ATI All-In-Wonder HD

poruka: 3
|
čitano: 875
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ATI All-In-Wonder HD".
17 godina
neaktivan
ATI All-In-Wonder HD

da su se odlucili na HD3850 kao temelj kartice, mogli bi napraviti odlicnu osnovu za HTPC  + povremeni gaming

LCD i plazma televizori su u vecini slucajeva HD ready (1280x720) a ne Full HD tako da bi HD 3850 bez problema izasao na kraj sa tom rezolucijom u vecini igara

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI All-In-Wonder HD

Iako vidim mnoge prednosti ja sam jos uvijek među onim skepticima koji bas i ne vole igranje na TV-u(izuzev Full HD gdije TV brije standard monitore dobrano)

Ideologije se rađaju krvlju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ATI All-In-Wonder HD

zamisli ovo... pikneš si ovakvu karticu ali sa dovoljno jakim čipom (3850) i oko toga sagradiš HTPC sa nekakvim C2D E7200, 2G RAM i 500 GB diska i sve to spakiraš u neko lijepo HTPC kućište i uzmeš logitech dinovo mini i wireless gamepad

onda to fino u dnevnu sobu, spojiš sa telkom HDMI kablom, a sa linijom SPDIFom

imaš sve u jednom... gledaš HD programe (ali sad je europsko već gotovo :( ), možeš i snimati programe, možeš surfati, možeš igrati sve igre osim crysisa na high

a možeš jednostavno uzeti PS3 i imati sve to osim DVB tunera i dobrog web browsera - ali igre moraš masno platiti (doduše... PS3 se isplati uzeti zbog GT5 i MGS4 i Resistance fall of man)

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice