80 milijuna za Operu Mini

poruka: 8
|
čitano: 1.764
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "80 milijuna za Operu Mini".
18 godina
neaktivan

ma nije mi jasno što ljudi vide u tome,užasno sporo i teško pregledno, na Blackberry-u s OS6 je preglednik je sasvim ok, ajde na OS5 je i nešto služila kad bi trebao download PDF...

antonio
Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: 80 milijuna za Operu Mini
antonio17 kaže...

ma nije mi jasno što ljudi vide u tome,užasno sporo i teško pregledno, na Blackberry-u s OS6 je preglednik je sasvim ok, ajde na OS5 je i nešto služila kad bi trebao download PDF...

To što je sporo i teško pregledno na BB OS-u ne znači da je ista situacija s ostalim platformama.

Na iOS-u je, primjerice, Opera mini (koliko sam primjetio) brža od Safari-a.

...
16 godina
neaktivan

komprimira podatke da ne vjeruješ a opet super ispadnu stranice

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
antonio17 kaže...

Na mojem mobitelu (SE T700) je razlika između ugrađenog preglednika i Opere mini golema (opera 2x brže učita stranicu)

17 godina
neaktivan

a ova zadnja winmo verzija (native, ne java smeće). milina.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

opera mini je odlican browser... normalnog surfanja me s njom izade 60-ak mb mjesecno, sa androidovim browserom 3 puta vise...

18 godina

Na Nokia S60 3rd verziji intergriranog browsera imam problema s čitanjem webmaila, dok s Operom nemam. Zgodna, pregledna, super!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da bar ovo popularizia običnu Operu =)

If it can't be my design, this is my line.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice