Acer za Windows Phone 8

poruka: 8
|
čitano: 1.426
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Acer za Windows Phone 8".
13 godina
neaktivan
Acer za Windows Phone 8

Iskreno i nije im nesto taj Acer telefon :)

Ono sto mene zanima, a nmg nigdje da pronadjem je. Kad se ja sutra nadogradim na tu verziju 7.80 hocu li dobit mogucnost da imam Nokia Drive il to mogu okacit macku o rep!?

Inace imam HTC HD7 i sto se mene tice bolje mi ne treba, ali mi nedostaje ona nokijina navigacija, nisam sretnik koji je ima u autu pa moram koristit alternative ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 10:26 (igortehno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Acer za Windows Phone 8

mislim da prve generacije wp7 mobaća nece dobit update na wp7.8

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 2 hvala 0
17 godina
Re: Acer za Windows Phone 8
Indestructible kaže...

mislim da prve generacije wp7 mobaća nece dobit update na wp7.8

Imas neki link za takvu tvrdnju?

http://www.wpcentral.com/microsoft-unveils-windows-phone-78-update-legacy-hardware?page=1

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
neaktivan

bing maps i nokia maps ce se spojiti

ali nokia drive neces dobiti legalno

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan
Acer za Windows Phone 8

Citao sam negdje na nekom engleskom blogu da je potvrdjeno da mi sa wp7 necemo moc prec na wp8 ali da cemo dobit update na 7.80, e sad to ce samo donjet izgled kao na wp8 ali to je uglavnom to, po meni to i nije neka nadogradnja!

Takodje sam procitao da ce na wp8 nokia drive biti integrisan i biti dostupan na svim wp8 telefonima, ali nigdje nije receno da li ce bit ponudjen i nama uz 7.80 nadogradnju! Bas zbog tog ja vucam nokiju 5230 samo zbog navigacije uz sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Što će ti više od izgleda, ma bitna je fluidnost glavnog ekrana! :ironija:

Meni izgleda kao da se svi natječu tko će KASNIJE predstaviti svoj W8/WP8 tablet/mobač... vjerojatno vlada skepsa među supporterima. A i recesija je, razvoj je skup... U svakom slučaju, "booom" efekt pred božić, kakvog je Microsoft htio postići sa gomilom novih uređaja, čini se da će izostati.

Što ne mora biti loše: obzirom da se već čeka koliko se čeka, nek se malo i ovi WP7.x uređaji stabiliziraju kao platforma, a osmice dobro dorade... da ne bi bilo "Vista 8".

Uostalom, kreće im jaka konkurencija na jesen, možda i bolje da preskoče, teško mogu kvalitetno isplivati pored desetaka novih modela/tableta telefona Amazona, Samsunga, Googlea, Applea... i svim ostalima za koje mi se ne da tipkati.

Tiha voda brege dere... može i MS malo pričekati.

...Cause It's Got Electrolytes.
17 godina
Acer za Windows Phone 8

^^^^ Android Lover ^^^^

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

^^^^ Android Lover ^^^^

Yep. Sure. Najviše ih volim straga.

...Cause It's Got Electrolytes.
1
Nova poruka
E-mail: