oled zaslon i automatski 50% manje trajanje baterije.... na Band 1S baterija traje oko 40 dana
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izlazi 7-og samo u Kini i po toj cijeni, drugdje je $40 :(
pa narukvica je napravljena da bude uparena sa pametnim telefonom a GPS imaš na njemu ;)
nema to veze što je telefon u torbi, sama narukvica i dalje bilježi tvoju aktivnost.. uostalom Mi Band narukvice pružaju i više nego puno skuplje za istu cijenu. a meni se upravo to sviđa što su upravo veličinom kao narukvice a ne da imam "kvrgu" na ruci...
Ima li tko ovdje sa direktnim iskustvima sa Xiaomivim produktima (ne pretežno telefonima) posebno sa slušalicama, power bankama i sl. da malo opiše neka iskustva. Nije da se ne mogu nać opisi na raznoraznim portalima ipak je ovdje malo specifično.
Za power bankove imaš posebnu temu,a o sluškama imaš u temi o kineskim uređajima i tko zna gdje ne.
Malo pretraži i naći ćeš
Ima li tko ovdje sa direktnim iskustvima sa Xiaomivim produktima (ne pretežno telefonima) posebno sa slušalicama, power bankama i sl. da malo opiše neka iskustva. Nije da se ne mogu nać opisi na raznoraznim portalima ipak je ovdje malo specifično.
Imam ja sa svime osim sa mobitelima . Imam xioami yi , xioami band , xioami wireless zvucnik i powerbank zapravo jako mi se svida xioami kao brand pa sam ih i pokupovao . Jos imam sitnice za xioami yi remote controler . I sve radi savrseno i odlicno za cijenu koju sam platio . Stvarno je xioami isplativ :D
Sto se tice narukvice, prvu sam imao, i dobra je. Povezao sam je čak i sa Lumijom 920 bez problema!
Kvalitetna, za svakodnevno nošenje.. na nogomet ju nisam nosio, al pri trčanju uredno. Razlikuje hod i trčanje
Nogomet i bilo koja narukvica(sat) ? Ne bi išlo..previše rizično, od ostecivanja same narukvice ili sata, i razbijanje arkade ili drugog dijela tijela nekome..
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Imam slušalice i power bank (i telefon).
Slušalice (Piston 3) imaju odličan zvuk za uloženi novac, pa i više od toga. Na kvalitet izrade nemam zamerki, a napravili su i dobar posao s kablom koji je omotan koncem i stvarno se upadljivo manje zapetljava nego što je uobičajeno. Treba imati na umu da im treba malo snažnije pojačalo da bi ih dobro poteralo, ali ništa ekstremno, a jedina prava mana su nastavci koji idu u uši koji su premeki i preklizavi, pa ih je potrebno zameniti drugima, npr sa nekih starih slušalica, da ne bi ispadale. Ugrađeni daljinski i mikrofon su vrlo funkcionalni. Hybrid nisam probao, ali po manje više svim ocenama zvuk nije loš, ali ni tako dobar kao kod P3, no one imaju (za Xiaomi) nov, drugačiji i dosta ambiciozan dizajn zvučnika, pa možda predstavljaju početak jedne dobre serije (kao što je i svaki Piston do sada bio bolji od prethodnog).
Powerbank koji mam je model od 10000mAh, od čega je, i prema zvaničnim specifikacijama i u praksi, korisni kapacitet oko 6250mAh. Radi dobro, brzo se puni, a brzo puni i druge uređaje (2A), a LED-ice lepo posluže za praćenje preostalog kapaciteta.
Imam i power bank od 10 000 mAh i ful sam zadovoljan.
Imao sam i Mi Band 1 koji je krepao nakon godinu dana... Ali sa njim sam i plivao i sve pa neću puno zamjeriti :)
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Powerbank im je klasika, imam od 5 i 10 Ah, no koristio sam i bolje (naprednije).
Sve njihove narukvice sam imao i kratko ih koristio, no kod drugih kome sam ih poklonio dan danas uredno rade.
Piston3 također imam i zvuk je i vise nego dobar.
BT handsfree sam kupio od njih, i to je jedina stvar sa kojom sam razocaran. Jako se slabo cuje na slusalicu i stalno mi spada s uha .
Kineski mi prica u slusalicu i koliko sam shvatio nije moguce promjeniti na engleski.
Ja to ovako uspoređujem. Ja imam Logitech Z-5500 od 350€ a sa druge strane poznanik mi ima sistem od 3,500€. Cijenovno je razlika oko 10 puta, A luruku na srce nije bolji ni "puta 2".
Tako da bih krenuo sa ovim http://www.mi.com/en/headphonespro/ slušalicama. ZA 35 USD puno toga su se nahvalili (kevlar fiber kablo, CNC-om prezisnost do 0.01mm i tako) Koliko sam shatio to je zamjena za piston.
Ipak hvala sviam, pogledat ću još malo na forumu. MEni iskreno trebaju što manje slušalice (u uho) ova štok iz telefona svaka mi ne može. Ne znam kako al' et.
zakaj moja vešmašina nema oled zaslon?!