Odeš u dućan i tražiš: "dajte mi dva kila grafičke i jedan kubik kućišta".
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bit će joj cijena min. 700$
Oće više ta Nvidia izdat svoje kartice da Radeonima cjene malo padnu pa da i ja jednoga ubodem...
Mean machine
Oće više ta Nvidia izdat svoje kartice da Radeonima cjene malo padnu pa da i ja jednoga ubodem...
Trebale bi biti predstavljenje na CEBIT-u. Zivi bili pa vidjeli...
Definitivno uzimam,taman za moj novi PC(zajedno sa Intelom i7 920-icom i 6GB Corsair RAMA)!
Uh... Nešto mi sline cure... Dvije ove u CF stavim i ja sretan... Uglavnom moćna grafa za clockere 
Uh... Nešto mi sline cure... Dvije ove u CF stavim i ja sretan... Uglavnom moćna grafa za clockere 
To je vec perverzija i jedna je previše
Može i meni jedna... Ali meni svakako dovoljno i 1GB RAM-a, samo da je bolji PCB, kondezatori i regulacija.
Do 3500kn bih izdvojio za takvu zvijer.
Može i meni jedna... Ali meni svakako dovoljno i 1GB RAM-a, samo da je bolji PCB, kondezatori i regulacija.
Do 3500kn bih izdvojio za takvu zvijer.
u tom rangu ce biti cjene....ja sam platio xfx-ovu 5870 3000 kn
To je vec perverzija i jedna je previše
Ma dvije su još OK... 4 su perverzija (mada se ne bi žalio kada bi ih imao, osim ako bi loše radile
)
perverzija bi bila tek na kraju mjeseca kada bi dolazio racun od struje :(
takvu grafu na crossfire i deri.... makar bi i jedna bila dovoljna, al zato ako ti račun za struju ne stvara problem onda si uzmi 
pre skupa opcija za crossfire....u svakom slucaju crossfire nije ni potreban da bi se zavrtile sve najnovije igre na very high uz neku veliku rezu...naravno bez af i aa :)
E,znači da sam ipak dobro izabrao(HD5970)jer hoću i filtrirat.
po meni nema neke osjetne razlike u crysisu sa iskljucenim/ukljucenim AA i AF...
neznam dali u drugim igrama ima neke osjetne razlike
Mogao bi ubost jedan komad kad izade. To, ili cekat nVidiu.
Ako misliš na HD5970,ubodi.Nvidijin Fermi neće biti jači od HD5970.Ako misliš na Asus HD5870,čekaj Nvidiju.GTX 470/480 imat će 20-30% bolje performanse od tog Asusa.
EDIT:Ali čekaj malo,čekaj.Vidi ovo: http://www.guruht.com/2009/12/geforce-gtx360-gtx380-vs-hd5970-hd5870.html
Po ovome,GTX 380(GTx480 pravo ime)je jača od hd5970.Najbolje je da svi mi koji kupujemo novi PC(uključujući i mene)pričekamo Fermije.
po meni su one tablice fake...
pre skupa opcija za crossfire....u svakom slucaju crossfire nije ni potreban da bi se zavrtile sve najnovije igre na very high uz neku veliku rezu...naravno bez af i aa :)
Točno. A da i danas ne treba više od 5850 za igre na nekih do 1920x1200 isto tako je točno. Sve igre pa čak i Crysis oba nastavka moš vrtiti bez beda kao ja na Gamer-Enthusiast sa 1680x1050 i AA/AF ON. Već sa ovo bio postao prije da ne budim zle duhove više na spomen te igre
Točno. A da i danas ne treba više od 5850 za igre na nekih do 1920x1200 isto tako je točno. Sve igre pa čak i Crysis oba nastavka moš vrtiti bez beda kao ja na Gamer-Enthusiast sa 1680x1050 i AA/AF ON. Već sa ovo bio postao prije da ne budim zle duhove više na spomen te igre
Completed All Tests
<><><><><><><><><><><><><>>--SUMMARY--<<><><><><><><><><><><><><>
16.2.2010. 17:30:00 - Vista 64
Run #1- DX10 1900x1200 AA=No AA, 32 bit test, Quality: VeryHigh ~~ Overall Average FPS: 7847,5
bez AA i AF na veri high pri visokoj rezi imam 80 fps average....mislim da za jedan crysis je to sasvim dovoljno...druge igrice vrtim na jos i vise fps-a...vidjeti cemo kako ce se vrtiti ostale igre poslje dirta bazirane na dx11
Vidim da se vodi debata u ATI/NVIDIA klanovima.Evo tko ne zna sto je bolje,kupnja ati-jevih 5xxx ili nadolazecih nvidinih fermija neka procita opsiran clanak sa anandtech-a i sve cemu biti jasno.U svakom slucaju nvidii se ne pise dobro i samo ih cudo moze spasit.Nazalost to nije dobro za nas korisnike/kupce jer svaki monopol skupo nas kosta.
u svakom slucaju u klincu smo ako nvidia nista ne izbaci na trziste kao odgovor na atijev cypress/hemlock
Ati ce drzati monopol a mi za jacu graficku morati cemo izdvojiti par tisuca kuna....katastrofa