AMD Sempron 140

poruka: 35
|
čitano: 7.027
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD Sempron 140".
17 godina
AMD Sempron 140

Dobra jeftinjara

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

Osmijeh

Meni se ovo isto sviđa. Malo zagrijavanje, 64bita, ddr3 podrška, 45w tdp, niska cijena,  što još čovijek može poželjeti.

Šteta što više nema hi-end jednojezgrenjaka, danas bi mogli raditi bez problema na 4 Ghz sa TDP-om ispod 100W.

Dođe ti da se zamisliš.

Neodlučan

Dim a,b As Integer

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
AMD Sempron 140

ovo će biti dobra konkurencija celeronima od kojih će biti sigurno brzi jer ima dosta veliki takt i dosta cachea.

Call of Juarez bound in blood nije najgora igra u povjesti PC gaminga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

Dobra vijest

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AMD Sempron 140

amd kralj...

intel kreten daje 10% više performanse za 30% višu cijenu...nema logike

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
AMD Sempron 140

Ako malo razmislimo, tko je spao na to da kupuje danas jednojezgreni proc od 300 kn? Za 435 kn dobiješ Athlona X2 5200+ koji je puno jači od semprona a i nije toliko skuplji.

Osim toga, nisu li Intelovi konkurentski Celeroni dual core?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AMD Sempron 140
crystal6 kaže...

Ako malo razmislimo, tko je spao na to da kupuje danas jednojezgreni proc od 300 kn? Za 435 kn dobiješ Athlona X2 5200+ koji je puno jači od semprona a i nije toliko skuplji.

A za 420 kn dobiješ AMD Athlona 7750 BE ili Intela E5200 za 450 kn!

written by pod009
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Osim toga, nisu li Intelovi konkurentski Celeroni dual core?

Namigiva

Sve si dobro reko, ali ne igra se svatko na svojim kompovima pa im je bilo koja ušteda dobro došla, usput ovdje je riječ o procu za AM3 platformu, a ti govoriš o starom AM2 procu koji će se uskoro prestat proizvodit, a taj athlon ima TDP od 65W a Sempron od 45W i podršku za DDR3.

Dim a,b As Integer
17 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

po meni fulanac, e5200 neznatno skuplji a overclock potencijal i 2 jezgre u usporedbi s jednom i više keša, jedino ak nekom treba za mrežu napravit(meni treba za acces point za bežićnu mrežu na krovu:D).

0 3 hvala 0
18 godina
AMD Sempron 140

ja bih ga kupio,savrsen za neki komp koji ce samo skidati stvari sa neta.

staviti neki pasivni hladnjak i super

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
ByRef kaže...

Osmijeh

Meni se ovo isto sviđa. Malo zagrijavanje, 64bita, ddr3 podrška, 45w tdp, niska cijena,  što još čovijek može poželjeti.

Šteta što više nema hi-end jednojezgrenjaka, danas bi mogli raditi bez problema na 4 Ghz sa TDP-om ispod 100W.

Dođe ti da se zamisliš.

Neodlučan

Dobar proc sigurno iako je jednojezgreni visoka pocetna frekvencija 1 MB L2 cache a moci ce se kloknut sigurno. Zapravo ko da gledam svoj procesor LE-1620 samo kaj je njegova defoltna frekvencija 2.4 ghz a kod mene je na 3.0 ghz kloknut i radi odlicno nema kaj!Cool

18 godina
AMD Sempron 140

Idealan proc za HTPC koji bi sluzio za npr. gledanje filmova, slusanje muzike, TV-a. Lako se stavi pasivni hladnjak kad se ne grije puno...

0 0 hvala 0
17 godina
m4c0r4k kaže...

po meni fulanac, e5200 neznatno skuplji a overclock potencijal i 2 jezgre u usporedbi s jednom i više keša, jedino ak nekom treba za mrežu napravit(meni treba za acces point za bežićnu mrežu na krovu:D).

55€ do 60€ za koliko se prodaje E5200 prema 30€ za Semprona 140 nije neznatno nego duplo skuplje.

16 godina
protjeran
doxy kaže...

amd kralj...

lol

a ko se vise grije i ko vise trosi?

ima logike

amd ploče imaju puno lošije perfomanse USB/SATA kontorlera nego intelove i nvidijine ploče....

17 godina
protjeran
mario09894345 kaže...
doxy kaže...

amd kralj...

lol

ima logike

amd ploče imaju puno lošije perfomanse USB/SATA kontorlera nego intelove i nvidijine ploče....

hahaha

testiro si novog semprona?

i stvarno me dira puno razlika u 2 celzijeva stupnja

17 godina
protjeran
m4c0r4k kaže...

pa to nije gaming proc i onaj koji ce ga kupit sigurno ga nece clockat

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
18 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
m4c0r4k kaže...

pa to nije gaming proc i onaj koji ce ga kupit sigurno ga nece clockat

A zakaj ga ne bi klokal normalno ako zna kaj dela tj da se razumije u klokanje, fino ga digne na barem 3.0 ghz i nema frke to se moze postic i napravit bez problema. Potrosnja s tim potezom nece puno skocit uopce toliko ga treba klokat reda radi i to je tak.Cool

16 godina
protjeran
doxy kaže...
mario09894345 kaže...
doxy kaže...

amd kralj...

lol

ima logike

hahaha

testiro si novog semprona?

i stvarno me dira puno razlika u 2 celzijeva stupnja

daj lol

sta mislis ko da intela tvog kretena kojeg ti nazivas briga sto neka tvrtka pokusava dostici arhitekturu staru 3 godine?

i ono si gore glupost napisa...

e6300 je brzi od tvog 7750 i jednake cjene..

a e6300 3x manje trosi i manje se grije od 7750...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2009 17:38 (mario09894345).
18 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

za te pare je idealan za htpc. taman sam si mislio uzet athlona le-1640, al sačekat ću ovog pošto je am3, pa ak kasnije budem htio mijenjat proc neću imat sranja s matičnom... a oc? ma nema potreba za oc-om na ovakvom procu, ko zna jel bi to i izdržao... sve u svemu za 30€ ni ne moš ubost neš bolje. 5+

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
dark_wizz kaže...

za te pare je idealan za htpc. taman sam si mislio uzet athlona le-1640, al sačekat ću ovog pošto je am3, pa ak kasnije budem htio mijenjat proc neću imat sranja s matičnom... a oc? ma nema potreba za oc-om na ovakvom procu, ko zna jel bi to i izdržao... sve u svemu za 30€ ni ne moš ubost neš bolje. 5+

Kaj se tice tog Athlon 64 LE-1640 iako je i on dobar proc nema kaj no ima samo 512 kb L2 Cache iako u nekim ducanima kod nas pise da ima 1 mb L2 Cache ali to nije tak krivo pise. Postoje zapravo tri verzije tog LE-1640 kak se vidi na slikama koje su bile dostupne a kod nas se moze kupit samo ona koja ima 512 kb L2 Cache iako pise u nekom ducanima kod nas da je to verzija sa 1 mb L2 cache no nije tak krivo pise ja provjerio osobno napisu jedno a ustvari je drugo. Sempron 140 ima normalno 1mb L2 Cache duplo vise od gore prije spomenutog proca a to je ipak bitna razlika!Cool

16 godina
protjeran
AMD Sempron 140

doxy i rambox

evo pogledajte ove linkove

http://sobitza.com/portal/content/view/730/32/1/6/

pogledaj doxy kako samo tvoj jadni 7750 gubi od najjeftnijeg core 2 duo procesora (e5300)

uz to, e6300 je u rangu novih phenom 2 x2 procesora, a trebam li spominjat da duplo manje trosi?

ako nemozete pogledat odite do oftamologa.

1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

AMD(ATI) radi super grafičke ,ali procesori su im  za sirotinju, jest da imaju dobar omjer ulozenog i dobivenog, ali onaj tko zaista zeli zvjer uzet ce INTEL (kolko para toliko muzike)...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
2 6 hvala 0
18 godina
AMD Sempron 140

Fin jednojezgraš, nema što. Ljudi, nije AMD lud. Znaju oni da imaju publiku i za taj procesor. Kako je već netko rekao, ne igraju svi igre. Ovo je savršen procesor za uredska i HTPC računala. Ja da slažem komp za takve potrebe, sigurno bih razmislio o ovom procesoru.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mario09894345 kaže...
.

e6300 je brzi od tvog 7750 i jednake cjene..

Kako će biti jednake cijene kada Athlon 64 X2 7750 košta 420 kuna, a Intel Pentium Dual-Core E6300 585 kuna.

16 godina
protjeran

i e5200 je brzi dosta a kosta tu negdje kao 7750

18 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

Postoje ljudi kojima je potrebno racunalo za internet, glazbu, video, ured... Takvima ne treba niti ce kupiti dvojezgreni procesor jer je to bacanje novca. Da bi pokrenuo IE, Winamp, WMP ili neki od Office paketa ne treba ti visejezgreni procesor i ukoliko se kupuje vise uredskih racunala, ovo je pun pogodak.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

jedino što valja je mala potrošnja,45nm,ddr3 podrška ali performanse su užas

trabali su napraviti neš tako za netbookove što bi bio hit

1 0 hvala 0
17 godina
Pudge kaže...

Postoje ljudi kojima je potrebno racunalo za internet, glazbu, video, ured... Takvima ne treba niti ce kupiti dvojezgreni procesor jer je to bacanje novca. Da bi pokrenuo IE, Winamp, WMP ili neki od Office paketa ne treba ti visejezgreni procesor i ukoliko se kupuje vise uredskih racunala, ovo je pun pogodak.

točno to, jer je ovaj proc namjenjen upravo za to...

također se može napravit jeftin komp koji bi služia samo

za skidanje...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
18 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

jedino što valja je mala potrošnja,45nm,ddr3 podrška ali performanse su užas

trabali su napraviti neš tako za netbookove što bi bio hit

Bit ovoga procesora nisu performanse, nego cijena i potencijal slaganja vrlo jeftinog racunala za ured.

17 godina
protjeran
AMD Sempron 140

kad intel napravi nekaj ovakvog s takvom cijenom, nek se javi...a dotad intelaši fof s teme jer samo spamate i trolate nepotrebno

hvala

tema je o amd sempronu novom, a ne o moj "tata kupio najboljeg intela na svijetu"

Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice