App Store u apsolutnoj dominaciji

poruka: 10
|
čitano: 3.484
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "App Store u apsolutnoj dominaciji".
17 godina
protjeran

Ovo ce biti ista bitka kao windows - linux, u kojoj ovaj drugi (Linux) možda neće nikad pobjedit.

Danas je to iphone app store VS ostali storovi.

Uglavnom, Steve Jobs ih je sve dobro nag...

Adio

PS: Dobar video Kralja: http://www.ted.com/talks/steve_jobs_how_to_live_before_you_die.html

Mrzitelj misonarskog seksa
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: App Store u apsolutnoj dominaciji

a je teško bit najbolji kad si jedini... za druge platforme se aplikacije mogu skidati odsvakud a za iphone samo sa appleovog app storea.

17 godina
neaktivan

"Za ovu godinu predviđa se da će Apple ipak izgubiti dio kolača – od ukupnih 4,5 milijarde aplikacija, tri milijuna bi trebalo biti dobavljeno s App Storea."

Da nije možda tri milijarde? Smijeh

Inače, nemamo se čemu čuditi. Tko prvi njemu djevojka. No, možda, jednog dana za dvadeset godina, Microsoft kupi RepozitorijDOS od maloljetnog hakera u Vijetnamu...

Groucho Marx: I refuse to join any club that would have me as a member.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

99.4% - Wow!

Ipak...

Sa Engadget.com

The latest research from Gartner indicates that, for the year 2009, only 16 million app sales were executed on mobile devices not bearing the infamous bitten apple logo. In reporting this data, Ars Technica inadvertently conflates Apple's latest announcement of three billion apps downloaded with the notion of three billion apps sold and pegs the App Store's market share at a whopping 99.4 percent -- but more realistic calculations still show it to be somewhere in the vicinity of 97.5 percent. Going off estimates (obtained by GigaOM) that a quarter of App Store downloads are paid-for apps, and taking a rough figure of 2.5 billion downloads in 2009, leaves us with around 625 million app sales performed by Apple, which comfortably dwarfs all its competition. Considering the fact 18 months ago there wasn't even an App Store to speak of -- whereas today Cupertino is gobbling up the best part of $4.2 billion in annual mobile apps revenue -- maybe you can now understand why we're covering every tiny drip of info about that mythical tablet. Smijeh

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 15:57 (Random.).

0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Random. kaže...

99.4% - Wow!

Ipak...

Sa Engadget.com

The latest research from Gartner indicates that, for the year 2009, only 16 million app sales were executed on mobile devices not bearing the infamous bitten apple logo. In reporting this data, Ars Technica inadvertently conflates Apple's latest announcement of three billion apps downloaded with the notion of three billion apps sold and pegs the App Store's market share at a whopping 99.4 percent -- but more realistic calculations still show it to be somewhere in the vicinity of 97.5 percent. Going off estimates (obtained by GigaOM) that a quarter of App Store downloads are paid-for apps, and taking a rough figure of 2.5 billion downloads in 2009, leaves us with around 625 million app sales performed by Apple, which comfortably dwarfs all its competition. Considering the fact 18 months ago there wasn't even an App Store to speak of -- whereas today Cupertino is gobbling up the best part of $4.2 billion in annual mobile apps revenue -- maybe you can now understand why we're covering every tiny drip of info about that mythical tablet. Smijeh

Nemogu se i nemogu se načuditi o čemu razmišljaju ostali u dolini kad ih Jobs i ekipa ovako peru u strategiji i egzekuciji. Apple je imao viziju što će se odvijati u narednih desetak godina od dana kad su postavili iTunes i iMac proglasili središtem digital lifestyle a 1998, dakle pred 12 godina skoro ... Za to vrijeme mediji i konkurencija su uglavnom ismijavali svaku appleovu novotariju ( iPod, stores, iPhone etc ) i uopće nisu vidili gdje to sve ide.  Zadnjih par godina ih svaćaju ozbiljno ( samo zbog financijske moći valjda ) ali i dalje gotovo nitko niti od analitičara niti od konkurencije ne kuži niti može predviditi gdje idu ... Mislim, u svakoj industriji su ljudi koji su u vrhu povezani, znaju se i osobno, znaju što ima i što se može, ima ih i financijski moćnijih i sa većom težinom ... i svaki put svi ispadaju iz igre i apple postavlja pravila. Ne kontam i dalje ... iako znam 90% ljudi pa i na ovakvim forumima uopće ne konta appleovu politiku niti filozofiju ... jednostavno ih i dalje doživljavaju kao "šminkerski PC" Al veseli me da ima neko takav, toliko van okvira a opet toliko velika korporacija. Veselo ... jedva čekam probati što su skuhali 27.

jedna od stvari je svakako i ovo dole ... apple za razliku od microsofta i ostalih NIKADA ne pokazuje protutipove. Kad nešto pokaže, to je spremno i u proizvodnji.

http://gizmodo.com/5451242/show-and-sell-the-secret-to-apples-magic

A.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 18:53 (artfull).
17 godina
neaktivan

Ja mislim cak stavise dapace da ima oko 100% clanova BUG foruma koji ne kontaju politiku Applea.

A i sto bi?

Sta se tu ima skontat?  

Think different.  (Ako ne mozes biti najbolji, budi drugaciji)

Jednostavni su im proizvodi. Sto?

Jednostavnost je svetinja.

Sta sam hrpa likova upoznao sto prodaju Nokije koje su boli glava dobre a koje na sebi nemaju instaliranog skoro nijednog programa?

Sto?

Ne znaju je iskoristiti (iz vise razloga), ili ne zele da znaju kako se to iskoristava.

Ovo sto ne znaju a zeljeli bi - za to su krivi ljudi u Nokiji (i kod ostalih proizvodjaca).

Appleovi proizvodi imaju karakter prezentacije. Sjano i bajno dok traje.

Parfe is good. All you can do with it is eat it. And poop i out.

A ljudi vole jednostavno.

A ovos sto ne zele znati kako se iskoristava - to je lijenost.

Apple je kao stvoren za takve.

Apple. So what.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

kompjuteri, mobiteli, svirači i ostalo su odavno postali masovna potrošačka elektronika u najvećem dijelu. Uglavnom je tako i koristimo i appleu je to odavno jasno. Ljenost? Zar bi ja ili itko "normalan" trebao trošiti svoje dragocijeno vrijeme da po internetu skidam drajvere i nove mogućnosti za svoju novu telku od 120 incha, ili tražim aplikacije za svoj telefon? lol, takva razmišljanja i stavovi bi nokiju i ostale potjerali u domenu hobija za elektro entuzijaste da se nisu ugledali na Apple. Najteže je postići da nešto izgleda i funkcionira "jednostavno". U tome je oduvijek i bila poanta i umjetnost ili kraft jer ako ljudi traže jednostavno, kao što kažeš, i tu je novac, zašto im svi to ne pruže? Zato jer to nije tako lako ....

A.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 19:32 (artfull).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
artfull kaže...

kompjuteri, mobiteli, svirači i ostalo su odavno postali masovna potrošačka elektronika u najvećem dijelu. Uglavnom je tako i koristimo i appleu je to odavno jasno. Ljenost? Zar bi ja ili itko "normalan" trebao trošiti svoje dragocijeno vrijeme da po internetu skidam drajvere i nove mogućnosti za svoju novu telku od 120 incha, ili tražim aplikacije za svoj telefon? lol, takva razmišljanja i stavovi bi nokiju i ostale potjerali u domenu hobija za elektro entuzijaste da se nisu ugledali na Apple. Najteže je postići da nešto izgleda i funkcionira "jednostavno". U tome je oduvijek i bila poanta i umjetnost ili kraft jer ako ljudi traže jednostavno, kao što kažeš, i tu je novac, zašto im svi to ne pruže? Zato jer to nije tako lako ....

pa trebao bi redovito updateati firmware na televizoru :P

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan

Lijenost!

Naravno.

Nokia me isto nervira sa politikom cijena.

Da nije bilo Applea mnogi ne bi znali šta znači dati ogromne novce za mobitel PLUS ne iskoristiti ga.

Apple je barem jednu stvar riješio - iskoristili su telefon u mnogo više stvari nego drugi proizvođači, iako su podbacili u nekim osnovnim stvarima u kojima su i najjeftiniji mobiteli drugih proizvođača briljirali.

Kako, nije mi jasno, možemo nekoga NE nazvati lijenim ako on može dati velike pare za mobać i onda da mu je mrsko KONTATI kako ga iskoristiti.

Ja bih makar pitao ima li gdje kakav pametna mlada perspektivna glavica u komšiluku evo mu 50-100 kuna de mi nabaci koju aplikaciju i ukratko mi pokaži koju caku šta sve može, kad mi Nokija već to ne pruža.

Mislim šteta i za Nokiu kao i za sve nesretne koji su je imali a nisu je kontali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

MRZIM APPLE I NJIHOV APP STORE!!! Po smislu plaćanja to je najgori servis kojeg je svijet ikada vidio!!! Zašto ne primaju Diners??? Zašto ti nedaju da prilikom registracije staviš da nemaš metodu plaćanja nego samo možeš odbrati VISA-u, MasterCard ili American?

Više nikada neću kupiti njihov proizvod, ma kako dobar bio...

Uspio sam srediti, malo sam ih zavarao... Idioti...

kako si ih "zavarao" :D ? 

A.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice