Odlično za HTPC.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zakon, idealno za mini pc ili ti ga htpc za male pare, samo nekako sumnjam da ce se to pojaviti u banana državi...
Pa logicno da ne jer je to PCI kartica, a ne PCIe.
kakvi su ovo utori za memoriju cini mi se jakomali
da tu mozda ne ide memorija za notebook
inace super stvar
Vrlo vjerovatno pošto se i iz teksta vidi da je u igri 800mhz ddr3
Pa logicno da ne jer je to PCI kartica, a ne PCIe.
Onda zapravo i nije baš tako idealno rješenje za HTPC jer je ta kartica "must have" u konfiguraciji malo boljeg HTPC-ja!
No dobro, postoji i USB verzija te kartice, ali nije to baš to (predpostavljam da je ipak malo lošija kvaliteta slike preko USB-a nego preko PCI!
Je, da, idealno za HTPC... Samo u kojem cjenovnom rangu? Do 4000? Cijena MBO je 140 Eura. To nije prihvatljivo za HTPC pa da ga ne znam kako postaviš...
Može se onda puno jača kombinacija složiti sa AMDom...
Za 140€ dobiješ i dvojezgreni atom takta 1,8 GHz, a ne samo MBO
Da i za 1000 kn možeš naći Athlona II X2 na 2.9 i matičnu sa integriranom 4200.
Jednostavno mi ovo nema smisla...
Jednostavno preskupo za ono što nudi.
Ima smisla zbog veličine, pasivnog hlađenja i multimedijalno/mrežnih mogućnosti. U biti ovo računalo je dovoljno za svakog prosječnog radnika na računalu, pa kad uzmeš njegovu cijenu i to da nema ventilatora (osim eventualno napajanje kućišta), to je i više nego isplativa investicija, zar ne?
Tek je ploca izasla, pa mora i cijena biti visoka.Treba pricekat da malo cijena padne
Moze se sloziti bolja kombinacija( jaca)za te pare, ali necete dobiti ovako malu plocu i malu potrosnju enrgije.
a sta ce ti athlon x2 u hrtpcu? kako ne shvacas da je ova kombinacija bolja za htpc nego da za iste pare dobijes i7 980? zna se cemu sluzi htpc i ubacivanje raznih overkillova samo povecava potrosnju i zagrijavanje a rezultat je isti = gledanje filma u 1080p. ponekad bicikl bolje obavlja prevoz od tocke a do tocke b od ferrarija