Anonymous pokreće svoj web

poruka: 32
|
čitano: 4.743
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Anonymous pokreće svoj web".
13 godina

I vrijeme je bilo!

It's not how good you are, it's how good you want to be.
Moj PC  
9 2 hvala 0
17 godina

{#}

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
26 1 hvala 0
12 godina
protjeran

Hehehehe..dok ih počnu pritiskati računi za režije,a Bogami i od nečeg se mora živjeti,dakle hrana,pa malo goriva,ubrzo oni budu prodali svoje ideale "poštenja i istinoljubstva"

Nekako je pretjerano zamišljati da će nekog moći nagaziti,a ovaj da ih neće stisnuti armijom odvjetnika..

Uz to,iza svojih članaka će morati stajati potpisom,dakle,ode anonimnost u prošlost

5 26 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Anonymous pokreće svoj web
Kako ljudi ne razlikuju da Your Anon News i Anonymousi nisu isto?
13 godina
neaktivan

U svakom slucaju kog briga

.I.

6 8 hvala 0
12 godina
protjeran
NikBBL kaže...
Kako ljudi ne razlikuju da Your Anon News i Anonymousi nisu isto?

naravno...Nije gov*o nego sa pas posr*o..

16 godina
neaktivan
redneck kaže...

Hehehehe..dok ih počnu pritiskati računi za režije,a Bogami i od nečeg se mora živjeti,dakle hrana,pa malo goriva,ubrzo oni budu prodali svoje ideale "poštenja i istinoljubstva"

Nekako je pretjerano zamišljati da će nekog moći nagaziti,a ovaj da ih neće stisnuti armijom odvjetnika..

Uz to,iza svojih članaka će morati stajati potpisom,dakle,ode anonimnost u prošlost

zasto bi uopce morali potpisati neki clanak? wtf?

15 godina
neaktivan

Bio sam priključen Anonymous pokretu,dakle priključen si čim dijeliš ideje o slobodi itd.. i nakon nekog vremena na njihovom IRC-u,po slikama,shvatio sam da su zapravo zagovornici komunizma,dakle kad malo realno pogledate,žele maknuti sve stranke,a stavljaju slike komunista i ostalih... onda sam shvatio da oni pod slobodu obrajaju komunizam,kao svi jednako imaju i bla bla...pa sam jednostavno rekao ne,radije ću bit gladam nego nosit zvjezdicu na glavi ili ju gledat svuda..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
1 47 hvala 1
17 godina
neaktivan

Očekujem da ih netko pohaxa već za dan-dva. Čisto zafrkancije radi.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

11 1 hvala 0
17 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...

Bio sam priključen Anonymous pokretu,dakle priključen si čim dijeliš ideje o slobodi itd.. i nakon nekog vremena na njihovom IRC-u,po slikama,shvatio sam da su zapravo zagovornici komunizma,dakle kad malo realno pogledate,žele maknuti sve stranke,a stavljaju slike komunista i ostalih... onda sam shvatio da oni pod slobodu obrajaju komunizam,kao svi jednako imaju i bla bla...pa sam jednostavno rekao ne,radije ću bit gladam nego nosit zvjezdicu na glavi ili ju gledat svuda..

Haha, pa ja cu se ranit!

14 godina
protjeran

Kvalitetno su si namakli pare. Hosting će platiti par stotina dolara, a ostalo u džepek. Da se nađe za sembolu sa parizerom dok se ide u školu.

Ad astra peronospora

17 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

redneck kaže...

Ti si mi uljepšao dan, samo tako! HAHAHHAHAHAHHAHAHHA

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 6:05 (Garamel).
13 godina
filipvk1000 kaže...

{#}

12 godina
protjeran

a koja korist od stranaka kad ni jedna nevalja samo najtruliji kapitalizam i grabizam navedi jednu jedinu stvar što je izgrađena u ovom sistemu pogotovu neku tvornicu,a koliko ih je pozatvarano i popljačkano, stvarno idealno društvo bar za neke koji su kupili sve na rasprodaji po kunu

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 7:35 (zelja55).

4 0 hvala 0
17 godina

Filipe, komunizam kao ideja uopće nije loš, dapače. Problem su ljudi koji bi trebali biti nosioci te ideje. Ako ti nije jasno što je zapravo komunizam, preporučam ti da se informiraš, a u medjuvremenu razmisli o tome tko se to najbolje "snašao" u neoliberalnom kapitalizmu i pretvorbi, i zašto su pokušali cijeloj naciji ogaditi petokraku, te kako je kradja od države legalizirana.
Na žalost, niti komunizam niti utopija nisu ostvarivi zbog ljudske prirode, a kad se pokušaju provesti, nadrapaju oni koji idealistički vjeruju u te ideje od strane gramzivih divljaka. No tih divljaka ima u svim sustavima, neovisno o samom sustavu.
I na kraju, da nije petokrake, ti bi sada rudario u gornjoj bavarskoj, prema tome, ne bulazni o stvarima koje si propustio naučiti u školi.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 10:37 (Father_Dougal).
17 godina

Problem sa svim sustavima (kapitalizam, komunizam, fašizam i ostali izmi) je što su to i dalje monetarni sustavi. Svi su oni orijentirani prema novcu, a ne dobrobiti ljudi i okoliša koji podržava naš život, a kapitalizam pogotovo (u tom sustavu je jedino to i bitno). To možete vidjeti na primjerima gdje velike kompanije baš briga ako otruju ljude, ako pritom zarade, super. Primjera ima mali milion samo mi se neda pisati, ali vjerojatno većina ljudi i zna o čemu pričam. I onda ako na taj način pogledate stvari biti će vam jasno da niti jedan sustav u kojem je ugrađena pohlepa (pohlepa za novcem) nemože biti dobar i nikada neće biti pravedan. Sve ostale rasprave ovaj je bolji, onaj je bolji padaju u vodu. Najbolji je sustav u kojem ljudi podržavaju i brinu jedni za druge i podržavaju okoliš koji im omogućuje život. Kad dođemo u takav sustav onda će nam biti dobro. Do tada treba proći još par stotina (optimističan sam) godina evolucije svijesti.

King in the castle, king in the castle ...

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Makavelii kaže...
redneck kaže...

Prije svega,u uljuđenim demokracijama opostoji novinarska etika koja propisuje odgovornost za napisanu riječ..

Dakle,možeš ti pisati što poželiš,ali moraš imati dokaza za to,i to mora biti istina..inače može ispasti blaćenje,kleveta,a to se u uljuđenim zemljama jako opako kažnjava..

Znam,ti i tebi slični bi voljeli da možete gnojiti po nekom tko vam nije simpa,što je daleko od novinarstva,ali,kako rekoh,to niti je kulturno,niti je profesionalno..

Ljepše ti je zamišljati kako nekom možeš jeb**i mater i lajati po njemu,iza hrabre anonimne maske

Slobodno učini to,ali se potpiši,da vidimo jel imaš tolika mooda,ili si samo anonimni lajavac{#}

15 godina
neaktivan
Evo čestitam toj djeci koja se igraju rata. Ne kažem da nema tu i ozbiljnih ljudi, ali su većinom djeca koja znaju uradit ddos napad.
16 godina
filipvk1000 kaže...

Bio sam priključen Anonymous pokretu,dakle priključen si čim dijeliš ideje o slobodi itd.. ..

Danny_HR kaže...

Očekujem da ih netko pohaxa već za dan-dva. Čisto zafrkancije radi.

-ako se to desi, sumnjivca ne treba daleko tražiti. NSA ili filip... {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
filipvk1000 kaže...

Komunizam je sistem bez klasa. To je ono što oni hoće, demokratija je samo iluzija o slobodi i nećeš nositi zvjezdice ne brini.

It's not how good you are, it's how good you want to be.
17 godina
odjavljen

Ja san uvik volio pokrete koji pod krinkom pravde, ravnopravnosti, anonimnositi ošišaju ljude... Nije kapitalizam ali opet se nakesaju ključni ljudi :)

P: HTC One X

1 0 hvala 0
17 godina
redneck kaže...
Makavelii kaže...
redneck kaže...

Prije svega,u uljuđenim demokracijama opostoji novinarska etika koja propisuje odgovornost za napisanu riječ..

Dakle,možeš ti pisati što poželiš,ali moraš imati dokaza za to,i to mora biti istina..inače može ispasti blaćenje,kleveta,a to se u uljuđenim zemljama jako opako kažnjava..

Znam,ti i tebi slični bi voljeli da možete gnojiti po nekom tko vam nije simpa,što je daleko od novinarstva,ali,kako rekoh,to niti je kulturno,niti je profesionalno..

Ljepše ti je zamišljati kako nekom možeš jeb**i mater i lajati po njemu,iza hrabre anonimne maske

Slobodno učini to,ali se potpiši,da vidimo jel imaš tolika mooda,ili si samo anonimni lajavac{#}

Nešto ne štima u tvom postu... Potpis nije nikakav garant istine ili dokaza, tako da aposlutno se može nešto anonimno napisati i da to bude istinito i potkrijepljeno dokazima. Također i obratno, možeš pisati budalaštine nepotkrijepljene dokazima i sve to potpisati, tako da je Makiaveli postavio dobro pitanje. Btw ljudi djeluju pod nazivom Anonymous i što ti je tu nejasno?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 14:31 (boxer).
15 godina
neaktivan

@filipvk1000

jes ti prirodno nadaren s gluposcu il samo treniras?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 16:34 (zero.O).
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Nešto ne štima u tvom postu... Potpis nije nikakav garant istine ili dokaza, tako da aposlutno se može nešto anonimno napisati i da to bude istinito i potkrijepljeno dokazima. Također i obratno, možeš pisati budalaštine nepotkrijepljene dokazima i sve to potpisati, tako da je Makiaveli postavio dobro pitanje. Btw ljudi djeluju pod nazivom Anonymous i što ti je tu nejasno?

Kvaka je u tome što prosječan anonimus može napisati što želi, bez nekakvih temelja ispod onoga što napiše. Ali kad to isto ideš napisati u svoje ime, tako da se ispod potpišeš, ipak se trudiš da to što pišeš ima smisla i da imaš to čime potkrijepiti, jer iza toga stojiš ti - glavom i bradom - a ne nekakva anonimna skupina.

Ako se nakon nekoliko postova ustanovi da je ono što pišeš budalaština ljudi te neće doživljavati. A kad to napišeš kao anonimus ne prijeti ti takva sudbina, jer si dio tobožnje skupine koja se bori za čovjeka. A realnost je ta da je skupina sastavljena od podrumskih keyboard warriora koji prate što je mainstream pa se, kao, bore protiv toga.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 18:05 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Biti mainstream i boriti se protiv mainstreama je apsolutno jednaka vrsta robovanja.

Ni jedno ni drugo ne razumije vaznost slobode, a samim time ni slobodnog izbora.

Anonymous su u srzi jednaka bagra kao i korporativni kapitalisti - jedino su im ideje dijametralno suprotne. Sve ostalo je apsolutno jednako.

Naravno, potrebno je malo mozga da se ta slicnost uvidi, a odavno je dokazano da kad nam neke ideje pasu - mozak se ugasi.

They say freak, when you're singled out...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 18:28 (Deus ex machina).
17 godina
Danny_HR kaže...
boxer kaže...

Kvaka je u tome što prosječan anonimus može napisati što želi, bez nekakvih temelja ispod onoga što napiše. Ali kad to isto ideš napisati u svoje ime, tako da se ispod potpišeš, ipak se trudiš da to što pišeš ima smisla i da imaš to čime potkrijepiti, jer iza toga stojiš ti - glavom i bradom - a ne nekakva anonimna skupina.

Ako se nakon nekoliko postova ustanovi da je ono što pišeš budalaština ljudi te neće doživljavati. A kad to napišeš kao anonimus ne prijeti ti takva sudbina, jer si dio tobožnje skupine koja se bori za čovjeka. A realnost je ta da je skupina sastavljena od podrumskih keyboard warriora koji prate što je mainstream pa se, kao, bore protiv toga.

Ti ponavljaš isto što je i redneck napisao - anonimni autori tekstova sebe ne kompromitiraju ako pišu laži, dok oni koji se potpišu ipak treba da vode računa da se ne kompromitiraju lažima i tu leži odgovornost - ali ja ne pišem o tome.

Ja pišem o mogućnosti da se svaki tekst može ako postoje potkrijepiti dokazima, bez obzira bio on potpisan ili ne, ali redneck to negira svojim prethodnim postom gdje piše da se onda moraju potpisati.

Ne mora se niko nigdje potpisati ako ono što piše može potkrijepiti istinom i dokazima i neće biti kompromitirani, naravno ako tu bude neki filter provjere onog što se piše, a ne nabacivanja budalaština što svako može uraditi.

Btw, ne branim ih niti ih podržavam, nego sam postom htio sugerirati na pogrešno razmišljanje. No odosmo sa ovim u drugom smjeru nego što je topic.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
protjeran
boxer kaže...
redneck kaže...

Jesi li ti nepismen ili što??? Gdje rekoh da je potpis potvrda istine??Rekoh da je potpis samo smjernica,kako nekog uhvatiti za jaja,ako počne klevetati i pljuvati po nekom,ne iznesavši dokaze..

U čemu je bed da se lik potpiše,ako je rekao i napisao istinu..??Samo si bude digao rejting kao novinara,dok,ako netko piše budalaštine,opet ovisi,kakve su to budalaštine..utužive ili ne...

Anonimousy djeluju sa pozicije NEODGOVORNOSTI..Iz svega se da isčitati ljevičarska orjentiranost,u skladu koje pljuckaju po uglavnom moćnicima,lovatorima,i sličnim bratijama..Ja bih to nazvao zavidnošću..

Evo,prije jedan mons,je na jednom našem Forumu,djelovao lik,koji je svima jeb*o majku,prijetio ubijanjem obitelji,djecu proklinjao na najgore načine..

Također je podržavao "pravičnost" i podržavao sve koje podržavaju Anonimousy..Dok se sa jednim likom nije poklao,a ovaj ga isprovocirao do bola,pale prijetnje od ovog prvog,a drugi još malo ulja na vatru,dok ovaj prvi u

svojem bolesno manifestiranom umu,nije ovom poslao svoje osobne podatke,da mu ovaj dođe i pojavi se pred očima,ako ima petlje..

naravno,ovaj drugi,u biti zezant,je bacio od ovog egotripa podatke na web...

Što misliš,da li više ovaj krebil psuje drugima mater,hoće obitelji "prorijediti",ili proklinje djecu???

Misliš da je odjednom se prosvijetlio "čestitošću" i ostalim moralnim blagodatima??

Ne baja,otkrivanje podataka ga je potaklo da počne misliti na svoju guzi*u,u njemu se rodila odgovornost,barem prema samom sebi,koju kao anonimus nije postojala..

Došao je u situaciju da bilo tko ga može pozvati na odgovornost zakonski,ali mu i polomiti ..ekhhhm...

Nemam ja niš protiv Anonimusa,osim što mi djeluju pichkas*o i nezrelo...u stilu,:da je gnojiti po svima koji nam ne pašu,ali da smo anonimnošću zaštićeni od odgovornosti...

Što reći..balavardija nezrela i neodgovorna...

14 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...

E, rodio si se prije praktički tjedan dana, sta ti uopće znaš o komunizmu, kapitalizmu ili bilo kojem drugom 'izmu vezanom za politiku.

Pa ti si mislio da si se priključio anonymous pokretu, po slikama si zaključio da su komunisti, dakle ono sto su pričali na tom tobožnjem IRC'u nije zvučalo komunistički ali su ih slike odale?

Give me a f***k break.

17 godina
redneck kaže...

Jesi li ti nepismen ili što???

Bolje bi mi bilo da sam nepismeni seljo pa se nebih smarao tvojim repetetivnim budalaštinama. Ja ne pričam o tome, nisi shvatio moje postove i ponavljaš se kao papagaj.

Ti tvrdiš da neki tekst sam po sebi bez obzira kakav on bio ne može imati kredibilitet ako nije potpisan, ja tvrdim suprotno, odnosno da može ali je najbitnija stvar da se potkrijepi dokazima.

Post bi mi bio nakaradan i nebi bilo po pravilima foruma da ti citram sve tvoje postove iz kojih se to može iščitati, a Drago me je par puta kartonirao zbog predugog citiranja. 

Za kraj da ti nacrtam svoje mišljenje da mi ne repliciraš jednim te istim stvarima - Ja također lično podržavam da netko stane iza svojih riječi, tekstova i sl. naravno sa dokazima, da to sve potpiše i sve uredu, ali ne živimo u idealnom svijetu, tako da hvala bogu ima mogućnost u slučaju da se piše nešto osjetljivo isto ne potpiše, ali se prezentira sa relevantnim DOKAZIMA.

Zamolio bih te da upregneš svoje sive stanice jer ja ovdje ne zastupam tezu da će Anonymous imati kredibilitet, nego mogućnost da ima ima kredibilitet i bez potpisivanja ali sa dokazima kao i svi mi ako bi djelovali na slične načine u pojedinim situacijama. Usput bi se mogao raspitati sa Assangeom šta mu je sa "rejtingom".

Btw, zašto si anoniman na forumu? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 21:03 (boxer).
16 godina
neaktivan

Ko se jos sjeca one njhove genijalne ideje da naprave drustvenu mrezu anon+?

Anonymous je postao (ili oduvijek bio) samo dobar nacin da prodavaci majica zarade koji dinar.

3 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice