Asus Padfone

poruka: 14
|
čitano: 2.475
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Padfone".
15 godina
neaktivan
Asus Padfone

zanimljivo

Potpisao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus Padfone

meni je ovo posve dobro riješenje... samo da specifikacije ne budu razočaravajuće..

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus Padfone
Odlično rješenje. Svaka čast na inovaciji. Full praktično i isplativo. 2 u 1 :D
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Padfone

nadam se da su konektori dovoljno robusni.

Napokon prava stvar.. Samo čekam dan kada će i računalo/laptop imati sličan "Plug-in" interfejs. Sve osobne podatke nosiš sa sobom, a "vanjski" uređaj je samo ljuska koja daje dodatne mogućnosti

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Asus Padfone
Zura kaže...

Napokon prava stvar.. Samo čekam dan kada će i računalo/laptop imati sličan "Plug-in" interfejs. Sve osobne podatke nosiš sa sobom, a "vanjski" uređaj je samo ljuska koja daje dodatne mogućnosti

Ako se ne varam Lenovo je jos prije valjda godinu predstavio takav koncept s laptopom, ali neznam di su zapeli s time... :(
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
17 godina
neaktivan
Asus Padfone

Meni se jako svida ona ideja od Motorole... nisam siguran jel' to najnoviji Droid ili koji... uglavnom, mobitel sa Androidom, dodes doma i utaknes ga u dock koji ima 3 USB prikljucka i HDMI. Monitor, mis i tastatura spojeni na to i dobijes pravo racunalo na monitoru! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
alen-c kaže...
Zura kaže...

Ako se ne varam Lenovo je jos prije valjda godinu predstavio takav koncept s laptopom, ali neznam di su zapeli s time... :(

Lenovo LePad u Kini vec je u prodaji neko vrijeme, a od lipnja ce biti dostupan i globalno pod imenom Lenovo IdeaPad K1, temeljen na Androidu (2.1, cini mi se). Odmah nakon njega biti ce dostupan i IdeaPad U1, hibridna verzija koja K1 upotpunjuje s docking/netbook/kucistem, kako bi vec to uopce i opisao koji K1 pretvara u Windows 7 netbook.

17 godina
Asus Padfone

Jedini problem će sa ovime biti cijena. Ako uzmemo da high end smartphone dođe 4500kn, a tabletu u nas koštaju 5000kn pa na dalje, ovo bi znači moglo koštati kakvih 10k kuna po toj računici{#}

Stoja
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pa nije bas da kostaju tableti 5000 kn i vise, ali opet ovo koliko sam ja razumio nece biti puni tablet, nego samo dock sa vecim ekranom koji ce koristiti hardware od smartphonea, tako da cijena nece bit kao da kupujes posebno tablet i smartphone. Ovisi kakve ce kvalitete biti smartphone. 

18 godina
Stoja kaže...

Jedini problem će sa ovime biti cijena. Ako uzmemo da high end smartphone dođe 4500kn, a tabletu u nas koštaju 5000kn pa na dalje, ovo bi znači moglo koštati kakvih 10k kuna po toj računici{#}

Krivo zbrajaš. Prvo, kada prodaješ više stvari u paketu cijena je uvijek niža nego zbroj cijena svih tih stvari pojedinačno. Drugo, to bi koliko toliko imalo smisla da je "tablet" dio uistinu samostalan (kao tablet) ali nije, već je samo dock za smartphone i funkcionira isključivo kad je mobitel u njemu. Treće, takvo rješenje uz cool faktor i praktičnost ima i određenih mana... morat će biti jako oprezni s cijenom.

17 godina
neaktivan
Jazzer kaže...
Stoja kaže...

Krivo zbrajaš. Prvo, kada prodaješ više stvari u paketu cijena je uvijek niža nego zbroj cijena svih tih stvari pojedinačno. Drugo, to bi koliko toliko imalo smisla da je "tablet" dio uistinu samostalan (kao tablet) ali nije, već je samo dock za smartphone i funkcionira isključivo kad je mobitel u njemu. Treće, takvo rješenje uz cool faktor i praktičnost ima i određenih mana... morat će biti jako oprezni s cijenom.

Ovaj "tablet" je obican LCD ekran... samo periferija (produzetak) mobitela koji se stavi u njega... nista vise.. dock :D

18 godina
Asus Padfone
Napokon neka originalna i čini se, dobra ideja, a da ne kopiraju Apple.

2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Asus Padfone

Eto,još samo da tom čudu izmisle korisnu svrhu,pa bude nečemu i poslužilo...{#}

0 2 hvala 0
18 godina
infinityzg kaže...
Jazzer kaže...
Stoja kaže...

Ovaj "tablet" je obican LCD ekran... samo periferija (produzetak) mobitela koji se stavi u njega... nista vise.. dock :D

Lijepo je kad ljudi utvrđuju gradivo ponavljajući svojim riječima nešto već napisano ;).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice