oni će prema meni uvijek kmati no.1 dizajnove... stvarno predobro izgledaju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ja si ga bas gledam i mislim kako lose izgleda. U usporedbi sa Samsung LED monitorom izgleda kao iz proslog stoljeca.
Hehe, izgleda bas ALIENWAREovski. Samo da i kod nas cijena bude ispod 3000KN bilo bi super.
Hehe, izgleda bas ALIENWAREovski. Samo da i kod nas cijena bude ispod 3000KN bilo bi super.
He kaj si zaboravio za balkansko pravilo 500$ = 500€ + razna davanja = minimalno 4 soma kuna....
A ja si ga bas gledam i mislim kako lose izgleda. U usporedbi sa Samsung LED monitorom izgleda kao iz proslog stoljeca.
Ja ti imam ovaj koji si pokazao(ali model bez LED-a), i on je ljep, ali ovaj alienwero je onako žestok i radije bi da ovaj moj tako izgleda.
Evo vec su otkrili da uzduzni refresh nije usavrsen te da se pojavljuju ghost imagi :D
http://www.bug.hr/vijesti/americki-proizvodaci-nece-dugo/100225.aspx
je ovo je super, ali morate računati na cijenu monitora kod nas od barem 3000 kn + 200 USD za naočale ako se želi ostvariti taj 3D efekt tak da se da cifra penje u najboljem slučaju na 4.500 kn. Osobno nisam spreman dati za monitor 3x više od npr. Samsungovog 23" modela, a vi?
Vjerojatno ce za koji mjesec Samsung napraviti svoj 3D monitor koji ce kostati ~1500 kn ili tu negdje...