Alienware M17

poruka: 25
|
čitano: 3.214
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Alienware M17".
17 godina
neaktivan
Alienware M17

bez komentara. još uvijek mi je slabo kada vidim od čega se sastoji.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alienware M17

e ovo ja zovem laptopom...da mi ga se je još samo dočepat...Cool

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alienware M17

Super je, još samo da je moj Cool

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Alienware M17

neam komentara. Odlično!

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alienware M17

Mama ja bi to za rođendan!!!

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alienware M17

A težina? Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Alienware M17
Daynn kaže...

A težina? Smijeh

Ma koga briga?Mene ne bi bila kad bih ga imao!!Namigiva
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Alienware M17

Kod ovakvog laptopa, težina se ne pita, ali ima jedno 20-30kgBelji se

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alienware M17

s njim bih otišao u krevet.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
18 godina
Alienware M17

Jos me samo godina-dvije dana dijeli do njega, a onda............

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

...........onda ćeš ga ugledati i nećeš imati para za kupit ga(šala, nemoj shvatit ozbiljno)

Malo mi se nesviđa kućište, predebelo je ali ipak se to mora negdje potrpat

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 19:08 (BORN).
18 godina
neaktivan
Alienware M17

u cemu je poenta takvog laptopa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smajli kaže...

gejmanje na max detaljima.
17 godina
smajli kaže...

Poanta je: igraj dok ne crkne.(lol)
pa ovo ti je Gamerski laptop, sve igre na maximumu, e ovo cu ja nabavit, kad i ako buden isa na fax(fakultet).
17 godina
neaktivan

Ja iman isti takav ,ali se moj zove Voyager i ima 10 000 tona, i može putovat brzinom od Warp 9 u svemiru.....

Tikviči vladaju svijetom!
18 godina
neaktivan
e ovo se zove zakon laptop, cak ima i ddr3 memu.
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
neaktivan
Alienware M17

Još da su stavili Radeonke 4870,...Bolje ne misliti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
smajli kaže...

gejmanje na max detaljima.
 Šteta što nema 8 Radeonki bio bi puno bolji i brži, a težina tako i onako nije važna
18 godina
neaktivan
nikad , ali nikad nebi kupil takvog prijenosnika. ako se to opce moze zvati prijenosnikom. jedva da bud prenosiv. prijenosnik je za mene racunalo od max 2 kg of neke lake legure i sa kvalitetnim ekranom( npr t61 14". moj laptop of choice.
i nogom u guzicu je korak naprijed
18 godina
ovo zdere bateriju samo tako ...mislim da bi ti se baterija potrosila vec dok ti se dize windows :D ili igra :D ...loading....battery low :D
K'eni pa te vat' ;)
18 godina
BugSU kaže...
ovo zdere bateriju samo tako ...mislim da bi ti se baterija potrosila vec dok ti se dize windows :D ili igra :D ...loading....battery low :D
 LOL Smijeh
Doć će Zoka da vas roka
18 godina
neaktivan
Alienware M17

Da li to cudo uopste ima bateriju? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smajli kaže...

Da li to cudo uopste ima bateriju? :D

Dobiješ peć koju ložiš i onda laptop ide na paruBelji se
18 godina
neaktivan
Alienware M17

Dobije se jedna kaljeva za montazu u dnevnu sobu i dvostruki dobitak... Jos kad bi bilo i one year of free wood :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alienware M17

nemam rijesi odlican je........

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice