3D kino bez naočala je moguće

poruka: 20
|
čitano: 1.974
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "3D kino bez naočala je moguće".
14 godina

Bolje bi bilo da se ostave idiotskih gimmicka i usredotoće na kvalitetu sadržaja - u zadnjoj godini nisam pogledao ništa što mi je ostalo u sjećanju kao memorabilno ili vrijedno drugog gledanja.

Što je forsiranje 3D-a i zakrivljenih ekrana u dnevne sobe postiglo? Ništa korisno, samo višegodišnju odgodu OLED-a velikih diagonala. Slično se ponovno događa sa forsiranjem "smart" featurea, a sva ugrađena rješenja se mogu sakriti pred RPi i OSMC-om, bilo da pričamo o mogućnostima, cijeni, ažuriranju softvera ili vijeku trajanja uređaja.

Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina

Taman kad pomislim da će 3d napokon dosaditi, ovi razvijaju novu tehnologiju

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 3D kino bez naočala je moguće
A čuj nije postiglo još ni zakrivljeni a još manje uhd-i.prvenstveno cijene radi,nepristupačna tehnologija JOŠ uvijek za nas običnu raju
Schiljak
14 godina
neaktivan
Sve je to lijepo i divno a po kojoj cijeni? I tko si to može priuštiti momentalno?
Schiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor150 kaže...
A čuj nije postiglo još ni zakrivljeni a još manje uhd-i.prvenstveno cijene radi,nepristupačna tehnologija JOŠ uvijek za nas običnu raju
Igor150 kaže...
Sve je to lijepo i divno a po kojoj cijeni? I tko si to može priuštiti momentalno?

Što se nije postiglo i što si ne možemo priuštiti? Zakrivljenih UHD TV-a ima od 5-6 k kn, nije baš toliko nepristupačno :D

18 godina
neaktivan
3D je samo zgodna tehnologija i nista vise. Na silu je uguravaju u TV a korisnici valjda samo isprobaju i to je maksimum.

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
zaba kaže...
3D je samo zgodna tehnologija i nista vise. Na silu je uguravaju u TV a korisnici valjda samo isprobaju i to je maksimum.

A onda sam ja bedak kaj uvijek gledam 3D verzije ako ih ima.

Potpis
17 godina
neaktivan

a bez kokica i/ili drpanja u mraku? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
FeelTheFear kaže...
zaba kaže...

isto gledam 3d filmove ali zalosno je sto bas nema nekih super kvalitetnih ali eto ovo sto izade pogledam u 3du

10 godina
odjavljen
toxic kaže...
FeelTheFear kaže...
zaba kaže...

isto gledam 3d filmove ali zalosno je sto bas nema nekih super kvalitetnih ali eto ovo sto izade pogledam u 3du

Nema ni u 2D tako da to nije do tehnologije....

14 godina
neaktivan

da to je sad;momentalno ... igrom slučaja su do pred koji mjesec/dva su bili 9 i više tisuća ... računaj da još uvijek ima full HDa po 8/9/10 tisuća ... još je to novo stara tehnologija

Schiljak
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 17:02 (Igor150).
18 godina
odjavljen

Problem je što je do sada snimljen samo jedan stvarni 3D film. Nemereš na to me bazirati tehnologiju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor150 kaže...

da to je sad;momentalno ... igrom slučaja su do pred koji mjesec/dva su bili 9 i više tisuća ... računaj da još uvijek ima full HDa po 8/9/10 tisuća ... još je to novo stara tehnologija

Ima FullHD OLED-a i za 20, a ima i 90 inčni Sharp Full HD LCD za 65 tisuća... A ako ćemo u perfektu, bili su i HD ready televizori po 20 tisuća prije 10 godina. What's your point? :D Btw, što znači "novo stara tehnologija"? :)

14 godina
neaktivan
I još su...Samsung spustio na onih 5 do 7 tisuća jedan jedini... sve ostalo..opet nedohvatljivo za običnu raju
Svaka akcija ima svoju reakciju.
14 godina
neaktivan
Samo hoću reći cijene su polako počele padati..nažalost to jedino što koči ljude.
14 godina
neaktivan
Ja sam bio u takoj situaciji i to jesenas...di mi crno jedan CRT TV... nagovarao času da uzme,bio jedan jedini uhd samsungov za 7 milja pa mu bilo previše,čak i to
14 godina
neaktivan
I još mi plače što me nije poslušao. Imao 5 i 600 tigrovi a a ja mu nudio razliku što mu talila.Dobio bih ga i za manje na medovinu.
17 godina
neaktivan

Kakve veze ima kvaliteta sadržaja s razvojem tehnologije? To su dva različita područja koja se neovisno razvijaju. Trebali bi još uvijek imati crno bijele CRT televizore jer nam filmovi nisu dovoljno dobri? Nije mi jasno zašto su svi protiv 3Da a nitko se ne buni što zvuk nije mono. Imamo 2 uha pa smo prihvatili stereo zvuk. Možda zvuči nevjerojatno ali imamo i 2 oka! Bilo bi logično da se sve snima s dvije kamere (po jedna za svako oko). Nije potrebna nikakva vanzemaljska tehnologija za snimanje u 3Du, samo dvije obične kamere koje su razmaknute oko 65 mm (toliki je IPD - razmak između zjenica). Jedini problem je kako što jednostavnije dostaviti taj sadržaj svakom oku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 17:28 (DragonShit).

4 0 hvala 0
14 godina
Naravno da ima ukoliko prilikom snimanja filma računaju da će shity scenarij i još gora gluma biti manje važni od hrpetine 3D efekata koje će ubaciti u film. Masa će ići radi efekata i zarada je u džepu. Radije bih da se potrude pridobiti gledaoce kvalitetom, a ne trikovima za mazanje očiju.
18 godina
neaktivan
FeelTheFear kaže...
zaba kaže...

Sve koje znam, a kupovali su u zadnje vrijeme TV, kupili su 3D (uz naravno smart opciju koja je isto sranje).

Svi oni su 3D samo isprobali i na tome je ostalo.

Nij ovdje govor kako to nitko ne koristi, vec kako je vrlo malo korisnika, a mozda je tome krivo vrlo malo sadrzaja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice