Android vodeći u SAD-u

poruka: 47
|
čitano: 10.604
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android vodeći u SAD-u".
18 godina
neaktivan
Android vodeći u SAD-u

A apple? Android 33 % a apple 22 %? Je li im to genijalna antena i kondom dosli glave? Vise ni sa kondomom nisi siguran ;)

:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 14:10 (logic).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android vodeći u SAD-u

Sviđa mi se kako napreduju odnosi...

Sad će da me ubiju Appleovci Izlanuo se

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android vodeći u SAD-u

sada kada i nokia dođe sa nekim androidom,to bih prerado vidio

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Android vodeći u SAD-u

Baš mi je drago.

Neka samo tak nastave .

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Android vodeći u SAD-u
logic kaže...

A apple? Android 33 % a apple 22 %? Je li im to genijalna antena i kondom dosli glave? Vise ni sa kondomom nisi siguran ;)

Zar nije sramota da jedan telefon drži 22 % tržišta a drugih deset telefona 33 % tržišta i još neduhovitom dosjetkom želiš reći kako je iphone tropa ??' 1 22% svi ostali 33% ?????

17 godina
movie kaže...
logic kaže...

Zar nije sramota da jedan telefon drži 22 % tržišta a drugih deset telefona 33 % tržišta i još neduhovitom dosjetkom želiš reći kako je iphone tropa ??' 1 22% svi ostali 33% ?????

1G, 2G, 3G, 3GS, 4G - sve je to samo jedan mobitel?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Hoćete vi ikad shvatit da su to dvije različite strategije? Nijedan proizvođač osim Applea ne pokušava jednim telefonom zauzet tržišni udio.

17 godina
Blistava buducnost Androida. Bravo Google
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
movie kaže...

1G, 2G, 3G, 3GS, 4G - sve je to samo jedan mobitel?

Jesam li ja prespavao ovaj model?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 15:27 (Dom031).
17 godina
protjeran
Android vodeći u SAD-u

cccc

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
logic kaže...

i to za pohvalu?apple sa 1 telefonom drzi ovoliki dio trzista,a android bezbroj modela i tko zna koliko proizvodađa...smjesan si

18 godina
neaktivan
logic kaže...

iOS sa par uredjaja drzi 22% trzista, pun kondom para je to :))

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 15:31 (bistri).
18 godina
neaktivan
movie kaže...
logic kaže...

Ajd procitaj vijest jos jednom pa se isamaraj. 

Je li iko procitao vijest?  Cak su i bugovci pogresno prenijeli. U izvjestaju ne pise ko koliko zauzima trzista nego koliko je ko prodao u Q2 2010. 

Citiram:"NPD’s latest wireless market research reveals that Android accounted for 33 percent of all smartphones purchased in Q2, ahead of RIM (28 percent) and Apple (22 percent)."

:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 15:42 (logic).
16 godina
Android vodeći u SAD-u

Malo logički gledano iOS drži dosta dobro mjesto s tim da se iOS nalazi samo para appleovih proizvoda dok se android nalazi na mnogo različitih modela mobitela. Prema tome os će bolje biti prodan ako se nalazi stotine različith mobitela nego na samo par zatvorenih sustava. Iz toga se vidi da je apple iz nekog razloga najpopularniji.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android vodeći u SAD-u

Postoji 9 uredjaja na iOS-u

barem 200 ih je na androidu

pwned by jabuka

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bistri kaže...

pwned by jabuka

Jabučari... Jedni od rijetkih ljudi koji su neuspjeh sposobni prikazat kao uspjeh i uistinu u to vjerovati.

17 godina
Android vodeći u SAD-u

Pa za njih nema poraza, oni su uvijek bolji!Belji se

Isto tako će ti reći da appleova 5 laptopa imaju veći udio naprema milijun windows laptopova od stotine proizvođača, tako je sad ista stvar sa mobovima... Čak i da se dogodi(u što sumnjam) da recimo iOS za recimo 5 godina ima samo 10% ljudi a ostale sustave drugi, onda bi opet rekli kako je bolji sigurniji jer ga manje ljudi koristi i sl.Namigiva Sa appleom si uvijek na dobitkuSmijeh

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android vodeći u SAD-u

Mislim da ovdje svi zaboravljaju jednu vrlo važnu stvar.

Jobsu nikad nije bilo do dominacije na tržištu, nego mu je jedini cilj čisti profit... a tu Apple jako dobro stoji.

Isto kao i kod Maca... udio Macova u općoj "kompjuterskoj populaciji" je mizeran u odnosu na Windowse.... ali Apple je ipak završio kvartal sa rekordnim prihodom... a dioničare Applea jedino to zanima.

Džabe Motoroli silni uspjeh sa Droidom, kad su završili kvartal u minusu

potpis: vlasnik HTC Desire i iPhone 3GS :)

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 16:00 (Gerontius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Android vodeći u SAD-u

Ovdje se ne priča o telefonima, već o mobilnim operacijskim sustavima.

Nije uopće bitno koliko modela izgrađenih oko 2-3 čipa vrti Android, jer Telefon1 s Androidom = Telefon2 s Androidom = Telefon3 s Antroidom => sa gledišta razvojne platforme, IT standarda, uporabe itd..

Ako se ovako nastavi - Android će postati dominantan - a Apple će dobiti zasluženi udio - onaj danas ima na desktop platformi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 17:03 (funat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
bistri kaže...

pwned by jabuka

Jabučari... Jedni od rijetkih ljudi koji su neuspjeh sposobni prikazat kao uspjeh i uistinu u to vjerovati.

Bravo anti jabucari jedini koji su u stanju rec da to nije uspjeh neka bude 50 android uredjaja opet omjer 9:50 a trzisni 22%:33%

Posudi si super knjigu, imas Mate i Tiku, mislim da se zove 1. Razred Matematika

Stoja kaže...

Isto tako će ti reći da appleova 5 laptopa imaju veći udio naprema milijun windows laptopova od stotine proizvođača, tako je sad ista stvar sa mobovima... Čak i da se dogodi(u što sumnjam) da recimo iOS za recimo 5 godina ima samo 10% ljudi a ostale sustave drugi, onda bi opet rekli kako je bolji sigurniji jer ga manje ljudi koristi i sl.Namigiva Sa appleom si uvijek na dobitkuSmijeh

Ovdje pricamo o brojkama, koje govore za sebe, a u svijetu biznisa su brojke jedino sto je bitno.

18 godina
bistri kaže...

Bravo anti jabucari jedini koji su u stanju rec da to nije uspjeh neka bude 50 android uredjaja opet omjer 9:50 a trzisni 22%:33%

Posudi si super knjigu, imas Mate i Tiku, mislim da se zove 1. Razred Matematika

Problem je kod vas što vi kruške pokušavate razbiti na zelene, žute, male, velike, GMO i slično. Kruške su kruške, i trenutno ih se više prodaje nego jabuka.

17 godina
bistri kaže...
Mirko935 kaže...
bistri kaže...

pwned by jabuka

Stoja kaže...

Ovdje pricamo o brojkama, koje govore za sebe, a u svijetu biznisa su brojke jedino sto je bitno.

Dali ti znas koje je uopce tema ovoga clanka pa shodno tome i ovoga topica?

Tema nije tko zaraduje vise ili manje nego koji bi mobilni os mogao postati dominantan na trzistu kroz neko vrijeme. Po trenutnim brojevima to je andriod. To ne znaci da ce iOS propasti niti da ce apple prestati zaradivati ali da bi im moglo utjecati u buducnosti na profite to je sigurno jer ce kad tad morati smanjiti marze na svoje uredaje, tj. manje derati svoje korisnike. Iako sumnjam da je apple sposoban za to. Neki vole imati uredaj koji imaju "svi" jer se zele ukloptiti u drustvo valjda. Ali neki ipak vole uzeti ono sto im osobno odgovara a to je u vecini slucajeva drugacije. Zato proizvodaci mobitela nude razlicite proizvode jer su ljudi razliciti pa tako imaju i razlicite potrebe. Jedino apple fanovi svi imaju jednake potrebe (malo cudno) pa to apple iskoristava plasirajuci samo jedan uredaj. Zamisli da postoji samo jedan model laptopa i samo jedan model stolnog racunala. Zar to nebi bilo cudno? Vecini bi ali cini mi se da apple fanovima nebi. Da apple pocne proizvoditi aute oni bi svi vozili isti auto ( dobro, u dvije boje crnoj ili bijeloj jer je to vise izbora nego sto im treba ). Apple korisnici jednostavno nevole mogucnost izbora a to bas i nije zdravo.

17 godina
bistri kaže...

Ne pričamo o brojkama nago o tome koliko je ko prodao više uređaja a to je trenutno android. To što oni imaju drukčiju taktiku prodaje(kvaniteta a ne kvaliteta) to trenutno nije bitno za ovu raspravu. Iako je pohvala za apple što sa malo uređaja može parirati ostalima to opet nema veze sa ovim. Isto kao što i nema veze koliko ko zarađuje na tim istim mobovima i slično jer opet su različite strategije, apple proizvodi sve i hw i sw dok kod ostalih je to podijeljeno pa nemožemo gledati zasebno.

Stoja
18 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Ne pričamo o brojkama nago o tome koliko je ko prodao više uređaja a to je trenutno android. 

A tko je taj android?

16 godina
neaktivan
Nikada nisam cuo za iPhone 1G... Ali dobro. Istina Apple drzi veliki dio trzisnog kolaca sa nekolicinom uredaja, sto se po meni moze nazvati velikim uspjehom. Oba OS-a ce uvijek imati kupce i svakom ce se svidjet nesto. Meni osobno se svidaju i iOS i Android, jer svaki ima svoje dobre i lose strane. Usput o ukusima se ne raspravlja. Jedan veliki plus za Android je to sto su uredaji sa njim u prosjeku jeftiniji, a dobiva se isti hard'. A sto se tice toga da svi imaju iste iPhone nije tocno, jer to ako isto 'zgleda NE znaci daje isto. iPhone ima veliku razinu personalizacije uz appove, a tako i Android
I'm soo SERIAL
16 godina
neaktivan
Podatak BUG-a je, kao i obično, netočan. Tržišni udio Applea u SAD je 28%, a Androida 13%.
Navedeni podatak se odnosi na prodajni udio u prvih 6 mjeseci u SAD.
17 godina
ManBearPig kaže...
Nikada nisam cuo za iPhone 1G... Ali dobro. Istina Apple drzi veliki dio trzisnog kolaca sa nekolicinom uredaja, sto se po meni moze nazvati velikim uspjehom. Oba OS-a ce uvijek imati kupce i svakom ce se svidjet nesto. Meni osobno se svidaju i iOS i Android, jer svaki ima svoje dobre i lose strane. Usput o ukusima se ne raspravlja. Jedan veliki plus za Android je to sto su uredaji sa njim u prosjeku jeftiniji, a dobiva se isti hard'. A sto se tice toga da svi imaju iste iPhone nije tocno, jer to ako isto 'zgleda NE znaci daje isto. iPhone ima veliku razinu personalizacije uz appove, a tako i Android

Personalizacija iPhone? Mozes staviti jacu bateriju? Slabiji hard da si produzis trajanje razgovora i stanbya? Namontirati tipkovnicu? Instalirati multitasking? O kakvoj personalizaciji pricas pa na iphone jedva da mozes ringtone promijeniti i wallpaper staviti. Ne pricaj gluposti.

16 godina
neaktivan
Rekoh da hard ostaje isti. Ne citas pazljivo. Jezi ga. Kad ga jailbreakas mozes puno toga. Meni nije do svade ni do vrijedanja samo sam htio rec da osobe imaju razlicite aplikacije. Svaka po svojo potrebi. To je personalizacija
I'm soo SERIAL
17 godina
neaktivan
Android vodeći u SAD-u

Lijepo taj Android napreduje, a osim samog udjela na tržištu još je impresivniji podatak o rastu isporuka u odnosu na godinu prije - Android smart phone shipments grow 886% year-on-year in Q2 2010

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice