Alienware 3D u isporuci

poruka: 9
|
čitano: 3.939
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Alienware 3D u isporuci".
16 godina
neaktivan
Alienware 3D u isporuci

oni će prema meni uvijek kmati no.1 dizajnove... stvarno predobro izgledaju

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Alienware 3D u isporuci
Scrappy kaže...

A ja si ga bas gledam i mislim kako lose izgleda. U usporedbi sa Samsung LED monitorom izgleda kao iz proslog stoljeca.

16 godina
Alienware 3D u isporuci

Hehe, izgleda bas ALIENWAREovski. Samo da i kod nas cijena bude ispod 3000KN bilo bi super.

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zmedic kaže...

Hehe, izgleda bas ALIENWAREovski. Samo da i kod nas cijena bude ispod 3000KN bilo bi super.

He kaj si zaboravio za balkansko pravilo 500$ = 500€ + razna davanja = minimalno 4 soma kuna....

16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
Scrappy kaže...

A ja si ga bas gledam i mislim kako lose izgleda. U usporedbi sa Samsung LED monitorom izgleda kao iz proslog stoljeca.

Ja ti imam ovaj koji si pokazao(ali model bez LED-a), i on je ljep, ali ovaj alienwero je onako žestok i  radije bi da ovaj moj tako izgleda.Nevinašce

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
neaktivan
Alienware 3D u isporuci

Evo vec su otkrili da uzduzni refresh nije usavrsen te da se pojavljuju ghost imagi :D

** Skijanje.ba ** Portal o skijanju u BiH **

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alienware 3D u isporuci
Cini mi se da ipak DELL nece tako brzo propasti kako je doticni Kinez(Jedan od osnivača Acera, Stan Shih) predvidjeo:
http://www.bug.hr/vijesti/americki-proizvodaci-nece-dugo/100225.aspx

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alienware 3D u isporuci

je ovo je super, ali morate računati na cijenu monitora kod nas od barem 3000 kn + 200 USD za naočale  ako se želi ostvariti taj 3D efekt tak da se da cifra penje u najboljem slučaju na 4.500 kn. Osobno nisam spreman dati za monitor 3x više od npr. Samsungovog 23" modela, a vi?

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alienware 3D u isporuci

Vjerojatno ce za koji mjesec Samsung napraviti svoj 3D monitor koji ce kostati ~1500 kn ili tu negdje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice