Acer Aspire 8930G-7665

poruka: 22
|
čitano: 4.435
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Acer Aspire 8930G-7665".
17 godina
neaktivan
Acer Aspire 8930G-7665

Vrhunska stvar, stvarno su odabrali odlične komponente...

0 0 hvala 0
17 godina
Acer Aspire 8930G-7665

Koja makina, ovo vrti ''krizu'' na sve high, sad valjda neće cijena bit paprena btw mislim da je ovo najveći konkurent Toshibinom Qosmiu x300.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3,TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Acer Aspire 8930G-7665

Zvuči 'veri gut'.

Ali mene zanima, isto novi, model 8930G-644G32Bn. Ima grafičku od 1Gb!!!

Još me zanima, ako netko zna, može li se u ovaj uređaj ubacitijoš jedan HD. jer vidim da jači model ima ugrađena dva HD-a?

17 godina
Acer Aspire 8930G-7665

pila je ssasvim ok. nisam bas impresioniran ko vas dvoje ali ajde.

moj minus ovom lapu je sto su sa quad core procom uparili 9700m gt...onak...mogli su staviti 9700m gts i amen...dodati mu na cijnu jos 200$ i imas pravi stroj.

ovak mislim da je 9700m gt usko grlo, u stvari siguran sam :)

tak da kad bi birao izmedju toshibe f50 i toshibe qosmio x300 koje su opremljene sa 9700m gts i ovog acera odabrao bi toshibu ili bi pricekao da vidim toshiba-in odvovor sa nekim quad core za laptop i drzao fige da stave 9700m gts u njega i da cijena bude oko 2000$.

uglavnom,treba pricekati da netko istestira stroj pa cemo biti pametniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acer Aspire 8930G-7665

Slažem se jednim dijelom, ali ja bi pri kupnji novog laptopa više gledao na procesor nego na grafiku... A meni osobno bi ova grafika bila sasvim dovoljna;)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Acer Aspire 8930G-7665

nema ta grafa 256 bitnu sabirnicu?mogli su stavit malo slabiji quad i neku grafičku kao 8800 gts 512.

intel core 2 e5200 3.68ghz 1.34 cooled with therlmaltake golden orb a ASUS PB5 Deluxe-wifi 2x2gb kingmax powercolor hd 4870 512 ddr5 tagan 580w samsung 160 +250 Western digital caviar+ seagate 500gb Sharkoon Rebel 12 economy 2x 14cm

0 0 hvala 0
17 godina
jpelko2 kaže...

nema ta grafa 256 bitnu sabirnicu?mogli su stavit malo slabiji quad i neku grafičku kao 8800 gts 512.

eto...sve vam tu pise :)

9700m GT   = 128bit sabirnica
9700m GTS = 256bit sabirnica

meni i vise nego dovoljan razloga za preskociti ovaj acer.

evo, ovo vam je stranica na kojoj imate sve o grafickim karticama za laptop pa si usporedjujte ali taj quad core sa 9700m GT je no way

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9700M-GTS.9899.0.html
18 godina
neaktivan
Acer Aspire 8930G-7665

Ta 9700gt je i dalje jaca od vecine grafickih rjesenja na ostalih 98%prijenosnika na svijetu,pa se suzdrzite glupih komentara!

Quad core i 4Gb rama je odlicno,jos imas 500Gb disk(da barem radi na 7200okrOsmijeh),sve u svemu za 1800$ dobar paket hardveraNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potpis X

18 godina
neaktivan
Acer Aspire 8930G-7665

ja bi taj laptop...ali je ioak mal preskup za menePlač

Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Acer Aspire 8930G-7665

tko koristi ovakva racunala? prevelika i preteska su za cestu mobilnu upotrebu, a kada bi slozili desktop racunalo iste jacine potrosili bi dvostruko manje.

eventualno dizajnerima i arhitektima bi zatrebalo..u svakom slucaju dobra zamjena za desktop racunala i stvarcica za pohvalit se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
solid_state kaže...

tko koristi ovakva racunala? prevelika i preteska su za cestu mobilnu upotrebu, a kada bi slozili desktop racunalo iste jacine potrosili bi dvostruko manje.

eventualno dizajnerima i arhitektima bi zatrebalo..u svakom slucaju dobra zamjena za desktop racunala i stvarcica za pohvalit se

A što ako često mijenjaš mjesto prebivališta, a stolno računalo nije praktično za transport, a ktome želiš imati dovoljno jako računalo...
17 godina
neaktivan
Acer Aspire 8930G-7665

Sta nestave M98???

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Acer Aspire 8930G-7665

dakle htjedoh reci da se za te novce (cca 2000 usd) moze dobiti samo takva pila s kudikamo jacim komponentama nego u ovom lapu + profi lcd monitor i to ne 18.x incni nego 24'' (HP ili Dell)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jason, vjerovatno si mislio na boravište :-)

evo s wipedie sto je prebivalište:

Prebivalište (domicil), stalno boravište.

Pravni naziv za mjesto gdje se neka osoba nastani s namjerom da tu stalno prebiva; služi kao osnova za određivanje mjesne nadležnosti suda, odnosno upravnog organa.

dakle ako osoba često mijenja boravište, onda bi mu lap itekako koristio ali budimo realni, tko u hr često mijenja boravište?

velim, jedino dizajnerima i arhitektima bi ova skupa igracka koristila ako eventualno puno putuju i u obavezi su pokazivati svoj rad ljudima na terenu, ali ne vjerujem da je to previše vjerovatan slučaj - obično posao napraviš na pcu za to (kojeg sam opisao u prethodnom postu), sprzis na usb stick (cd-i su prolost), i to je to...zapitaj se zasto su 12.1'' ili 13.3'' laptopi skuplji cak i od ovakvog acerovog lapa iako su im komponente i podosta slabije...mobilnost

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 15:39 (solid_state).
17 godina
neaktivan
Acer Aspire 8930G-7665

Koliko ja znam kad se igraju igrice na laptopima ili nešto drugo uvijek je na punjaću a jedino u firmama ili negdje vani se troši baterija i neće neki posloni čovijek kupit pilu od laptoma da bi mogao prikazat neku prezentaciju ili napisat neki tekst. Tako da je ovaj laptop zakon, jedino može jaća grafa za malo zahtjevnije igre no sve u svemu je pre j...n.

Kiko

0 0 hvala 0
17 godina
solid_state kaže...

velim, jedino dizajnerima i arhitektima bi ova skupa igracka koristila ako eventualno puno putuju i u obavezi su pokazivati svoj rad ljudima na terenu, ali ne vjerujem da je to previše vjerovatan slučaj - obično posao napraviš na pcu za to (kojeg sam opisao u prethodnom postu), sprzis na usb stick (cd-i su prolost), i to je to...zapitaj se zasto su 12.1'' ili 13.3'' laptopi skuplji cak i od ovakvog acerovog lapa iako su im komponente i podosta slabije...mobilnost

Joooooooooj....!Viče

U svakom slučaju ne bi se bunio ni najmanje da mi ga bilo tko pokloni tako da...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 16:45 (Gh0sT).
17 godina
protjeran

sorry, lapsus lingue. valjda si skuzio da nisam toliko neinformiran da bi napisao "sprzio na usb stick". snimio naravno he he. jbga to ti je kad pises u zurbi

17 godina
protjeran

da s prvim dijelom teksta se slazem ali nisam razumio zakljucak moram priznat...pa poanta i je za lap vazna mobilnost (tezina, dimenzije) te trajanje baterije. a ako se zelis igrati za po doma, pa valjda ces kupit normalnu kantu sa dvaput jacim komponentama od ovih u ovom lapu + za 6 inca vecim monitorom - njega mozes nac za cca 3-4000 kunica (ovisi uzimas li TN matricu za igranje ili S-IPS za profi rad, ako imas potrebu za radom uopce)) a sve za iste pare, ui biti i manje za par tisuca jer ce kod nas ovaj lap biti cca 11-12 000 kn (ako je u usa cijena preracunato 10ak).

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 18:52 (solid_state).
17 godina
neaktivan
solid_state kaže...

Jason, vjerovatno si mislio na boravište :-)

evo s wipedie sto je prebivalište:

Prebivalište (domicil), stalno boravište.

Pravni naziv za mjesto gdje se neka osoba nastani s namjerom da tu stalno prebiva; služi kao osnova za određivanje mjesne nadležnosti suda, odnosno upravnog organa.

dakle ako osoba često mijenja boravište, onda bi mu lap itekako koristio ali budimo realni, tko u hr često mijenja boravište?

A možda student koji je često na relaciji mjesto studiranja - prebivalište...;)

P.S. lapsus linguae za prebivalište-boravište
17 godina
protjeran

ha ha pa ok...ali da student treba ovako skupo i jako racunalo...hmmm...pretpostavka je da se takav student kratko zadrzava na odredjenoj lokaciji na koju putuje (inace, ako ima smjestaj vise mu se isplati kupit kantu + lcd)

ali ako je to tatin sin, onda naravno tata ce dati pare)

i ove cijene monitora koje sam spominjao su cijene bez pdva- i to mi je vec deformacija, obzirom da narucujem sve na firmu. ali bez obzira cijena ovakvog lapa kod nas ce biti sigurno 12ak tisuca kuna a to je kako god uzmes vise od gore spomenute konfe....

po meni su puno interesantniji tzv. netbook-i, koji su jako prenosivi a sve su mocniji i boljih karakteristika i stednje.

meni lap treba za biznis, surfanje i povremenu zabavu a nekakvo ozbiljno igranje i ozbiljan rad (graficki dizajn, programiranje i sl.) cu radit na pravoj kanti, zar ne?

17 godina
neaktivan
solid_state kaže...

ha ha pa ok...ali da student treba ovako skupo i jako racunalo...hmmm...pretpostavka je da se takav student kratko zadrzava na odredjenoj lokaciji na koju putuje (inace, ako ima smjestaj vise mu se isplati kupit kantu + lcd)

ali ako je to tatin sin, onda naravno tata ce dati pare)

Pa ne baš ovako jako, ali laptop od 6-7k kuna...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice