Što bi rekli, netbook bez tipkovnice..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što bi rekli, netbook bez tipkovnice..
... i pri tome (pre)skup za ono što nudi:-(
baš ono što tražim., baterija mi nije bitna,neka traje jedan sat dosta je. os imam. xp naravno. mogu svi pričati 100 godina o androidu kad za posao MORAM imati windowse...
baš ono što tražim., baterija mi nije bitna,neka traje jedan sat dosta je. os imam. xp naravno. mogu svi pričati 100 godina o androidu kad za posao MORAM imati windowse...
Ili još bolje LINUX.
Za te novce bolje bi prošao da kupiš Lenovo S10-3T. Imaš tablet koji je po performansama nešto ipak bolji od ovog Haptica, a po potrebi mu izvučeš 93% size QWERTY tastaturu i imaš netbook.
Prava stvar napokon u potpunosti ali bas u potpunosti tablet racunalo
Za te novce bolje bi prošao da kupiš Lenovo S10-3T. Imaš tablet koji je po performansama nešto ipak bolji od ovog Haptica, a po potrebi mu izvučeš 93% size QWERTY tastaturu i imaš netbook.
Ili Gigabte T1000.
Nije mi jasno kako će ovaj tablet pogoniti MacOS kada je Apple uklonio podršku za Atom procesore?
Nije mi jasno kako će ovaj tablet pogoniti MacOS kada je Apple uklonio podršku za Atom procesore?
Ja vrtim modificirani SnowLeopard na Lenovo netbooku (Atom N270) :-)
To što ti vrtiš je sigurno neka hakerska verzija SnowLeoparda ili verzija koja u sebi nema drugu nadogradnju.
To što ti vrtiš je sigurno neka hakerska verzija SnowLeoparda ili verzija koja u sebi nema drugu nadogradnju.
pa pise ti lijepo da se za os trebas sam pobrinuti...znaci nemas podrsku ni za jedan ustvari...sve u svemu skupo i jadno, za malo vise novca kupim pravi tablet sa hardverom iz notebooka a ne netbooka
Cijela caka je da drugi update leoparda ne izbacuje podršku za Atom, nego je naprosto isključi. Malo hakeriranja (ili pokreneš mali patch ako nisi vičan), uključiš ono što je Stevica isključio i radi kao zmaj:-)