Alienware Steam Machine stiže u Hrvatsku

poruka: 11
|
čitano: 2.088
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Alienware Steam Machine stiže u Hrvatsku".
18 godina

mene zanima oce li se steam gamepad moci zasebno nabaviti kod nas 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa tko bi normalan ovo kupio? PC od 3000 kn spakiran u lijepu kutiju po cijeni od 7000 kn??? PS4 je avion za ovo i košta više nego duplo manje...

Koja je poanta ovog proizvoda?

15 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

steam games

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Alienware Steam Machine stiže u Hrvatsku
Jim Carrey kaže...

steam games

Šta ima nešto što mogu igrati na ovo a ne mogu na PC-u od 3000 kn?

EDIT:

Malo sam čitao i ustanovio da taj steam machine nije kompatibilan niti sa masu stvari na steamu kao na primjer Fallout 4, Witcher 3 ili GTA5 a di je tu origin, battle.net, Uplay... I još i sa igrama sa kojima radi ima loš framerate...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 21:06 (bubimir5).
18 godina

De nemoj me zajebava*ti s tom cijenom od 1100 eura. Budale

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina

Za 1100e kupim PS4, 107cm telku i još mi ostane nemala svota love. Jednostavno nema smisla, ni kao prepakirani "PC", ni kao konzola.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bubimir5 kaže...
Jim Carrey kaže...

steam games

Šta ima nešto što mogu igrati na ovo a ne mogu na PC-u od 3000 kn?

EDIT:

Malo sam čitao i ustanovio da taj steam machine nije kompatibilan niti sa masu stvari na steamu kao na primjer Fallout 4, Witcher 3 ili GTA5 a di je tu origin, battle.net, Uplay... I još i sa igrama sa kojima radi ima loš framerate...

daj si pročitaj što si napisao i na što sam se ja nadovezao. Evo ako ti nije jasno ps4 - steam dva različita svijeta zato se to dvoje ne može staviti u isto rečenicu 

15 godina
neaktivan
4mal mozes uzet gamepad kod nas odavno. Ima frend, fora stvarcica :)
18 godina

Raspberry pi, instaliran moonlight, PC sa GeForce grafičkom i možeš streamati sa PC-a i samostalno igre i čitav steam big screen. Dakle nešto kao Steam Machine, samo što košta 40ak dolara i može ga se smontirati na TV da ga se ni ne vidi...

Preporuča se rPi2, no instalirao sam ga i na jedinicu i stvar radi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@ 4mal

Steam kontroler možeš normalno kupiti na Steamu.
Makar, mislim da kontroler od strane MS i dalje bolji, ali čisto stvar osobnog odabira.

Što se tiče Alienware-a, svj njihovi proizvodi dosta koštaju, meni su odlični (pogotovo njihovi prijenosnici), ali pošto nemam toliko $$$ i dalje se držim svoje kante.

Da ekipa koja tu pljuje ima love i ne mora razmišljati hoće li kupit Steam machine ili npr. PS4 (osobno nisam osoba za konzole) i da mogu kupiti oboje, 99% njih bi kupilo obje stvari i ne bi pljuvali po svemu šta si kao ni ja ne mogu priuštiti.

Koliko god volim Pi, on se nikako ne može uspoređivati sa Steam machine, ali baš nikako....kruške i jabuke.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
SM i Ps4 nisu bas razliciti svjetovi, dapace. Oboje imaju svoj servis,oboje apadaju pod konzolu kojoj je nekako prirodno mjeato ispod TVa.oboje su zatvoreni.

Pa SM je direktna konkitencija PSu i Xboxu.

To sta je cijena osla u nebo radi jednog ili drugog razloga je druga stvar.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice