ma nije mi jasno što ljudi vide u tome,užasno sporo i teško pregledno, na Blackberry-u s OS6 je preglednik je sasvim ok, ajde na OS5 je i nešto služila kad bi trebao download PDF...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma nije mi jasno što ljudi vide u tome,užasno sporo i teško pregledno, na Blackberry-u s OS6 je preglednik je sasvim ok, ajde na OS5 je i nešto služila kad bi trebao download PDF...
To što je sporo i teško pregledno na BB OS-u ne znači da je ista situacija s ostalim platformama.
Na iOS-u je, primjerice, Opera mini (koliko sam primjetio) brža od Safari-a.
komprimira podatke da ne vjeruješ a opet super ispadnu stranice
Na mojem mobitelu (SE T700) je razlika između ugrađenog preglednika i Opere mini golema (opera 2x brže učita stranicu)
a ova zadnja winmo verzija (native, ne java smeće). milina.
opera mini je odlican browser... normalnog surfanja me s njom izade 60-ak mb mjesecno, sa androidovim browserom 3 puta vise...
Na Nokia S60 3rd verziji intergriranog browsera imam problema s čitanjem webmaila, dok s Operom nemam. Zgodna, pregledna, super!
Da bar ovo popularizia običnu Operu =)