A4 - što je i koliko stoji?

poruka: 14
|
čitano: 2.447
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "A4 - što je i koliko stoji?".
18 godina
neaktivan

Još o Appleu...Uskoro ćemo početi sanjati jabuke...Smijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: A4 - što je i koliko stoji?
Gadi mi se vec ovo! Sta ne pisete o hp-ovom tabletu. Ak se ovako nastavi samo cu forum gledat.
18 godina
neaktivan

jel u prodaji Hp tablet?

tek u 6misec...win 7 na njemu, mislite da che brzo bit? mislite da che postojat tisuće applikacija namijenjene touchscreenu?...e jbga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 21:41 (Thog).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Thog kaže...

jel u prodaji Hp tablet?

tek u 6misec...win 7 na njemu, mislite da che brzo bit? mislite da che postojat tisuće applikacija namijenjene touchscreenu?...e jbga.

ako bih ja trazio uredjaj slican ipadu... prvo bi taj uredjaj morao imati i fizicku tipkovnicu... tako da u svakom slucaju, nekakav android smartbook mi bude vise pruzio, nego sto bi ipad...

ovo tablet + win7, to je po meni... previse... ak imas pravi, jaki os, imaj i laptop... kakav tablet! :)

16 godina

danas su deset vijesti objavili o aplleu na ovom portalu,dobro apple na marketing troši,nema portala koji ne piše o ipadu,stvarno su doasadili s tim tabletom,apple sa svim svojim proizvodima nema ni približno 7 posto tržišta,a nonstop su prvi u vjestima,ms drži preko 80 % tržišta pa ga nitko živ ne spominje

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Još o Appleu...Uskoro ćemo početi sanjati jabuke...Smijeh

Ja sanjam A4 ali ne proc nego audi XD

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
neaktivan

Life was much easier when Apple and Blackberry were just fruits :-)

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je tek početak Apple vijesti, iPhone OS 4.0 će biti predstavljen za 2 dana... :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 0:05 (vjeko).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Ovo je tek početak Apple vijesti, iPhone OS 4.0 će biti predstavljen za 2 dana... :)

A Microsoft predstavlja nešto za 6 dana.

Ako bude Courier onda ću još mjesec dana i više nakon toga gledati naslove "iPad vs. Courier" i sve žive moguće i nemoguće usporedbeViče

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 1:02 (Paolo2612).
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
vjeko kaže...

A Microsoft predstavlja nešto za 6 dana.

Ako bude Courier onda ću još mjesec dana i više nakon toga gledati naslove "iPad vs. Courier" i sve žive moguće i nemoguće usporedbeViče

navodno pink. što god to bilo :D

A.
16 godina
neaktivan
Mislim da je uzrok cijele ove panike i strke na IT portalima to kaj je Apple zasao u nepoznato podrucje i cesto kad se to dogodi napravi pravu pomutnju mislim vidite kaj se dogodilo sa iPhonom, i mislim da svi vidimo kakvi su danasnji mobiteli sve vise i vise. A isto se dogadja sa iPadom jer zato bi HP i milijun drugih kompanija uslo u tu utrku. OK bilo je i prije tablet racunala, ali zasto svi ovi novi slice iPadu.
A jedini problem zasto Apple drzi tak mali postotak je to kaj su njegovi proizvodi za nas preskupi (barem za mene). Ja istina Bog nemam nist od njih, zanimljivo je kaj je Jobs napravio od tvrtke u ovih 10 godina, jer kak bi dns svijet izgledo da je Apple bankrotiro
I'm soo SERIAL
18 godina
Svijet bi izgledao isto.
16 godina
neaktivan
mozda, neznam
I'm soo SERIAL
18 godina
neaktivan

Izgleda da je procesor najsličniji hummingbirdu koji se nalazi u najavljenom samsungu ... a iza čijeg dizajna stoji intrisity kojeg je ( navodno ) apple već kupio. Neznam što je radio PA Sami onda do sad ... 

A.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 9:24 (artfull).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice