8-inčni Galaxy Tab 3

poruka: 7
|
čitano: 2.137
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "8-inčni Galaxy Tab 3".
18 godina
8-inčni Galaxy Tab 3

koje naguravanje unutar te skupine.. Note 8 je sasvim pristojno zatvorio tu rupu.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
8-inčni Galaxy Tab 3

u zadnje vrijeme je toliko vijesti kako samsung izdaje nove uređaje, da jednostavno meni to nije normalno. ne znam, koliko god neki pričali da su njihovi proizvodi najbolji, ali recimo da izdovojim prosječnu plaću za njihov proizvod i da onda za 3 tjedna kasnije izađe sličan uređaj mrvicu boljih specifikacija, pa koliko god realno razlike bile minimalne, ali opet osjećao bi se kao da mom uređaju nešto fali i razmišljao bi si zašto nisam čekao i jednostavno ovakvo štancanje uređaja mene odbija. s npr. appleovim proizvodima bar znaš na čemu si, svake godine jedan i to je to i kad npr. oćeš kupit razno razne dodatke za mobitel onda nema problema.

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
9 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
8-inčni Galaxy Tab 3

Samsung se mora trgnuti i početi izbacivati tablete "vrijedne spomena" ,a ovo bi moglo biti vrijedno spomena samo ako će koštat 250-300 $ max. Inače FAIL.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: 8-inčni Galaxy Tab 3
Nexus 7 - 198.5 x 120 x 10.5 mm
Galaxy Tab 3 8" - 209.3 x 122.2 x 6.95 mm
{#}
In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
spaws kaže...

u zadnje vrijeme je toliko vijesti kako samsung izdaje nove uređaje, da jednostavno meni to nije normalno. ne znam, koliko god neki pričali da su njihovi proizvodi najbolji, ali recimo da izdovojim prosječnu plaću za njihov proizvod i da onda za 3 tjedna kasnije izađe sličan uređaj mrvicu boljih specifikacija, pa koliko god realno razlike bile minimalne, ali opet osjećao bi se kao da mom uređaju nešto fali i razmišljao bi si zašto nisam čekao i jednostavno ovakvo štancanje uređaja mene odbija. s npr. appleovim proizvodima bar znaš na čemu si, svake godine jedan i to je to i kad npr. oćeš kupit razno razne dodatke za mobitel onda nema problema.

Pa što te brige da iziđe novi - bolji uređaj? Kakve to ima veze?  Nakon što iziđe bolji, tvoj neće više raditi?! Čime se ti u životu zamaras... 

Je li ti kupujes stvari zato jer su ti potrebne ili zato jer su najnovije tog tipa? 

Ti u biti kupujes vrijeme, a ne uredjaj. Vrijeme do izlaska novog, boljeg, u kojem se mozes hvaliti okolo sebi i drugima kako imas nesto najnovije... :)

14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Samsung se mora trgnuti i početi izbacivati tablete "vrijedne spomena" ,a ovo bi moglo biti vrijedno spomena samo ako će koštat 250-300 $ max. Inače FAIL.

Ima ih.. Npr. Note 10.1 i Note 8.0

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
18 godina
spaws kaže...

. s npr. appleovim proizvodima bar znaš na čemu si, svake godine jedan i to je to i kad npr. oćeš kupit razno razne dodatke za mobitel onda nema problema.

Krivi si primjer odabrao. Upravo Apple je jako razučarao kupce upravo tabletom. Ipad3 je izašao samo nekoliko mjeseci prije ipada4.
Ipad 4, kao i iphone5 ne šljaka sa starim dodacima za ipade ni mobitele jer jasno ima drugačiji šteker. Da ne spominjem koliko su kod
njih priključci i periferija precijenjeni. No ovo samsungovo silno trpanje raznih hardverskih verzija pod ista imena, slažem se, totalni fail.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice