klasika - s konja na magarca i to jos za vise para a najbolje od svega prodavat ce se bolje

od aljaske do Meksika
to je ona druga slika
pit ... i to je Amerika
klasika - s konja na magarca i to jos za vise para a najbolje od svega prodavat ce se bolje

od aljaske do Meksika
to je ona druga slika
pit ... i to je Amerika

od aljaske do Meksika
to je ona druga slika
pit ... i to je Amerika
Ima i nesto dobro u ovome. Dosada su proizvodjaci "ozbiljnijeg" softwarea bili okrenuti skoro iskljucivo nvidiji pa se sad mozda malo vise potrude optimizirati aplikacije i za AMD graficke a i sam AMD mozda pocme proizvoditi graficke kartice i drivere prilagodjene za ozbiljniji rad. Posto i ovako i onako ne namjeravam kupovati Appleov prijenosnik za mene je ovo dobra vijest.
Ovo nije s konja na magarca, ovo je s konja na gusjenicu ...
Nedavno je poznanik uzea imac, onaj 27 inch model. najveće razocaranje je bila grafička, ATI 5750. Njega to ne tangira, al men je prejadno za nešto od 15000kn.
S konja na dupe, ali i dalje će bit pacijenata koji će kupovat bez razmišljanja, samo da je jabukica nacrtana....
S konja na dupe, ali i dalje će bit pacijenata koji će kupovat bez razmišljanja, samo da je jabukica nacrtana....
A što će im grafička kad ionako nemaju igre.
Ali s obzirom koliko košta, ipak...
A što će im grafička kad ionako nemaju igre.
Pa nešto mora stvarat sliku na ekranu.
Ostaje vidjeti kakve su performanse te nove intelove grafike, ako je znatno bolja od nvidia 320 (koju Apple gura u MacBook i slabije modele MacBook Pro strojeva) onda odluka valjda drzi vodu. Jaci modeli i tako ce imati ugradjenu diskretnu grafiku, ovog puta AMD umjesto Nvidie i to je to...
Bilo bi zanimljivo vidjeti cjelokupna AMD rjesenja (procesor i grafika ili Fusion chip) unutar Macova.
Nedavno je poznanik uzea imac, onaj 27 inch model. najveće razocaranje je bila grafička, ATI 5750. Njega to ne tangira, al men je prejadno za nešto od 15000kn.
a ti bi se igrao na macu ili? :D
Mac se ne kupuje da bi se igrao CoD na njemu.
Ja ne znan zasto se uopce kupuje. Mislin zna zasto ga on kupia, jel lepo zgleda. Al za te pare mozes slozit bolji radni stroj i kupit recimo photoshop.
Ostaje vidjeti kakve su performanse te nove intelove grafike, ako je znatno bolja od nvidia 320 (koju Apple gura u MacBook i slabije modele MacBook Pro strojeva) onda odluka valjda drzi vodu. Jaci modeli i tako ce imati ugradjenu diskretnu grafiku, ovog puta AMD umjesto Nvidie i to je to...
Bilo bi zanimljivo vidjeti cjelokupna AMD rjesenja (procesor i grafika ili Fusion chip) unutar Macova.
Ako su bolje karakteristike od trenutnih nVidia rješenja onda je ok, al nekako sumnjam.
Mrzim ta integrirana rješenja i ne sviđa mi se baš ova odluka.
Dobro da sam ugrabio zadnju generaciju 13.3" MacBooka pro koj ima odvojenu grafičku 
Ja ne znan zasto se uopce kupuje. Mislin zna zasto ga on kupia, jel lepo zgleda. Al za te pare mozes slozit bolji radni stroj i kupit recimo photoshop.
Uvik se može složit bolje i jeftinije - ja ga imam radi OS-a - i kupio ga polovnog - tako da se ne bunim ni oko cijene
Ako su bolje karakteristike od trenutnih nVidia rješenja onda je ok, al nekako sumnjam.
Mrzim ta integrirana rješenja i ne sviđa mi se baš ova odluka.
Dobro da sam ugrabio zadnju generaciju 13.3" MacBooka pro koj ima odvojenu grafičku 
I ja sam skeptican prema Intelovim grafickim rjesenjima, ali nikad se ne zna. Kod ove nove njihove arhitekturi rane recenzije su vrlo pozitivne.
Inace, na grafiku kod jacih MB Pro strojeva nikad se nisam zalio, dobro pogodjen omjer izmedju performansi i potrosnje to jest trajanja baterijee
neznam čemu ova drama. prije je u slučaju macbooka i aira bio izbor slabiji proc (c2duo umjesto i3 recimo ) i bolja grafika ( nVida umjesto integriranog sa i3 ), sad će ako intelovo rješenje bude bude zadovoljavalo staviti malo jači proc i integriranu grafiku za lower end laptop i ultraprijenosnike. U toj klasi je autonomija i form faktor / težina i kvaliteta ionako ključan element, a ne video procesor.
Ne nego zato sto ima OSX a ne Winshit!
OS uopće nije sporan, ali to je mekovlje, a ovdje se radi o očvrsju tj. Intelovim grafičkim rješenjima koja nisu baš...
dadeš 15 000 kn za komjuter i ne možeš igrati igrice koje želiš i onda još neki brane apple da imacovi nisu za igranje,koja čudna logika
dadeš15 kn za komjuter i ne možeš igrati igrice koje želiš i onda još neki brane apple da imacovi nisu za igranje,koja čudan logika
Eeeee to jutro poslje cuganja. Znam kako ti je. 
hm