AMD Radeon HD 69x0 u studenom

poruka: 39
|
čitano: 3.696
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD Radeon HD 69x0 u studenom".
18 godina

Pravo moćno rješenje za Kantovre igrace probleme!

\o/

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Jel uz ovaj Cayman PRO dolazi kakav Porsche?

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Dali to znaci da ce se nasljednik HD5970 zvati HD6999 ili se mozda vracaju dobrom starom x2 imenovanju

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: AMD Radeon HD 69x0 u studenom
zaki kaže...

Dali to znaci da ce se nasljednik HD5970 zvati HD6999 ili se mozda vracaju dobrom starom x2 imenovanju

stara 5970 treba dobit nasljednika 6990

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
18 godina

Daj gle cijene! Isuse! 250 dolara? Kolko ce onda pasti 5870?

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ukay1000 kaže...

Daj gle cijene! Isuse! 250 dolara? Kolko ce onda pasti 5870?

Eh, to je za amere mislim, kod nas jos porez 23% UP i jos par prodavackih gluposti, ode to zacas gore.

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
16 godina
protjeran

ove gluposti sta sada kruze su gotovo sigurno dezinformacije i to najvjerojatnije iz Nvidijinog tabora, tesko da ce AMD preko 400mm2 a kamoli preko preko 500mm2, takvi mastodonti su iskljucivo rezervirani za Nvidiu jer ona s njima jos ima kakvu takvu racunicu - AMD nema

ovo mi djeluje itekako uvjerljivije od ovih gluposti

&lt;400mm chip + 256bit gddr5+ mema <400mm chip + 256bit gddr5+ mema

&amp;amp;quot;To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?&amp;amp;quot;
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 18:29 (dado8).
Moj PC  
5 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Pa dosta brzo dolaze pravi predstavnici 6xxx serije.

Nadajmo se sniženju cijena 'stare' serije..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

stara gotovo sigurno ide u EOL tako da ni cijene nece previse padat

18 godina
neaktivan

Kad prije mijenjaju te modele...Ja nisam prešao niti na 50xx seriju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Predji sada na 6xxx seriju kada dodju, nekome uvalis tu grafulju

18 godina
dado8 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

stara gotovo sigurno ide u EOL tako da ni cijene nece previse padat

stara serija ce se jednostavno prestati proizvoditi,a nasi trgovci ce one sto jos imaju na stanju pokusavati prodati po vecoj cijeni nego sto su je kupili tako da nece bas previse padati :)

17 godina
neaktivan
Riker kaže...

ja sam jos uvjek na HD4850 ... za sada me dobro služi i nemislim mjenjat nista prije HD7xxx serije ili neceg slicnog iz Nvidije

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina

Ako je ovaj poredak performansi tocan, HD5970 ima istu potrosnju i bolje performanse (x_x)

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Zanimljiva mi je jedino cijena Radeona HD6850 200$.

Onda ako bi toliko koštala bilo bi kod nas oko 1100 kuna +PDV+još nešto znači 1400-1500 kn...

To bi bila dobra cijena za takvu karticu. Nažalost ja je nemogu više uzet jer bi onda radio downgrade..Neodlučan

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
18 godina
neaktivan

"najvećim ikad izašlim iz AMD-ovih pogona."

Haha, AMD pogoni iz kojih izlaze graf cipovi. To ne postoji.

@ kartica- interesantno, ali vjerojatno ce 6970 biti sporija od 5970

4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ali zato imaju high end 6990, pazi da je 5970 dual-GPU kartica

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
18 godina
odjavljen

tko je kupio 5970 na početku najbolje je prošao...grafička će bit zvijer još dugo godina a mislim da je pri izlasku isto bila jeftinija nego danas

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...

tko je kupio 5970 na početku najbolje je prošao...grafička će bit zvijer još dugo godina a mislim da je pri izlasku isto bila jeftinija nego danas

Ja svoju platio 3800kn, uzeo sam od Toxic-a, sa tada 20 mjeseci garancije, full bundleom, originalnim Battlestation Pacificom i Cd-key-em za Battle Forge, a on ju je platio 4500kn u Linksu.

uh, ako single GPU HD6970 trosi 300W, onda ce dual GPU verzija trositi 500W Iznenađen

16 godina
neaktivan
M4X kaže...

imao sam ju i tako dobro sam prošao da sam ju prodao s oduševljenjem... sada sam ponosni vlasnik 5870 Smijeh

18 godina
odjavljen

"s TDP-om ispod 225 W i memorijom brzine 5 Gbps"

Koji je ovo qrac? Pa nije to mrežna kartica!

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam pitanje za cijenu kartice.........200 dolara.....a vi kazete u HR kad dodate poreze to izadje ipak nesto skuplje......

.......pa me interesuje da li ce grafa u sloveniji bit nesto jeftinija.....(jer su oni u EU)............hvalla unaprijed....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
El_Nino_09 kaže...

imam pitanje za cijenu kartice.........200 dolara.....a vi kazete u HR kad dodate poreze to izadje ipak nesto skuplje......

.......pa me interesuje da li ce grafa u sloveniji bit nesto jeftinija.....(jer su oni u EU)............hvalla unaprijed....

vjerojatno da...samo za europu vrijedi dolar=euro

17 godina

Ima lio nekih revolucionarnih novosti u Radeon 6 seriji ili je samo podignuta brzina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M4X kaže...
El_Nino_09 kaže...

vjerojatno da...samo za europu vrijedi dolar=euro

nije bas neko pravilo. prijatelj mi je iz amsterdama doni par hardwareskih prospekata jer zna da me to zanima. cijene su tu negdje kao i kod nas po ducanima. web shopovi su nijansu jeftiniji, ali bas nijansu.

15 godina
protjeran
bik kaže...

Ima lio nekih revolucionarnih novosti u Radeon 6 seriji ili je samo podignuta brzina?

dok ne naprave neku revoluciju i izradi igara hardwareske revolucije sluzit ce samo za benchmarke i izvlacenje novca.

18 godina
neaktivan
Friday kaže...

Najzabavnije je što je navedeno 5GB/s, a 5850 ima propusnost od 128GB/s... (GDDR5).

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Najzabavnije je što je navedeno 5GB/s, a 5850 ima propusnost od 128GB/s... (GDDR5).

E dečko, ti mješaš brzinu memorije i max. propusnost, a to nije nikako isto. Informiraj se prek Googla malo.

16 godina
protjeran
Friday kaže...

trkeljas i ispadas glup

naxeem kaže...
Friday kaže...

a ti care grijesis, kao sto ti je covjek rekao pobrkao si efektivni takt s bandwidthom

Zapravo sama memorija je vec tvornicki deklarirana za rad na 1750MHz (efektivno 7Ghz) sto s 256 bitnom sabirnicom daje propusnost od 224GB/s, dok bi se ta brojka s 512 bitnom sabirnicom popela na monstruoznih 448GB/s.

mema ce gotovo sigurno na samim grafama dolazit na nesto manjim taktovima - treba znat napravit memorijski kontroler i elemente na pcb-u koji ce bit sposobni radit na takvim brzinama(NVIDIA je primjerice zasad zakocena na 900Mhz) a i nesto lufta treba ostavit za overclock :) mema ce gotovo sigurno na samim grafama dolazit na nesto manjim taktovima - treba znat napravit memorijski kontroler i elemente na pcb-u koji ce bit sposobni radit na takvim brzinama(NVIDIA je primjerice zasad zakocena na 900Mhz) a i nesto lufta treba ostavit za overclock :)

Zasto/kako? Cayman koristi GDDR5 chipove nove generacije , tzv. GDDR5+.

Rijec je o novom redizajnu po JEDEC standardu radjenom u finijem proizvodnom proces tako da chipovi osim sto su osjetno brzi trose manje (voltaza reducirana s 1.425V – 1.575V na 1.35V), griju se manje a najbolje od svega kostaju manje - barem proizvodjaceSmijeh.

Izvori: 1, 2, 3

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 7:41 (dado8).
18 godina
odjavljen
dado8 kaže...
Friday kaže...

trkeljas i ispadas glup

Trkeljam? Ispadam glup? Znaš kako bi radila kartica sa takvom memorijom? Kao tvoj mozak otprilike...

Freak Show Inc.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice