AM3 dvojac iz MSI-ja

poruka: 4
|
čitano: 1.258
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AM3 dvojac iz MSI-ja".
17 godina
neaktivan
AM3 dvojac iz MSI-ja

Joj, da mi je to imat uz najbolji AMD-ov procesor koji će izdat... Bilo bi super.Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AM3 dvojac iz MSI-ja

cijena ce vjerovatno biti jedno 2000kn - pretpostavljam

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

Kaj se ja drogiram ili ova jaca ploca ima 4 PCI-E utora? Znaci da bi u nekoj skoro buducnosti mogli imate Quad Crossfire ili Octo-Crossfire :D ??

To bu bila ludnica :) .

Mogo bi AMD z ovim stvarima vratit na vrh...Prvi testovi ovih Phenoma II se nisu pokazali tak losima....Odma su tu negdi sa Inetelovim i7- icama

Sve u svemu, opet zanimljiva borba :)

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2
18 godina
neaktivan
dainese46 kaže...

Kaj se ja drogiram ili ova jaca ploca ima 4 PCI-E utora? Znaci da bi u nekoj skoro buducnosti mogli imate Quad Crossfire ili Octo-Crossfire :D ??

hehehe, bez brige nece :P
najvise mozes sloziti CrossFireX, nemas niti drivere za vise.
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice