ovo je stvarno super nadam se da ce vec biti kod nas kad uskoro budem nadogradjivao pilu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S obzirom na cijenu zadržat ću se na MX-2
s obzirom da tako dobra kako govoru u clanku isplatilo bi se malo vise kesnuti za kvalitetnu pastu samo kada dode kod nas nabiti ce joj cijenu .
joj zamisli problem je dati 100 kn, 
ionako pasta ne treba za neke mini overclocke i stock,
Da su barem napisali da je razlika 7 stupnjeva izmedu mx2 i mx3
Da je rade i od Sai Babinog vibhutija ne kužim kako tako tanak sloj bilo čega može napraviti toliku razliku?
ljudi, prodaju van muda pod bubrige, kakvih 7 stupnjeva, kakva napredna pasta, de e, nek ine ko rece da ne seru, eo ja cu, to van je isto ka sta mercedes aemge sa 500 konja na papiri trosi 12 litara, a moj ga susid ne more ispod 20 spustit ni da ga gurat idje
pasta u cipoteci, 10-ak kuna, imas je za cili zivot, sasusit se nece NIKAD pa ni tad, one na procesorima jesu sranje ali davat 100kn je debilno isto ka sta je debilno trazit 100kn za 4 grama tog bilog sranja
za sto kuna za klasu bolji kupis kuler djava me odnija ako nisi
ljudi, prodaju van muda pod bubrige, kakvih 7 stupnjeva, kakva napredna pasta, de e, nek ine ko rece da ne seru, eo ja cu, to van je isto ka sta mercedes aemge sa 500 konja na papiri trosi 12 litara, a moj ga susid ne more ispod 20 spustit ni da ga gurat idje
pasta u cipoteci, 10-ak kuna, imas je za cili zivot, sasusit se nece NIKAD pa ni tad, one na procesorima jesu sranje ali davat 100kn je debilno isto ka sta je debilno trazit 100kn za 4 grama tog bilog sranja
za sto kuna za klasu bolji kupis kuler djava me odnija ako nisi
ja sam bio jedan problem, kada sam stavio procesor nisam ga dobro stavio, ili se pasta nije dobro razmazala, temperatura mi se povecala za 15 C, bilo bi je cudno pa sam ga opet skinuo i vidio da jedan dio donje povrsine colera nije razmaran tako je samo polovica nije bila razmazana i eto ti 15 C vice temeperature, zasto zato jer u tom dio di nije bilo razmazano bio je zrak koji je grijao i nije se hladio, e sada pasta ko pasta je tu da sprijeci zrak izmedu procesora i colera jer kao sto znate povrsina colera ne moze uvijek biti simetricna, e sada dal ima razlike izmedu paste od 100 kn i onde koja se dobije sa colerm, ima, ali ne toliko velike da bi se davalo para, osim za oveclocker, ova pasta koja dolazi sa artic colerom pro 7 je vise nego odlicna drzim e5200 na 3.5 s temp u stocku 48 C na max je oko 12 C veca s time da mi je u sobi 32 C odnosno temp u kucistu kompa!
akon ti je kriv procesor nece ti pomoc nikakva pasta pa nek ju je sam isus napravija, imas jedino uzet bokun stakla i polirat, i takon ti cipovi slabo rikavaju staceti garancija, a sa si mi zakupupusija pamet sa tin temperaturan pa kome se da pratit to sve, nesti 3 stupnja manje vise ali je bitno, dok nije priko 60 dobro je
Važnije je koliko paste stavit i kako je razmazat.
osim za oveclocker, ova pasta koja dolazi sa artic colerom pro 7 je vise nego odlicna drzim e5200 na 3.5 s temp u stocku 48 C na max je oko 12 C veca s time da mi je u sobi 32 C odnosno temp u kucistu kompa!
Pasta koja ti snjim dođe je mx-2 koja je odlična tako de se ni nemreš bunit hehe
Ali da ima efekta ima.Ja kad sam imao stock cooler na procu sa starom pastu se dosta grijao.Kad sam stavio mx-2 bio je oko 8-10 stupnjeva hladniji i u idle i loadu,te je hladnjak radio na puno manjim okretajima od prije.Sad koristim past koji sam dobio sa hladnjakom od Scythe-a i zasad nema problema al kad budem vadio cooler radi čiščenja il nečeg vjerojatno idem na mx-2(još mi je je ostalo taman za jedanput)pa ću vidjet koja bolje hladi.
Da al zato treba imati dobar procesor!!!
pa nečeš sigurno stavit mx-2/3 pastu na atoma lol.A možda i ne bi bilo loše stavit pa ga klokneš xD
jel ima uopće gdje kod nas za kupit ovu past?