Android za 200 dolara

poruka: 2
|
čitano: 703
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android za 200 dolara".
17 godina
neaktivan
Android za 200 dolara

Ako interface ne bude prespor (kao što je kod Windows Mobile uređaja) i integracija sa google web aplikacijama bude dobra (prije svega gmail, google calendar, google maps i google reader) moglo bi se raditi o opasnom uređaju.

Hrpa korisnika iphonea koje znam (a onda kažu da se u RH nema para) je nezadovoljno iPhoneom - i to ide od početnog oduševljenja (gledaj kak se slika zumira kad razmičem prste) pa do iziritiranosti nekim Appleovim odlukama. Svi od njih se slažu da touchscreen (iako je fora stvar) nije pretjerano praktičan i rađe bi vidjeli normalnu tastturu... a to će HTC Dream imati.

Živi bili pa vidjeli

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Android za 200 dolara

Samo da G1 kao i iPhone 3G sa nekim aplikacijama ne počne slati trenutačne pozicije korisnika bez da toga sam korisnik nije svjestan, sustav je otvorenog koda ali i Chrome je otvorenog koda pa su "slučajno" zaboravili promijeniti EULA-u na prvoj beta verziji.

BTW čekam uređaje sa nV Tegrom koji bi trebali izaći iduće godine, trenutačni smartphone uređaji jednostavno nisu vrijedni novca da bi ih se kupovalo ako već imate starije uređaje osim ako ZBILJA trebate novi "telefon".

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2008 17:59 (Mayo).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice