S 4 skuplji nego S III

poruka: 18
|
čitano: 2.553
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "S 4 skuplji nego S III".
14 godina
neaktivan
S 4 skuplji nego S III

meni jos nije jasno kako jedno takvo govance plasticno  moze kostat recimo vise od nekog laptopa sa windowsima.. ili vise od 40" full hd smart tva.. ?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 9:41 (=xfact=).
Moj PC  
36 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: S 4 skuplji nego S III
=xfact= kaže...

meni jos nije jasno kako jedno takvo govance plasticno  moze kostat recimo vise od nekog laptopa sa windowsima.. ili vise od 40" full hd smart tva.. ?

To ti je statusni simbol u tramvaju.

15 godina
S 4 skuplji nego S III

da, deri dok ide, od svih redom, Samsung, HTC, Apple....

jednostavno je komedija da može koštati više od laptopa, LCDa i takvih velikih stvari,, i tamo ima brdo procesora i puno većih komponenti,,

al valjda to tako ide, novo je pa koristi priliku, dok su ljudi spremni toliko platiti

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
S 4 skuplji nego S III

Ja ne planiram kupovati smartphone dok god imaju probleme sa baterijama i zagrijavanjem. Dok se to ne riješi za mene je to obično smeće. Proči će još minimalno 2-3 godine dok ne razviju vodikove ćelije pa da mobitel drži 2-3 tjeda a ne ovako svaku noć ga moraš puniti.

3 17 hvala 1
15 godina
S 4 skuplji nego S III

Mislim kako S IV neće " uroditi polodom " kod korisnika S III -ke {#}
Posebice zato što  S III dobiva " značajke " S IV , te novi  Android {#}
A to pokazuje da je S III još aktualna verzija Galaxy-eve "konjice" {#}

9 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Mislim kako S IV neće " uroditi polodom " kod korisnika S III -ke {#}
Posebice zato što  S III dobiva " značajke " S IV , te novi  Android {#}
A to pokazuje da je S III još aktualna verzija Galaxy-eve "konjice" {#}

Primarno i nije namjenjen vlasnicima "trojke",većina ljudi "obnavlja" mobitel na ugovor svake dvije godine.

Cijena za krajnjeg korisnika u europi će biti oko 650 €,što je u rangu sa ostalim flagship modelima i trojkom kad je izašla.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina
protjeran
S 4 skuplji nego S III

I ovo je informaticki forum?

Ekipa se iscudjava kako manja stvar moze kostat vise od vece - nevjerovatno {#}                         

Moj PC  
25 16 hvala 3
15 godina
neaktivan
S 4 skuplji nego S III

Ovo je odavno sve samo ne informaticki forum.

Trebalo bi nekakav test inteligencije dat svakome tko se uclani pa, ako ne prode, ban odmah.

Moj PC  
27 5 hvala 1
12 godina
neaktivan
BMK kaže...

Ovo je odavno sve samo ne informaticki forum.

Trebalo bi nekakav test inteligencije dat svakome tko se uclani pa, ako ne prode, ban odmah.

I ti bi sam sebe banira sa foruma?

14 godina
neaktivan
bus kaže...

da, deri dok ide, od svih redom, Samsung, HTC, Apple....

jednostavno je komedija da može koštati više od laptopa, LCDa i takvih velikih stvari,, i tamo ima brdo procesora i puno većih komponenti,,

al valjda to tako ide, novo je pa koristi priliku, dok su ljudi spremni toliko platiti

Pa ako ima takve dobre komponente naravno da moze u proizvodnji kostat 250$.

Druga je stvar kolko ga prodaju... Tu se mora jos podmirit 1. Milijun patentnih prava drugima 2. Razvoj vlastitih tehnologija 3. Radnici.

Na to sve jos idu i svi usrani porezi kojih u SADu nema. Imaju oni veeeeeeeeliki profit ali ne toliki koliki vidim da mislite.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
13 godina
neaktivan
S 4 skuplji nego S III

Iznenadilo me je kako su ove kamere jeftine. I prednja i zadnja samo 20$.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 16:11 (Bilal).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bilal kaže...

Iznenadilo me je kako su ove kamere jeftine. I prednja i zadnja samo 20$.

Obzirom na cijnu proizvodnje - previše. :)

14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Isto tako nekom korisniku stolnog računala nije jasno kako za iste novce dobije jaču kantu, 24" LCD, poseban bežični miš, tipkovnicu, set zvučnika... bla bla bla... i neki 15" laptop (govance kako bi ti rekao)...

Kantu sa nekim monitorom može složiti više manje svatko. Kupiš komponente, složiš sve, instaliraš windows, linux ili što ti već želja i voila.

Za laptop već moraš imat malo više znanja, volje, truda i svega ostaloga, a i treba nabaviti komponente... pa sve to složiti u kompaktno kućište...

Smartphone nemoš sam sastaviti, teoretski možeš, ali realno, na što bi to ličilo?

U tom malom "govancu" dobiješ full hd ekran, sasvim solidnu kameru, bezbroj mogućnosti.. a šta objašnjavati uopće?

Ja jedno takvo govance redovno znam spojiti na full hd telku skupa sa bežičnim mišem i tipkovnicom i imam sve osnovno što mi treba za svaki dan. Browser, filmić koji, seriju, za nefalit i koju igru zaigrat (neigram al eto, teoretski moš)... Kad želim nešto više, tu je stolni komp.

Naravno, nisu ni mogućnosti svakog od uređaja iste, ali opet.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
13 godina
=xfact= kaže...

Opet plastični komentari. Kolega forumašu pitam tebe: "Kad su to mobiteli ili telefoni mahom bili metalni pa da bi sada to opet trebali biti?" Nemam ništa protiv  toga da kučište bude metalno, plastično ili od nekog drugog materijala. Al ono što jednostavno ne mogu shvatiti da ljudi navode izradu od plastike kao minus.

A što se tiče cijene. Meni je čudnije da slavina za kupatilo srednje kvalitete košta preko soma ipo kuna nego što SGS4 košta 7 somova. A od čega je slavina, komad željeza s ventilom unutra.

13 godina
S 4 skuplji nego S III

sgs4 skuplji od sgs-a 3 stvarno?tko bi rekao ćuda da se dese

1 0 hvala 0
15 godina
ansha kaže...

I ovo je informaticki forum?

Ekipa se iscudjava kako manja stvar moze kostat vise od vece - nevjerovatno {#}                         

Ajd da se i ja s tobom slažem. {#}

Ne znam zašto ovdje ne raspravljamo o tim gadgetima koji život znače.
Ovo se lagano pretvara u forum.hr samo na drugoj web adresi.
Ništa više Iznenađen

p.s. ako je ovo za nekog plastično govance, onda stvarno ne vidim više smisao i razlog daljnje rasprave. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
=xfact= kaže...

Meni još nije jasno kako to da su prosječni Laptopi još uvijek na jednojezgrenim Celeronima, dok su smartphoneovi već na Quad core ili eight core u ovom slučaju...

Tehnologija i razvoj iste koštaju!

scientia est potentia
15 godina
neaktivan
S 4 skuplji nego S III

Ni jedan prosjecan laptop ne dolazi sa procesorom koji ima manje od 2 jezgre.

Nigdje to nisam vidio, nije problem natrpat ali eto i marketing ima svoje.

Da nisu svi proizvodaci gruali 4 jezgre na mobu, ostali bi jos dugo na 2, no kad guraju sa svih strana, onda fakat guraju.

A za laptope, to da ih sto jeftnije kosta i da barem nekaj radi, nije da ces vidjet nekoga u istom cijenovnom rangu sa duplo vise memorije, SSDom i 4 jezgrenom procu, takva "zdrava" konkurencija tamo bas i ne postoji.

A isto ko i 24" monitori, evo imas 4,7" Full HD na HTC One, a mi jos uvijek zapeli na 24" Full HD.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice