Archos 2 Vision

poruka: 7
|
čitano: 1.196
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Archos 2 Vision".
17 godina
neaktivan
Archos 2 Vision

Pa nije ni tako skup, za to što nudi.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Archos 2 Vision

10 sati reprodukcija zvuka, a 4 sata reprodukcija glazbe? Malo nismo prisutni dok prepisujemo vijesti?Cool

Nego, s obzirom da ne podržava ništa, preskup je. Očekujem barem aac, ogg, mp3 u sviraču za tu cijenu.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Archos 2 Vision

fakat pisu gluposti, daju bezveze zute kartone na forumu... katastrofa

16 godina
neaktivan
Jedino što nedostaje svim playerima je što ne podržavaju npr. srt. format pa da uz film imamo i prijevod.Ovako Avi format ne služi gotovo ničemu,a 8 gb memorije samo za glazbu je nepotrebno!
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Jedino što nedostaje svim playerima je što ne podržavaju npr. srt. format pa da uz film imamo i prijevod.Ovako Avi format ne služi gotovo ničemu,a 8 gb memorije samo za glazbu je nepotrebno!

Da, baš nam trebaju titlovi na 2-inčnom ekranuBelji se

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
17 godina
neaktivan
Archos 2 Vision

Ja svoj Sony platio 80E ali ovaj Visio se ne moze porediti sa njim...mala mu je autonomija, malo formata podrzava.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

Pa nije ni tako skup, za to što nudi.

Sada sam gledao malo cijene drugih uređaja i vidio da ovaj nije ni tako jeftin, malo sam se zeznioIzlanuo se, pa napisao nabrzakaSramim se.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice