Android 5.0 za SGS III?

poruka: 47
|
čitano: 9.355
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android 5.0 za SGS III?".
17 godina
Re: Android 5.0 za SGS III?
Mislim da samo Nexus ima 4.2, ostali si moraju sami napraivt preinake, drivere ......
Uglavnom samo Google Nexus pegla 4.2
16 godina
Imam N4 i N7, najbolje stvarcice ikada.

Ali ne bitno za verziju Androida, mene samo zanima što će oni izvesti s Tizenom, imao sam Nokiu N9 neko vrijeme i smatram najboljim mobitelom ikad.

Uz odličan dizajn, vrtila je fenomenalan i brz Meego (koji uz malu pomoc vrti Android aplikacije, a OS je brzi od Androida svakako) i jos je imala dobru kvalitetu izrade i kameru.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Android 5.0 za SGS III?

Nokia 3310 baja, kakvi Androidi, o čemu vi pričate...

Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
GeneralPag1997 kaže...
A sto bi trebali mi vlasnici xperia iz 2011 trebali tek reći?!

a mi vlasnici xperie U koja je izašla u 2012 i čekali smo znaš koliko mjeseci da bi došo ICS. Jelly Bean neće ni doći. Čekamo JB za xperiu P  pa će ROMovi sa JB-om doć i za xperiu U.

Ja na Noteu iz 2011. Imam jos ICS ali cu barem dobiti JB 4.1 i 4.2.2

Tako je najavljeno i onda tek prestaje podrska ali za S2 ide i dalje.

Znaci podrska Samsunga za flagshipove traje u redu 2,3 mozda i 4 godine. Ali! Ali je spora i mukotrpna barem za nas u RH. Kako je drugdje ne znam ali vjerujem slicno.

A sony jos gori nazalost

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
17 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

S Plus ima relativno malo RAM-a i teško se nosi sa 4.x.x. Na youtube se mogu pronaći klipovi koji pokazuju koliko je S Plus sporiji sa ICS nego sa 2.3.x a treba uzeti u obzir i da sa ICS na S Plus ne radi kamera, radio i još ponešto.

Ne znam Galaxy S radi sasvim solidno na 4.2.2 CM 10.1. Čak i bolje nego službeni prastari firmware, pogotovo kod aplikacija tipa pulse, flipboard itd. Sve radi kako treba.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
logik kaže...
filipvk1000 kaže...
GeneralPag1997 kaže...
A sto bi trebali mi vlasnici xperia iz 2011 trebali tek reći?!

a mi vlasnici xperie U koja je izašla u 2012 i čekali smo znaš koliko mjeseci da bi došo ICS. Jelly Bean neće ni doći. Čekamo JB za xperiu P  pa će ROMovi sa JB-om doć i za xperiu U.

Ja na Noteu iz 2011. Imam jos ICS ali cu barem dobiti JB 4.1 i 4.2.2

Tako je najavljeno i onda tek prestaje podrska ali za S2 ide i dalje.

Znaci podrska Samsunga za flagshipove traje u redu 2,3 mozda i 4 godine. Ali! Ali je spora i mukotrpna barem za nas u RH. Kako je drugdje ne znam ali vjerujem slicno.

A sony jos gori nazalost

Sony?

On je barem djelomicno ispunio obecanja, Xperia Ray i Pro vrte ICS

16 godina
Android 5.0 za SGS III?

pa nebi se s tebom složia, vrte oni, al gledaj koliko vrimena triba

da naprave update i kad ga naprave onda bude isprdak.

xperia s je izašla u 2. mjesecu, a prijelaz na 4.0 je bia više

od pola godine kasnije, al 4.0 je bia vani i prije nego šta je S izašla

kao top uređaj od sonya..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo ja imam galaxy s+ i na njemu imam CM10 (JB 4.1.2) i 350 RAMa i nije uopce sporiji nego 2.3.x. i sve radi na njemu, tako da izjave da ne radi kamera i jos neke stvari nisu tocne. iman oko 100 aplikacija instalirano i ne steka mi nista. i da imam neznan koji mobitel, odmah bi stavio custom rom jer je bar 2-3 puta bolji od roma koji samsung stavi..

15 godina
Android 5.0 za SGS III?

Hajde super ako je tako. Ja sam se interesovao za ICS i onda odustao kada sam vidio da neke stvari ne rade ali ako kažete da JB radi vjerujem vam. Dajte mi linkove za ROM molim vas. Jel XDA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android 5.0 za SGS III?
Mene primjerice na Androidu izludjuje to sto Google napravi novu inacicu svog OS-a i koja stvarno donosi prava poboljsanja (JB za primjer) i onda moram cekati da proizvodjac, Samsung recimo, prilagodi novi OS svojem sucelju i ostalo. Imam osjecaj da to traje cijelu vjecnost. Da ne spominjem kad update ovisi o operateru (ista stvar s WP-om).
Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

za s+ cm10 je od ivendora beta 3, i obavezno castagnait 10.6 kernel

15 godina
Android 5.0 za SGS III?

GROM I PAKAO! Šta sam sve prošao dok nisam instalirao Jelly Bean 4.1.2! Znači ROM baziran na CM 10 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087631 Inače, radi fantastično a najveći (ako se tako može nazvati) bug mu je problem u kameri kada je na panorama modu dok sama kamera dobro radi.

Manje iskusnim kolegama ne preporučujem da se sami upuštaju u flash ROM-a. Do problema je došlo kada nije htio da instalira gapps, bez kojeg na telefon gotovo da se ne može instalirati ni jedna aplikacija. Nisam htio da rizikujem kvar telefona i isti sam odnio jednom "poznatijem majstoru". Na kraju i on je odustao i nije mogao ništa da uradi oko gapps. Danas sam pokušao opet neke fazone i trikove uz pomoć CWM i telefon je pao u boot loop. E onda zatim resetuj i popravljaj mu boot loader. Reboot.........imam šta da vidim GOOGLE PLAY instaliran! Uspio sam!

Radi fantastično! Stvarno sam više nego pozitivno iznenađen. Svaka čast developeru!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jedina stvar koja u beti3 ne radi je da se ne moze spojit na wifi ako je wep enkripcija. Wpa radi odlicno. To je navodno do novih samsungovih drivera i developeri jos ne znaju zasto wep ne radi.
Imas portane 4.2 gapps od educka. Rade odlicno.
13 godina
odjavljen
Android 5.0 za SGS III?

Zivio XDA {#} . Jucer skinuo Slim 4.2.2. za stari SGS 1 i sve radi odlicno pa dok su oni podrska S2 , S3 , S4 su u drugom planu .

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...
Mitch kaže...

Ako je ovo uopće bilo upitno, onda najbolje nikad ne kupiti Android uređaj jer vjerojatno nećeš dobit update za idući Android, pa si misliš da uzmeš uređaj s idućim, al opet znaš da neće dobit upgrade i tako u krug.

To je jedan od vodecih razloga zasto koristim iphone godinama. Od pocetaka androida je tako ... kupis super mob, ima brzinu i snagu, dodje iduci android a ti se nadas updateu i na kraju ispadne da tvoj mob koji moze jesti malu djecu nema snage da vrti taj novi android ...

To mi je tako pokvareno i ucjenjivacki a cini mi se da sony predvodi i prednjaci. Xperie su zmajevi ali ako hoces novi os - kupi novi mobitel. Isto i sa samsungom ...

Appleovci su su*ci koji ti zakljucaju telefon do te mjere da ni MP3 ne mozes bez workarounda koristiti kao ringtone melodiju ali i usrani 3GS ima najnoviji iOS.

Upravo iz tog razloga najviše podržavam kineski Apple - Xiaomi.

Postiže nevjerojatne prodaje za jedan proizvod koji ima 4 tvorca.

Xiaomi radi MIUI rom, teoretski dobiva svaki Android, stari MiOne (godina i pol) vrti Android 4.2.2 (MiUI v5) vec mjesec dana (prije Note 2 recimo, flagship Samsunga)

Zato gdje god mozete, podrzite Xiaomi da izade na svjetsko i americko trziste.

Da napomenem, imali su prvi 720p od svih proizvodaca (Mi Two), quad i sve to za cijenu od 300$.

12 godina
neaktivan
Jesi li siguran za mi two da je 300 dolara. Cini mi se da je oko 500. I da mob je vrhunski, volio bi da dode u nas samo bojin se da bi bio povoljan u lopovsoj drzavi i lopovskih operatera. Pa ove tarife sto je t-scum uveo ima 2-3 dana su katastrofa. Pa do kada ce nas pljackat?
16 godina
tommy924 kaže...
Jesi li siguran za mi two da je 300 dolara. Cini mi se da je oko 500. I da mob je vrhunski, volio bi da dode u nas samo bojin se da bi bio povoljan u lopovsoj drzavi i lopovskih operatera. Pa ove tarife sto je t-scum uveo ima 2-3 dana su katastrofa. Pa do kada ce nas pljackat?

U kini je oko 300-350 (16 i 32GB), na Ebayu od 400-480$

Ali je zato jedinica na razini SGS2, i vrti 4.2.2, 350$ (ebay)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice