8 jezgri iz MediaTeka

poruka: 11
|
čitano: 2.156
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "8 jezgri iz MediaTeka".
16 godina
neaktivan
8 jezgri iz MediaTeka

"The model we tested is the 1.7Ghz 8-core MT6592 model with 2GB, 32GB memory and 5.5-inch 1920 x 1080 and the results were 28,118! Not bad at all and pretty much what Mediatek said the 1.7Ghz octa-core chipset should be putting out!"

C/P sa www.gizchina.com

To su već impresivni rezultati, nije daleko od flagship Snapdragona, a vjerojatno će bit daleko po cijeni. Ovaj Zopo je 299$. To je trenutna cijena sličnih quad core mobitela. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 12:17 (Mad_Badger).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: 8 jezgri iz MediaTeka
New cpu Snapdragon 805 sa Adreno 420.
15 godina
8 jezgri iz MediaTeka

Kad stigne onda opet ubosti nekog Zopa ili slično i voila.{#}

iclock2much

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
8 jezgri iz MediaTeka

Da se ponovim od prije. Ako je potrosnja 50% manja od prijasnje serije to bi znacilo da ce baterija izdrzati bar dva dana rada. A kao sto svi vlasnici najnovijih telefona znaju - bas i nije tako.

Sto su procesori jaci to ce biti sve vise i vise smeca od neoptimiziranog softwarea. A sada jos 8 jezgri.....

3 3 hvala 0
18 godina
Drazen kaže...

Ako je potrosnja 50% manja od prijasnje serije to bi znacilo da ce baterija izdrzati bar dva dana rada. A kao sto svi vlasnici najnovijih telefona znaju - bas i nije tako.

Jer samo CPU troši struju... {#}

Gledam te!
18 godina
8 jezgri iz MediaTeka

Nadati se da 8 jezgara nije tu stavljeno samo radi nečijeg marketinga.

0 0 hvala 0
17 godina
Veliki Brat kaže...
Drazen kaže...

Ako je potrosnja 50% manja od prijasnje serije to bi znacilo da ce baterija izdrzati bar dva dana rada. A kao sto svi vlasnici najnovijih telefona znaju - bas i nije tako.

Jer samo CPU troši struju... {#}

Pa ponekad mis e čini da to i jest slučaj {#}

Recimo imao sam xx mobitela s andoridom do sad, i sve sam morao puniti barem jedanput dnevno.

Onda sam kupio onaj Prestigio pap5430 (da, sa sony-a sam rešao na prestigio {#}) i sad mi baterija traje uredno 3-4 dana, s tim da mi je wifi, mobilni podaci, 3g sve stalno uključeno!

Pozadinsko osvjetljenje ekrana uvijek na automatskom. Prije sam uvijek na mobitelima pazio, uključi wifi samo kad ga koristiš, isto i za mobile podatke, ekran samo kad hitno nešto trebam na svjetlu pogledati, u suprotnom na najmanjem stupnju pozadinkog osvjetljenja i opet, punit kad god stignem {#} Ovaj mobitel koji sad imam, jedina razlika je taj procesor, koji je jednojezgreni, ali zbog HT-a, nije ništa lošiji od bilo kojeg dvojezgrenog.

Ono što sam još uočio, da ima puno bolji prijem wifi-a, od mojih starih mobitela (xperia p xperia s, galaxy s2...)

Jedino razmišljam da bi bilo dobro kad bi uzeo neki mob od 5 incha ekranom, ali sa ovim intel procesorima, jedini još koji mi se sviđa je lenovo k900 a on ima prevelik ekran...

Sljedeći mobitel koji ču kupiti, opet ču gledati bateriju, jer ponovno ovisiti o punjaču cijeli dan, nije mi ni najmanje primamljivo...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
8 jezgri iz MediaTeka

samo 8? pih! {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8 jezgri iz MediaTeka

Cini mi se da nece biti dosta brz.
Ja mislim da bi trebali stavljati Intel Xeon u sljedecu generaciju mobitela.

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
  strooswelt1991 kaže...
Veliki Brat kaže...
Drazen kaže...

Jer samo CPU troši struju...  {#}

Pa ponekad mis e čini da to i jest slučaj  {#}

Recimo imao sam xx mobitela s andoridom do sad, i sve sam morao puniti barem jedanput dnevno.

Onda sam kupio onaj Prestigio pap5430 (da, sa sony-a sam rešao na prestigio  {#}) i sad mi baterija traje uredno 3-4 dana, s tim da mi je wifi, mobilni podaci, 3g sve stalno uključeno!

Pozadinsko osvjetljenje ekrana uvijek na automatskom. Prije sam uvijek na mobitelima pazio, uključi wifi samo kad ga koristiš, isto i za mobile podatke, ekran samo kad hitno nešto trebam na svjetlu pogledati, u suprotnom na najmanjem stupnju pozadinkog osvjetljenja i opet, punit kad god stignem  {#}  Ovaj mobitel koji sad imam, jedina razlika je taj procesor, koji je jednojezgreni, ali zbog HT-a, nije ništa lošiji od bilo kojeg dvojezgrenog.

Ono što sam još uočio, da ima puno bolji prijem wifi-a, od mojih starih mobitela (xperia p xperia s, galaxy s2...)

Jedino razmišljam da bi bilo dobro kad bi uzeo neki mob od 5 incha ekranom, ali sa ovim intel procesorima, jedini još koji mi se sviđa je lenovo k900 a on ima prevelik ekran...

Sljedeći mobitel koji ču kupiti, opet ču gledati bateriju, jer ponovno ovisiti o punjaču cijeli dan, nije mi ni najmanje primamljivo...

Prestigio ima 1/4 ppi-a od npr. xperie z sto u prijevodu znaci da ce trebati ekvivalentno tolko slabije ledice za isto osvjetljenje ekrana.
Ekran trosi odprilike trecinu struje u mobitelu.
Tako da Prestigio s istim cpu-om i istom baterijom ali sa takvim ekranom kojeg ima moze izdrzati puno dulje na bateriji.

Pravi programeri programiraju binarno!
17 godina
Pentium100 kaže...

Prestigio ima 1/4 ppi-a od npr. xperie z sto u prijevodu znaci da ce trebati ekvivalentno tolko slabije ledice za isto osvjetljenje ekrana.
Ekran trosi odprilike trecinu struje u mobitelu.
Tako da Prestigio s istim cpu-om i istom baterijom ali sa takvim ekranom kojeg ima moze izdrzati puno dulje na bateriji.

Ali ja ga ni ne uspoređujem sa Xperiom Z, za takvu cifru, od oko 200€, definitvno ga nećeš uspoređivati s xperiom z.

Usporedi ga s nekim mobitelom koji ima približnu cijenu u dučanu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice