Acer bolji od Asusa

poruka: 10
|
čitano: 2.697
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Acer bolji od Asusa".
18 godina
neaktivan
Acer bolji od Asusa

Jasno se vidi kako je uspješnost prodaje uvjetovana niskom cijenom. Netbook mi je duže u planu, ali stalno odgađam kupnju jer čekam da se stvari još malo zahuktaju, pa stignu još veći ekrani, još manje cijene, dvojezgreni atomi...

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Acer bolji od Asusa
ambivalent kaže...

Jasno se vidi kako je uspješnost prodaje uvjetovana niskom cijenom. Netbook mi je duže u planu, ali stalno odgađam kupnju jer čekam da se stvari još malo zahuktaju, pa stignu još veći ekrani, još manje cijene, dvojezgreni atomi...

He, he - mnogi tako čekaju, pa im se dogodi da taj tip uređaja odumre i prije nego što oni dožive ostvarenje "idealne kombinacije"! :)

Život je kratak - uzmi odmah što se nudi, prodaj kada se pojavi za dvije generacije bolji uređaj i kupi taj novi!
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
ambivalent kaže...

He, he - mnogi tako čekaju, pa im se dogodi da taj tip uređaja odumre i prije nego što oni dožive ostvarenje "idealne kombinacije"! :)

Život je kratak - uzmi odmah što se nudi, prodaj kada se pojavi za dvije generacije bolji uređaj i kupi taj novi!
 haha bas me zanima ak ga tada bude prodavao koliko ce dobiti (kladim se da ce dobiti manje od 500 kn) samo da su jeftiniji mislim da im se cijene ndje nadje izmedju 2000-2500kn i da su mal bolje opremljeni....da previse trazim al jbg
18 godina
ambivalent kaže...

Pa stigli su. Samo su nazvani laptop computers, još poznati i kao notebook computers. 

Steve Jobs je lik od kojega mi se okreće želudac, ali u jednom (ili više toga) je u pravu: netbook? Čemu to služi? Teži i veći od mobitela, a slabiji za rad od laptopa. WTF? I treba da odumru.

18 godina
neaktivan
Acer bolji od Asusa

Vidi se ovdje da i cijena čini svoje u prodaji ali i da uz dobre ideje te ideje treba i održati. Asus otvorio, ubio i otvorio put Aceru koji ga pretekne. Uz ideju treba to dobro odraditi kroz prodaju.

-- HaHa na sve

0 0 hvala 0
18 godina
Miro kaže...
Život je kratak - uzmi odmah što se nudi ...

slusajte poglavicu .. imam coek iskustva ..
18 godina
shkval kaže...
  Pa stigli su. Samo su nazvani laptop computers, još poznati i kao notebook computers. 

Steve Jobs je lik od kojega mi se okreće želudac, ali u jednom (ili više toga) je u pravu: netbook? Čemu to služi? Teži i veći od mobitela, a slabiji za rad od laptopa. WTF? I treba da odumru.

Prije malo više mjesec dana sam nabavio Acer Aspire One. Odlična "igračka"! Ne bi ga se odrekao nikad! Budući da sam programer, za ozbiljni rad imam stolnu mrcinu s 4 jezgre na 3 GHz, 4GB rama, 2 diska u RAID-u i 2 monitora, no nerijetko sam u situaciji da moram na teren i tamo na licu mjesta nešto promijeniti, isprogramirati, prezentirati. AA1 je odličan za takve stvari! Stavim ga doslovno u džep i sve riješim u trenu. Na njemu imam instaliran Visual Studio 2008 SP1, SQL Server 2005 i masu ostalih alata i savršeno brzo radi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 18:51 (Aldo).
17 godina
neaktivan
shkval kaže...
ambivalent kaže...

Ako tebi ne treba, ne znači da nikome ne treba!
Evo šta ti kaže naš Aldo!
18 godina
neaktivan
Miro kaže...
ambivalent kaže...

Potpuno se slažem - kupi odmah. Kada ti dođe dvojezreni već će u planu biti jeftiniji četverojezgreni, tehnologija nikad neće stagnirati - samo će se zahuktavati.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
18 godina
Aldo kaže...
shkval kaže...

Prije malo više mjesec dana sam nabavio Acer Aspire One. Odlična "igračka"! Ne bi ga se odrekao nikad! Budući da sam programer, za ozbiljni rad imam stolnu mrcinu s 4 jezgre na 3 GHz, 4GB rama, 2 diska u RAID-u i 2 monitora, no nerijetko sam u situaciji da moram na teren i tamo na licu mjesta nešto promijeniti, isprogramirati, prezentirati. AA1 je odličan za takve stvari! Stavim ga doslovno u džep i sve riješim u trenu. Na njemu imam instaliran Visual Studio 2008 SP1, SQL Server 2005 i masu ostalih alata i savršeno brzo radi.
  Hm. Pa čemu onda stolna mrcina služi kad netbook SAVRŠENO BRZO radi? Treba ga samo spojit na monitore, prodat mrcinu (bit će barem 10-12K kn) i kupit XBOX ili slično za igrat se (jer ne vidim čemu drugom mrcina služi kad VS2008 i ostalo vrti savršeno brzo). I po toj teoriji uštedi se zgodna sumica kn.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice