Amortizeri - generatori

poruka: 6
|
čitano: 1.577
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Amortizeri - generatori".
17 godina
Amortizeri - generatori

ma da. uvijek netko pokaže zanimanje za takve stvari na kraju ništ od toga. ili možda bude...za desetak godina... negdje u koreji... ili japanu. na nekim ultra skupim hibridima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 11:48 (alien).

0 0 hvala 0
18 godina
Amortizeri - generatori

Ima i druga varijanta, s magnetima, cini mi se da bi bila jednostavnija i jeftinija.

LINK

I'm fat, you're ugly! I can diet.

0 0 hvala 0
17 godina
Amortizeri - generatori

Već sam sluša o ovome, pa i nije neki revolucionarni izum

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amortizeri - generatori

Ovo bi naša vlada trebala uzeti u obzir, uz naše ceste, neće nama trebati ni nuklearne ni vjetroelektrane, samo bi trebalo ugraditi ovo i onaj uređaj za bežićni prijenos el. energije u automobile i moći ćemo i izvoziti struju. Cool

Uistinu ovo bi nas moglo i izvući iz krize... Naime, ne bi trebali popravljati ceste, već poticati uništenje istih kako bi bilo što više struje te to donosi s jedne strane uštedu a s druge povećanu proizvodnju! Genijalno!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Amortizeri - generatori
biser007 kaže...

Ovo bi naša vlada trebala uzeti u obzir, uz naše ceste, neće nama trebati ni nuklearne ni vjetroelektrane, samo bi trebalo ugraditi ovo i onaj uređaj za bežićni prijenos el. energije u automobile i moći ćemo i izvoziti struju. Cool

Uistinu ovo bi nas moglo i izvući iz krize... Naime, ne bi trebali popravljati ceste, već poticati uništenje istih kako bi bilo što više struje te to donosi s jedne strane uštedu a s druge povećanu proizvodnju! Genijalno!

E majke mi ta ti je dobra.Nemoj da to SANADER vidi jer če još to napravit.
MICROMAN
17 godina
protjeran
Amortizeri - generatori

Vidis, neka bagerima razbiju ceste i vozimo se besplatno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice