ATI FirePro V8750

poruka: 11
|
čitano: 1.884
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ATI FirePro V8750".
18 godina
neaktivan
ATI FirePro V8750

"isključivo grafičkim radnim stanicama i profesionalcima kojima novac uistinu ne znači ništa, a ni mozak."

O mili Bože... Čemu to na kraju? Galiću, jel znaš ti čemu služe te kartice i u čemu se razlikuju od "običnih"? - Nisu za igru i nisu uopće tome namijenjene; imaju cijeli set mogućnosti koje obične kartice nemaju! Na ATI karticama se neke stvari mogu osposobiti, ali ne sve.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI FirePro V8750

Uff,1800 dolara....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: ATI FirePro V8750
naxeem kaže...

"isključivo grafičkim radnim stanicama i profesionalcima kojima novac uistinu ne znači ništa, a ni mozak."

O mili Bože... Čemu to na kraju? Galiću, jel znaš ti čemu služe te kartice i u čemu se razlikuju od "običnih"? - Nisu za igru i nisu uopće tome namijenjene; imaju cijeli set mogućnosti koje obične kartice nemaju! Na ATI karticama se neke stvari mogu osposobiti, ali ne sve.

strašno nešto, evo već treći članak na razini index.hr-a danas....

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
18 godina

Koliko vidim, konkurencija ima čak i skuplje kartice (i još sa "samo" 1.5GB DDR3)

http://store.nvidia.com/DRHM/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=nvidia&Locale=en_US&Env=BASE&productID=67049700#

17 godina
neaktivan
ATI FirePro V8750

Kome je uopće namjenjen ovaj članak i jel autor uopće zna čemu ova grafička služi?!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ATI FirePro V8750
Najvažnija razlika je što podržavaju znatno veću preciznost i kvalitetu renderinga, što običnim karticama nije bitno, jer im trebaju posve druge stvari. Također, hardverski su ubrzane mnoge stvari koje inače nisu, poput 2D-a. Također, optimizirane su za enormno visoke rezolucije i sustave s više monitora.
U nekim stvarimq radi se o softverskim izmjenama, ali dobar dio je hardverski različit, što ponekad onemogućava softverski modding.
Zbog tih razlika i namjene uz mali broj primjeeaka, cijena raste.
Ljudi koji ih trebaju (CAD npr) nisu idioti. Takve potrebe ionako isplate ooremu vrlo, vrlo brzo.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Eh, da, poznato je da ATI FireGL kartice se moglo softmodati za većinu mogućnosti.
17 godina
neaktivan

Je upravo se tak trebalo napisat ,ali j*** ga kad autor očito zna samo za igračke kartice ,pa mu je ovo očito nepoznanica. Iako to ne opravdava ni njega ni urednika koji mu je dal zadatak.

Meni bi recimo jako dobro došla.

Da ,a i 2600 i 2900 su se dale srediti za profi rad ,za novije ne znam.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 2:29 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Eh, da, poznato je da ATI FireGL kartice se moglo softmodati za većinu mogućnosti.

Naxeem u pravu si.Vrlo jednostavno-skupo i za profi rad,čemu prepirka oko cijene i isplativosti?Nama je preskupa,ali nismo svi isti.Ko je može uzeti,zašto ne?

written by pod009
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 2:29 (pod009).
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...
naxeem kaže...

Naxeem u pravu si.Vrlo jednostavno-skupo i za profi rad,čemu prepirka oko cijene i isplativosti?Nama je preskupa,ali nismo svi isti.Ko je može uzeti,zašto ne?

Modanje u fireGL , na 2. i 3. stranici su mislim driveri za novije grafe koje sam naveo.

Uzmeš si hd4850/hd3870 modaš i vozi.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
18 godina
neaktivan
ATI FirePro V8750
Zna Galic to, nego zayebava:). Možda je i previdio pa zamijenio ovu s onom nedavno reklamiranom igračkom neke bijesne cijene.
Da, Hyp, ali mislim da ne dobiješ sve.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice