Apple Store - obnova cjenika

poruka: 19
|
čitano: 4.059
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple Store - obnova cjenika".
18 godina
neaktivan

Brži iMacovi, miniji i MacProovi. Nova sučelja. Nove grafičke. Puno više RAMa i harda. Povoljniji mini i 24 inčni iMac. 4-core i 8-core MacPro...

Toliko novosti a nema keynota.

Bez Steve nema ni potrebe za predstavljanjem :(

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Stvarno su dosta srezali cijene i poboljsali konfigueacije! Ja bi bio najsretniji kad bi se moglo kupiti nesto kao iMac, ali da nema ekran jer mi ne treba, a konfiguracija iMaca mi se cini jako dobra, a nije toliko skupa!

Samo da malo pojacaju procesor na mac miniju, to bi bilo super, ili da naprave slabiji defaultni Mac Pro.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 15:32 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ako hoćeš iMac bez monitora uzmeš mini a jeftinij MacPro su napravili, sad imaš ovaj 4-core. Sad su ovo promjenili i moš bit siguran da ove godine više neće taknuti desktop Macove.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Neće dolazit na MacWorld al bit će keynotea. Sljedeći je već 24.3. i vjerovatno će predstaviti Snow Leopard

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Apple Store - obnova cjenika
dgigibao kaže...

Ako hoćeš iMac bez monitora uzmeš mini a jeftinij MacPro su napravili, sad imaš ovaj 4-core. Sad su ovo promjenili i moš bit siguran da ove godine više neće taknuti desktop Macove.

Ma znam, ali Mac Mini mi ima preslabu grafiku, a Mac Pro mi je preskup! Ja bi htio nesto tocno izmedju ta dva, nemora bit malo ko Mac Mini, obican desktop nek bude, kao Mac Pro, ali nemora bit tako jako. Jel zna neko kolko bi kostao kompjuter sa identicnim komponentama kao najslabiji Mac Pro? Znam da se na njemu ne moze vrtit MacOS, samo me zanima. 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan

Ovo je relativno slično

http://www.kodeks.hr/Dell/precision-t5400,PID-3,P-1584,G-378.aspx

Odi na američki dellov site pa sastavi nešto slično macprou

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel moguče kupiti macbook bez OS?

18 godina
neaktivan

ne, al nitko ti ne brani instalirati linux ili windowse ... ako ti to ima smisla.

A.

18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Pa to bas i nema smisla. Ako neces koristit MacOS, onda kupi neki obican laptop, za istu cijenu mozes dobit malo bolje preformanse! 
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
linuxuser kaže...

Pa to bas i nema smisla. Ako neces koristit MacOS, onda kupi neki obican laptop, za istu cijenu mozes dobit malo bolje preformanse! 
 Svida mi se kvaliteta, dizanj, osvijetlena tipkovnica, no obični laptopi nisu tako dobri, brže se, troše i kvare.
Čuo sam da u americi recimo macbook dođe 6000kn dok isti takav dođe ovdi negdje preko 10000kuna, e pa mi se isplati kupovati izvana. Na njega stavim Linux ljubimca :)

18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
Assassin kaže...
linuxuser kaže...

Svida mi se kvaliteta, dizanj, osvijetlena tipkovnica, no obični laptopi nisu tako dobri, brže se, troše i kvare.
Čuo sam da u americi recimo macbook dođe 6000kn dok isti takav dođe ovdi negdje preko 10000kuna, e pa mi se isplati kupovati izvana. Na njega stavim Linux ljubimca :)

Da, to je istina!
18 godina
neaktivan

Mozda je malo off pitajne, ali da li mogu da kupim Mac OS i instaliram ga na DELL laptopu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

možeš na neke. Iako spada u domenu pimplanja i uglavnom ne radi kako spada, nemaš punu podršku (apple to ne podržava niti odobrava, tj trudi se da na svaki način onemogući) ... ne bih preporučio osim za isprobati sistem ...  osim ako nisi od onih koji uživaju u takvim stvarima, instaliranju, pimplanju, deinstaliranju, traganju za softom, drajverima i odgovorima ...  tj imaju višak vremena.

A.

17 godina
neaktivan

Ne može se original OSX, ali postoje razne hackintosh distribucije (iDeneb, iAtkos) koje rade na većini novijih PC-a. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 22:21 (vjeko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Ne može se original OSX, ali postoje razne hackintosh distribucije (iDeneb, iAtkos) koje rade na većini novijih PC-a. 

Nemam iskustva s macovima, no reci mi, ima li kakve razlike između ideneba i iatkosa u usporedbi sa orginalnim leopardom. recimo Hoće li imati isti dock, aplikacije i takve stvari
18 godina
neaktivan

šta je ideneb a šta je iatikos? :D 

A.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 1:02 (artfull).
17 godina

ideneb     iatikos

HP 8530p
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

lol, dobra fora ... :D

A.

16 godina
neaktivan

ja sam zainteresiran za iPhone 3G i nije mi jasno da li stvarno košta 99$ na apple storeu ili ima nešto?? Neodlučan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice