300 miliwatta.... hehe ARMovi i nVidia Tegra procesori će drmati UMPC i MID tržištem. Zato su Intelovci odpočeli PR kampanjicu protiv ARM procesora. "Pljuc pljuc niš to ne valja, zato proizvođači kupujte naše smeće a ne njihove 'slabašne' ali efikasne procesore."
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL, vrlo vazno što je potrošnja mala, proc je spor, a i smanjenje potrošnje ne bude toliko znacajno jer Atom ne troši 70% energije na laptopima. Intel ih je zgazio... x86 FTW
LOL, vrlo vazno što je potrošnja mala, proc je spor, a i smanjenje potrošnje ne bude toliko znacajno jer Atom ne troši 70% energije na laptopima. Intel ih je zgazio... x86 FTW
ARM je spoor. A budete vidjeli kako budu nV i ARM završili. Intel will crush them like a squid. :D
Gle, takve stvari nece vrtiti crysis, dekodirati filmove, sudjelovati u BOINC-u.
...Uopce ne razumijes sto je ARM i uredaje koji ga koriste, tj. koja je njihova namjena!
Zamisli da u "mobitelu" tipa iphone-a stavis Atom (koji ionako ne stane tamo), baterija bi ti trajala sat vremena max i imao bi performanse koje ne bi koristio.
ovako sa ARMom baterija traje danima, performanse su slabije ali poanta je u tome STO TI PERFORMANSE tu ne trebaju! Glavno da sve ide glatko a sudeci po materijalu koji sam vidio na youtube-u i od prijatelja, tako i je! ARM rules (u takvim stvarima)!
ARM je spoor. A budete vidjeli kako budu nV i ARM završili. Intel will crush them like a squid. :D

Jel ova tema o jeftinim prijenosnicima ili mobitelima????
I ja nisam istreniran, ja samo znam.
Tema je ARM procesor. Vidis da ne znas :)

a) imaju
b) ekran
a) imaju
b) ekran
Ekran je preko 90% vremena ugasen...
Tako da najvise ode na CPU, pomiri se sa time! Tako da razlika izmedu 0,3 i 1.5 je 5X! :D
Tako da najvise ode na CPU, pomiri se sa time! Tako da razlika izmedu 0,3 i 1.5 je 5X! :D
a) imaju
b) ekran
Ekran je preko 90% vremena ugasen...