ATI Mobility Radeon HD 4000

poruka: 7
|
čitano: 1.753
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ATI Mobility Radeon HD 4000".
17 godina
neaktivan

Odlična stvar... ubijaju nVidiu na ovom polju...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cijena!!!???

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
18 godina
RE: ATI Mobility Radeon HD 4000

te se kartice ne kupuju zasebno pa mislim da nema smisla raspravljat o cijeni.

17 godina
protjeran

Bit će to fantastično, pravi potez za ATi. nvidija neće moći izdati GTX čipove za laptope, jer su oni jednostavno preveliki, što znači da ATi odnosi pobjedu nad ovim tržištem.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L Windows Vista Ultimate SP1

0 0 hvala 0
18 godina

Baš me zanima na koliko stupnjeva celzijevih će se grijati laptopi s ovom grafičkom, svaka čast na performansama jer i sam znam kako igre dobro rade na mom 4850, ali isto tako znam da im je prosječna temperatura oko 90C..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rasturačina sad su metnili nvidiju na koljena ida će im trebat jako puno vremena da se dignu.

Kiko

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: ATI Mobility Radeon HD 4000
Strontium kaže...

Baš me zanima na koliko stupnjeva celzijevih će se grijati laptopi s ovom grafičkom, svaka čast na performansama jer i sam znam kako igre dobro rade na mom 4850, ali isto tako znam da im je prosječna temperatura oko 90C..

To je zato jer hladnjak nije kvalitetan, mislim da če se proizvođaći laptopa potrudit da stave dobar hladnjak
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice