratiti prezentacije Iveice i OnogŠtoMuNeznamImeKojiSePrekenjavaoOFacetimeu.
Stišće ga, prducka...
Da skrene misli vrti kolo sreće s imenima kompanija kojima će zabraniti izradu aplikacija za App store.
Nema pomoći, prduckanje već osjeti PlavušaSDesneStraneKojuSuZaposliliDaFirmaNeIzgledaGej.
Prekida Profesora engleskog jezika koji im je smišljao nove rečenice s Awesome, Incredible, Great i Reinventing Again za sljedeći Keynote.
Opravdava se pozivom žene i trči u wc.
U prolazu uzima iPad s pretplatom na Artfullove komentare na forumu (imaju policu sa iPadovima od kojih je svaki zasebno pretplaćen na drugi časopis ili Elite Fanboya).
Obavlja svoju dužnost i ponosno izlazi iz toaleta.
Ulazi u sobu za sastanke i kaže:
"Could you even imagine the shit I just took
Let me just tell you it was:
U prolazu uzima iPad s pretplatom na Artfullove komentare na forumu (imaju policu sa iPadovima od kojih je svaki zasebno pretplaćen na drugi časopis ili Elite Fanboya).
Obavlja svoju dužnost i ponosno izlazi iz toaleta.
zar nije vec dobio proljev
ne treba mu jos poticaja?
@bocic
Kojih to stvari naprimjer? Da nije mozda zato sto imaju tako napredne tehnologije ko sto su ActiveX i Registry? 
@bocic
Kojih to stvari naprimjer? Da nije mozda zato sto imaju tako napredne tehnologije ko sto su ActiveX i Registry? 
A reci mi po čemu je to Coca Cola inovativnije piće od ostalih da im je dovoljan klasičan marketing, a ne ovakav kao što koristi Steve Jobs?
@bocic
a što to fali registryu? to što preko njega možeš upravljat apsolutno svakim dijelom operativnog sustava ili to što mutavi third party programeri (i hrpetina korisnika) ne znaju radit s njim
Meni se čini da su napravili dobar posao obzirom su se natjecali sa amazonom i googleom oko prava. http://www.nypost.com/p/news/business/jobs_beat_rivals_hTrHj1tPGtG32F2dVYACWN
btw svih 17 albuma beatlesa su trenutno među 50 najprodavanijih na iTunesima, a 60 pjesama je među 200 najprodavanijih.
nekom je to vijest, nekom nije ... kao i sve ostalo što se objavljuje svaki dan na bug vijestima recimo.
Uštedite 150 $ i odite na The Pirate Bay LINK
Stvarno ne razumijete, ili se pravite glupi. Kako vam nije jasno da novinarima nije cilj napisat vijest koja ce nekom biti korisna, ili koja ce zanimat 5% korisnika (kao sto bi npr bio usporedan test napajanja, ili slicna "uska" tema), nego im je cilj napisati clanak koji zapravo ne zanima nikoga, ali ce na njega kliknuti svi. Samim tim sto svi komentirate po forumu ovu vijest, znaci da ste upravo zbog te vijesti pogledali x reklama (na forumu i one koje se nalaze uz vijest, osim ako imate adblock) i time "zaradili" bugu neke novce, i time ih potaknuli da jos vise pisu takvih vijesti. To je bit novinarstva, ako vam se nesvidja, nitko vas ne tjera da citate bug, ili bug online. A svi ste svjesni toga da cete ga zbog opcenite dosade u zivotu i dalje citat (ako ne BUG, onda BOL)...