Još o Appleu...Uskoro ćemo početi sanjati jabuke...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel u prodaji Hp tablet?
tek u 6misec...win 7 na njemu, mislite da che brzo bit? mislite da che postojat tisuće applikacija namijenjene touchscreenu?...e jbga.
jel u prodaji Hp tablet?
tek u 6misec...win 7 na njemu, mislite da che brzo bit? mislite da che postojat tisuće applikacija namijenjene touchscreenu?...e jbga.
ako bih ja trazio uredjaj slican ipadu... prvo bi taj uredjaj morao imati i fizicku tipkovnicu... tako da u svakom slucaju, nekakav android smartbook mi bude vise pruzio, nego sto bi ipad...
ovo tablet + win7, to je po meni... previse... ak imas pravi, jaki os, imaj i laptop... kakav tablet! :)
danas su deset vijesti objavili o aplleu na ovom portalu,dobro apple na marketing troši,nema portala koji ne piše o ipadu,stvarno su doasadili s tim tabletom,apple sa svim svojim proizvodima nema ni približno 7 posto tržišta,a nonstop su prvi u vjestima,ms drži preko 80 % tržišta pa ga nitko živ ne spominje
Još o Appleu...Uskoro ćemo početi sanjati jabuke...
Ja sanjam A4 ali ne proc nego audi XD
Life was much easier when Apple and Blackberry were just fruits :-)
Ovo je tek početak Apple vijesti, iPhone OS 4.0 će biti predstavljen za 2 dana... :)
A Microsoft predstavlja nešto za 6 dana.
Ako bude Courier onda ću još mjesec dana i više nakon toga gledati naslove "iPad vs. Courier" i sve žive moguće i nemoguće usporedbe
Ovo je tek početak Apple vijesti, iPhone OS 4.0 će biti predstavljen za 2 dana... :)
A Microsoft predstavlja nešto za 6 dana.
Ako bude Courier onda ću još mjesec dana i više nakon toga gledati naslove "iPad vs. Courier" i sve žive moguće i nemoguće usporedbe
navodno pink. što god to bilo :D
A jedini problem zasto Apple drzi tak mali postotak je to kaj su njegovi proizvodi za nas preskupi (barem za mene). Ja istina Bog nemam nist od njih, zanimljivo je kaj je Jobs napravio od tvrtke u ovih 10 godina, jer kak bi dns svijet izgledo da je Apple bankrotiro
Izgleda da je procesor najsličniji hummingbirdu koji se nalazi u najavljenom samsungu ... a iza čijeg dizajna stoji intrisity kojeg je ( navodno ) apple već kupio. Neznam što je radio PA Sami onda do sad ...