Asus najpouzdaniji

poruka: 10
|
čitano: 2.020
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus najpouzdaniji".
18 godina
neaktivan
Asus najpouzdaniji

Ja sam to znao i bez istraživanja... :D

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Asus najpouzdaniji

pa zato ja i imam asus laptop:))

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
18 godina
neaktivan

ASUS matične su mi zakon !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Radeon HD3870 x2 1GB I HDD Samsung SpinPoint F1 750GB I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
17 godina
Asus najpouzdaniji

Zato ja imam Asus matičnu, grafu i pržuCool

Eto sad onome šta je jučer reka da je Gigabayte kvalitetniji od Asusa, malo morgen.

Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 740/1850/1000 WD 320GB Antec Sonata III 500
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Asus najpouzdaniji

Već dugo vremena. Svaka čast.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ma ja mislim da su svi brand name proizvodaci otprilike isti... jednako su dobi ili se jednako kvare.... eto ipak sam se i ja pri kupnji maticne odlucio za asus premda mislim da u tom cjenovnom rangu drugi brand name nema bas razlike.... eto zasad me ploca nije iznevjerila

AMD Athlon X2 7750+ @3.0GHZ / ASUS M3N78-EM / Kingmax 4GB RAM 800 MHZ / Zotac GF8800 GT AMP 512 MB / Seagate-Maxtor 320 GB / HDD Samsung F1 500 GB / Fortron Blue Storm II 500W
18 godina
RePlaY kaže...

Eto sad onome šta je jučer reka da je Gigabayte kvalitetniji od Asusa, malo morgen.

Nemoj se ti uvrijediti što je čovjek rekao da je Gigabyte bolji, jer ti nisi vlasnik Asusa, nego samo jednog njegovog proizvoda (ne poistovjećuj se s materijalnim stvarima :)). Iz mog iskustva (s HW ga imam dosta), Gigabyte>Asus. Asus ima super ploča, grafičkih... ali ih se dosta u povijesti i kvarilo, odnosno za tako poznatog i stručnog proizvođača, po mom mišljenju je previše škarta radio. Još jednom da razjasnim, ne kažem da se drugima kvare, ali s obzirom na cijenu, stručnost... malo ipak previše škarta.
17 godina
dd.inc kaže...
RePlaY kaže...

Nemoj se ti uvrijediti što je čovjek rekao da je Gigabyte bolji, jer ti nisi vlasnik Asusa, nego samo jednog njegovog proizvoda (ne poistovjećuj se s materijalnim stvarima :)). Iz mog iskustva (s HW ga imam dosta), Gigabyte>Asus. Asus ima super ploča, grafičkih... ali ih se dosta u povijesti i kvarilo, odnosno za tako poznatog i stručnog proizvođača, po mom mišljenju je previše škarta radio. Još jednom da razjasnim, ne kažem da se drugima kvare, ali s obzirom na cijenu, stručnost... malo ipak previše škarta.
 Ko kaže da sam se ja uvrjedio??
On jer rekao da je Gigabayte kvalitetniji od Asusa i da to svi kažu/misle na što sam ja odgovorio da nije istina i nakon toga je usljadilo još par postova koji su potvrdili moje riječi.
Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 740/1850/1000 WD 320GB Antec Sonata III 500
18 godina
neaktivan
Asus najpouzdaniji

asus, asus i samo asus. ni ne pada mi na pamet prelaziti na nekog drugog proizvodaca, sad si planiram eee  uzet

...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Asus najpouzdaniji

Nazalost, saznao sam na tezi nacin da je Gigabyte njesra. A ovi u vemilu ti ga maltene guraju u ruke. Govorim o maticnim plocama, i imao sam nekih problema sa 5 od 6 ploca. Upravo za ne vjerovati. Ako nije bas nista, onda se ne upali svaki 20ti puta. Konacno sam sretni vlasnik Intela i Asusa i ne gledam vise unazad.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice