ATI Catalyst 8.12

poruka: 18
|
čitano: 2.070
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ATI Catalyst 8.12".
17 godina
ATI Catalyst 8.12

Hm meni je osobno najzanimljiviji ovaj video Converter no kak on za sada sljaka samo na 4800 i 4600 nikakve koristi nema od toga na mojoj 3650 a posto nema gotovo nikakve razlike izmedju 3650 i 4650 u mogucnostima graficke jezgre da se nosi s videom mogli su to omogucit i na 3650 pa i na 2400 i 2600, no mislim da ce to bit napravljeno u sljedecoj nadogradnji drivera jer ako nece pisem ati-u minus velik ko sljeme!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ATI Catalyst 8.12

Ja sam malo razočaran, jer sam očekivao da će podići perfomanse, isto kao kod nvidije (178.24 na 180.43)

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI Catalyst 8.12

Driveri su stvarno mrak, nema sta dizu perfomanse igra dosta, dok avivo converter radi strasno brzo.... 1gb -> ~200mb 1.30 min, s ati 4850 i g6600@3.2ghz... To je nevjerovatno, samo ima neka fora s dvd-om, kad skonvertiram filmic s dvd-a, nestane mi zvuk, morat cu ocito spojit sve u jedan vob i onda napravit konverziju!

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800 mhz, Wd 640gb, Vista 64bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: ATI Catalyst 8.12
gymboy kaže...

Driveri su stvarno mrak, nema sta dizu perfomanse igra dosta, dok avivo converter radi strasno brzo.... 1gb -> ~200mb 1.30 min, s ati 4850 i g6600@3.2ghz... To je nevjerovatno, samo ima neka fora s dvd-om, kad skonvertiram filmic s dvd-a, nestane mi zvuk, morat cu ocito spojit sve u jedan vob i onda napravit konverziju!

Dali taj avivo converter radi na 3850???

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
vidio san po drugim forumima da imaju problema s 38xx serijom
ja mislin da je najbolje pričekat 9.1
17 godina
neaktivan
ATI Catalyst 8.12

Ja sam zadovoljan, pogotovo sa Manual Fan Speed Control, ljepo pise na kolko ti je vent hehe, a sta se tice drivera isto sam zadovoljan, sad GTA IV ide na max, a sa prethodnim driverima isao je na medium...Cool

|| MBO: Asus P5Q Pro || CPU: Intel Core 2 Duo E8400 || GPU: Sapphire Radeon HD4870 || RAM: DDR2 4Gb (2x2Gb) PC8500 Corsair || HDD: WD 640GB || PSU: CORSAIR 650W TX Series || Case: Gigabyte 3D Aurora || Eh da mi je Golf III VR6
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
rambox kaže...

Hm meni je osobno najzanimljiviji ovaj video Converter no kak on za sada sljaka samo na 4800 i 4600 nikakve koristi nema od toga na mojoj 3650 a posto nema gotovo nikakve razlike izmedju 3650 i 4650 u mogucnostima graficke jezgre da se nosi s videom mogli su to omogucit i na 3650 pa i na 2400 i 2600, no mislim da ce to bit napravljeno u sljedecoj nadogradnji drivera jer ako nece pisem ati-u minus velik ko sljeme!!!Cool

to je vjerojatno prodajna politika zvana kupi novu graficku karticu
18 godina
ATI Catalyst 8.12

U koje formate moze uopce taj AVIVO encodirati!?

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

skinuo sam drivere ali di da skinem taj konverter? i jel on koristi samo GPU ili i CPU?

17 godina
dejo6 kaže...

skinuo sam drivere ali di da skinem taj konverter? i jel on koristi samo GPU ili i CPU?

si ti mozda vidio ispod drivera,pri dnu stranice, da ti pise ati AVIVO , crvenom bojom link za download, na ati game???

Ja jos nisam nista igrao s driverima i nista neocekujem od njih(imam ih instalirane, grafa hd4870). Ono sto najvljuju 5-10% vise performanse to je neprimjetno, a ono u vezi sa video converterom to nekoristim, ali uskoro cu pocet skupljat filmove pa cu ih sve konvertat u neki format i to jako brzo hahah...

17 godina
neaktivan
Vidim da svi koji imaju 4xxx seriju hvale nove drivere (najvise zbog AVIVO-a), zanime ma dali mi se isplati stavljat nove drivere na 3870 ?
17 godina
keiichi26 kaže...
Vidim da svi koji imaju 4xxx seriju hvale nove drivere (najvise zbog AVIVO-a), zanime ma dali mi se isplati stavljat nove drivere na 3870 ?
 Ja uvjek stavljam nove drivere bez pitanja. Ja mislim da su ovakva pitanja blesava!(bez uvrede)
Ako ih svi hvale zasto ih nestavis sta imas izgubit??? nerazumijem

AVIVO video converter koristi oko 50% cpu-a, i koliko sam vidio na internetu u ccc-u load je 0% i clockanje grafe neutjece na vrijeme konvertanja sto je jako zbunjujuce, ali glavnom da ide..
17 godina
neaktivan
Ma stavljam i ja uvijek nove jer donose nesto novo, ali ovdje vidim samo taj AVIVO i nista vise, mozda nisam citao dobro log, eto, probat cu ;)
18 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
keiichi26 kaže...
 Ja uvjek stavljam nove drivere bez pitanja. Ja mislim da su ovakva pitanja blesava!(bez uvrede)
Ako ih svi hvale zasto ih nestavis sta imas izgubit??? nerazumijem

AVIVO video converter koristi oko 50% cpu-a, i koliko sam vidio na internetu u ccc-u load je 0% i clockanje grafe neutjece na vrijeme konvertanja sto je jako zbunjujuce, ali glavnom da ide..
 Naravno da staviš nove drajvere, ja imam 3870 x2, pa uvijek stavljam nove.. novo je novo ;)
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
keiichi26 kaže...
Ma stavljam i ja uvijek nove jer donose nesto novo, ali ovdje vidim samo taj AVIVO i nista vise, mozda nisam citao dobro log, eto, probat cu ;)
 AVIVO ti nije povezan s driverima(iako se pokreće iz CCC-a), posebno se instalira...
"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
18 godina
ATI Catalyst 8.12

U release note-u od drivera tocno su navedeni slucajevi kada cpu preuziva enkodiranje, npr. ako se koristi 64bit windoze.

U firmi moramo enkodirati gomile video materijala u VC1, koji koristi Silverlight2, i jedna kartica 4xxxx bi na bogme skratila posao i ustedila para... Sljedeca verzija CUDAe ce moci enkodirati VC1, uz divx, h264, i ostale formate. Ionako su to sve neke varijante h264 standarda...

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Ja sam malo razočaran, jer sam očekivao da će podići perfomanse, isto kao kod nvidije (178.24 na 180.43)

Pročitaj malo ovaj članak http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-driver180.html i dali je toliko ATI trebo dignut performanse.
18 godina
hudo kaže...

U release note-u od drivera tocno su navedeni slucajevi kada cpu preuziva enkodiranje, npr. ako se koristi 64bit windoze.

U firmi moramo enkodirati gomile video materijala u VC1, koji koristi Silverlight2, i jedna kartica 4xxxx bi na bogme skratila posao i ustedila para... Sljedeca verzija CUDAe ce moci enkodirati VC1, uz divx, h264, i ostale formate. Ionako su to sve neke varijante h264 standarda...

probao sam koristiti cuda tehnologiju ali nisam bas imao neke dobre rezultate, jedino sto sam dobio je duze konvertiranje i rasterecenje procesora 30 posto
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice