Brži iMacovi, miniji i MacProovi. Nova sučelja. Nove grafičke. Puno više RAMa i harda. Povoljniji mini i 24 inčni iMac. 4-core i 8-core MacPro...
Toliko novosti a nema keynota.
Bez Steve nema ni potrebe za predstavljanjem :(
Brži iMacovi, miniji i MacProovi. Nova sučelja. Nove grafičke. Puno više RAMa i harda. Povoljniji mini i 24 inčni iMac. 4-core i 8-core MacPro...
Toliko novosti a nema keynota.
Bez Steve nema ni potrebe za predstavljanjem :(
Stvarno su dosta srezali cijene i poboljsali konfigueacije! Ja bi bio najsretniji kad bi se moglo kupiti nesto kao iMac, ali da nema ekran jer mi ne treba, a konfiguracija iMaca mi se cini jako dobra, a nije toliko skupa!
Samo da malo pojacaju procesor na mac miniju, to bi bilo super, ili da naprave slabiji defaultni Mac Pro.
Ako hoćeš iMac bez monitora uzmeš mini a jeftinij MacPro su napravili, sad imaš ovaj 4-core. Sad su ovo promjenili i moš bit siguran da ove godine više neće taknuti desktop Macove.
Neće dolazit na MacWorld al bit će keynotea. Sljedeći je već 24.3. i vjerovatno će predstaviti Snow Leopard
Ako hoćeš iMac bez monitora uzmeš mini a jeftinij MacPro su napravili, sad imaš ovaj 4-core. Sad su ovo promjenili i moš bit siguran da ove godine više neće taknuti desktop Macove.
Ovo je relativno slično
http://www.kodeks.hr/Dell/precision-t5400,PID-3,P-1584,G-378.aspx
Odi na američki dellov site pa sastavi nešto slično macprou
Jel moguče kupiti macbook bez OS?
ne, al nitko ti ne brani instalirati linux ili windowse ... ako ti to ima smisla.
A.
Mozda je malo off pitajne, ali da li mogu da kupim Mac OS i instaliram ga na DELL laptopu?
možeš na neke. Iako spada u domenu pimplanja i uglavnom ne radi kako spada, nemaš punu podršku (apple to ne podržava niti odobrava, tj trudi se da na svaki način onemogući) ... ne bih preporučio osim za isprobati sistem ... osim ako nisi od onih koji uživaju u takvim stvarima, instaliranju, pimplanju, deinstaliranju, traganju za softom, drajverima i odgovorima ... tj imaju višak vremena.
A.
Ne može se original OSX, ali postoje razne hackintosh distribucije (iDeneb, iAtkos) koje rade na većini novijih PC-a.
Ne može se original OSX, ali postoje razne hackintosh distribucije (iDeneb, iAtkos) koje rade na većini novijih PC-a.
šta je ideneb a šta je iatikos? :D
A.
lol, dobra fora ... :D
A.
ja sam zainteresiran za iPhone 3G i nije mi jasno da li stvarno košta 99$ na apple storeu ili ima nešto??