A4 na rendgenu

poruka: 19
|
čitano: 2.487
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "A4 na rendgenu".
18 godina
A4 na rendgenu

dobra fora sa slojevima :) svaka cast

da su u nvidiji pribjegli ovom rijesenje mogli su svo memoriju strpati na povrsinu graf procesora koliko je velik a bila bi niza potrosnja kao sto ovdje kazu :)

samo ne bi memorija mogla izdrzati velike temperature :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 16:20 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
A4 na rendgenu

pa ovi apple fili stvarno nisu normalni ljudi,još i to rade ,pa imaju li oni ikakve druge zanimacije,ili im jabuka prestavlja sve u životu,sad su i procesor stavili pod rengen što tamo očekuju naći tragove vanzemaljske tehnologije,ili tragove umjetne inteligencije koju je prvi izmislio apple

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A4 na rendgenu

Drago Galic imam poruku za tebe a to je da si opsjednut ti appelom, u zadnjih tjedan dana pises najmanje po 2 teme na dan o appelu, pa kaj se svijet samo oko njih vrti?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 16:56 (rorret).

5 4 hvala 0
16 godina
A4 na rendgenu

ma stvarno su pretjerali s tim ipadom na ovom portalu,svaka druga vijest je o ipadu,pa ako ga toliko žele neka ga kupe pa nam stavu pravu recenziju

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
11 3 hvala 0
16 godina
RE: A4 na rendgenu

Zasto reci kakav je procesor u novome uredaju (iPadu) kada mozes sutiti i pustiti ekipu da se muci i jos ktome dobiti besplatnu reklamu, pa di bis vise... Pametni ovi iz Applea dok ostali koji lude za njima...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
A4 na rendgenu

Brate, prekardašilo...Nije to više ni smiješno...

Moj PC  
12 0 hvala 2
17 godina
protjeran
A4 na rendgenu

koji bolesnici......

Hedonism Is My LifeStyle

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
A4 na rendgenu

Mislim da je ovo i malo vijesti vezano za apple, zasluzuju jos vise!Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
A4 na rendgenu

jeste culi za novinarski izraz: sezona kiselih krastavaca :)

e pa tako je i sada, i ostavite dragu galica i ostale da rade svoj posao. ja jednostavno ono sto me ne zanima - ne citam. kad bi se pokenjao svaki put na calanak sa indexa koji nema veze s mozgom, bia bi us*an od glave do pete :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 18:27 (mbc).

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
A4 na rendgenu

Uskoro ocekujem slijedece teme :

iPad u umaku od sampinjona

Kuhani iPad u umaku od tartufa

iPad srednje pecen u umaku od rajcice

Zecetina s iPad-om

... nadodati prema osobnim kulinarskim prohtjevima...

Moj PC  
11 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
A4 na rendgenu

Meni se čini da im je ova fora sa reklama baš dobra. Mislim.. da nikoga ne zanima nebi svaka Apple vijest imala ovoliko postova na forumu. Dok god vijest privlači ljude to je ok

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A4 na rendgenu

Dječici smetaju Apple teme...buhuhu.

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dom031 kaže...

Meni se čini da im je ova fora sa reklama baš dobra. Mislim.. da nikoga ne zanima nebi svaka Apple vijest imala ovoliko postova na forumu. Dok god vijest privlači ljude to je ok

Jedno je reklama, ali ovo je 'silovanje'..., a takav nacin pristupa odvlaci ljude.

Ljudi bi htjeli procitati nesto kvalitetnije, a ne cca pedeset vijesti o iPadu (koji nije nista revolucionarno), a koje u biti ne govore nista.

17 godina
neaktivan
A4 na rendgenu

Vjerovatno su mislili da ce naci neku borgovsku tehnologiju!

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Vjerovatno su mislili da ce naci neku borgovsku tehnologiju!

Haha... Borgovska tehnologija u apple-u.... prije Ferengijska... kupljena, ukrana ili jednostavno loša lulz

16 godina
neaktivan
a issss al ga ser*te vise o appleu.. pustite covjeka da pise, vijest ko vijest.. ipad je trenutno aktualan pa se o njemu dosta prica.. a to sto vi imate fobiju od applea je vas problem.. jednostavno nemojte citat to ako vam toooolko smeta, a pogotovo nemojte tu spammat apple ovo apple ono, ipad ovo ipad ono.. stvarno ste pretjerali -.-

01000010 01110010 00000111 01111000 || Dajem lockerz pozivnice!! javite se na PM :D
17 godina
neaktivan
A4 na rendgenu

Pa nema nitko fobiju od Apple-a, covjek je napisao recenziju o iPadu, a ovo su komentari te recenzije, di cu pisat o Appleu(dobro ili loše) ako neću ovdje...A sto se iPada tice njega je MSI-jev tablet pokopo davnih dana, zajedno sa iPhoneom kojeg je pokopala Nokia negdi duboko pod zemlju, a da ne pricam o Mac booku il stali je vec , koji sa svojom zaključanom distribucijom linuxa i cijenom ko omanja škoda ne može ni pomislit konkurirat nekom Alienwareu.

Apple živi od mladih tinejđerica(i likova koji se tako osjećaju)   koje vole ovaj novi MTV, sa masom gej serija kao što su Date my mom, Date my dad, Date my gay boyfiend etc. Svaka im čast na dizajnu, mogu na njega poljepit lacoste znak i objesit svim uređajima pederušu (da im mobiteli i marlboro light c igare naravno ne vire iz đepova).... Mac OSX Snow Leopard!?!!?!, to sto posto ima onaj, kak se zove, balkanski magnat cajki lulz, kojem je cijela kuća u tom motivu :D

Sta svi sad kao tolerancija, nemoj ovo, nemoj ono, taj Apple koda je retadirano dijete Stevea Jobbsa, svi ga brane zato jer misle da nije moralno pljuvat po njemu, u biti je samo kao automobilska nesreća.... gadno je al moraš pogledat.... Svaka im čast na trudu, al u mojim očima zauvijek će ostat prosiječan (definitivno nikad inovativan) proizvođač uređaja namijenjenih Američkom tržištu...

I rest my case, your argument is invalid......

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 12:12 (Belsebubii).

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Belsebubii kaže...

A sto se iPada tice njega je MSI-jev tablet pokopo davnih dana, zajedno sa iPhoneom kojeg je pokopala Nokia negdi duboko pod zemlju, a da ne pricam o Mac booku il stali je vec , koji sa svojom zaključanom distribucijom linuxa i cijenom ko omanja škoda ne može ni pomislit konkurirat nekom Alienwareu.

Ja mislim da ce u appleu biti presretni ako ih msi, nokia i alienware nastave "pokapati" kao dosad heheheNamigiva

Najjaca je usporedba macbooka sa alienwareom - paradom kica i neukusa namjenjenom americkim pubertetlijama i slijepcima.

16 godina
protjeran
A4 na rendgenu

Je li ovo do mene (ovo je nakon sto mi Paint 3 puta nije htio spasiti projekt)? 

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice