Axon Haptic za svaki OS?

poruka: 12
|
čitano: 1.565
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Axon Haptic za svaki OS?".
18 godina
neaktivan
Axon Haptic za svaki OS?

Što bi rekli, netbook bez tipkovnice..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Axon Haptic za svaki OS?
ferovca1 kaže...

Što bi rekli, netbook bez tipkovnice..

... i pri tome (pre)skup za ono što nudi:-(

18 godina
protjeran
Axon Haptic za svaki OS?

baš ono što tražim., baterija mi nije bitna,neka traje jedan sat dosta je. os imam. xp naravno. mogu svi pričati 100 godina o androidu kad za posao MORAM imati windowse...

Z

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
opcom kaže...

baš ono što tražim., baterija mi nije bitna,neka traje jedan sat dosta je. os imam. xp naravno. mogu svi pričati 100 godina o androidu kad za posao MORAM imati windowse...

Ili još bolje LINUX.

16 godina
neaktivan
opcom kaže...

Za te novce bolje bi prošao da kupiš Lenovo S10-3T. Imaš tablet koji je po performansama nešto ipak bolji od ovog Haptica, a po potrebi mu izvučeš 93% size QWERTY tastaturu i imaš netbook.

16 godina
neaktivan
Axon Haptic za svaki OS?

Prava stvar napokon u potpunosti ali bas u potpunosti tablet racunalo

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Luciano kaže...

Za te novce bolje bi prošao da kupiš Lenovo S10-3T. Imaš tablet koji je po  performansama  nešto ipak bolji od ovog Haptica, a po potrebi mu izvučeš 93% size QWERTY tastaturu i imaš netbook.

Ili Gigabte T1000.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
16 godina
Axon Haptic za svaki OS?

Nije mi jasno kako će ovaj tablet pogoniti MacOS kada je Apple uklonio podršku za Atom procesore?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Nije mi jasno kako će ovaj tablet pogoniti MacOS kada je Apple uklonio podršku za Atom procesore?

Ja vrtim modificirani SnowLeopard na Lenovo netbooku (Atom N270) :-)

16 godina
Luciano kaže...

To što ti vrtiš je sigurno neka hakerska verzija SnowLeoparda ili verzija koja u sebi nema drugu nadogradnju.

17 godina
protjeran
Asterix kaže...
Luciano kaže...

To što ti vrtiš je sigurno neka hakerska verzija SnowLeoparda ili verzija koja u sebi nema drugu nadogradnju.

pa pise ti lijepo da se za os trebas sam pobrinuti...znaci nemas podrsku ni za jedan ustvari...sve u svemu skupo i jadno, za malo vise novca kupim pravi tablet sa hardverom iz notebooka a ne netbooka

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Cijela caka je da drugi update leoparda ne izbacuje podršku za Atom, nego je naprosto isključi. Malo hakeriranja (ili pokreneš mali patch ako nisi vičan), uključiš ono što je Stevica isključio i radi kao zmaj:-)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice