3D ekrani na mobitelima

poruka: 6
|
čitano: 1.135
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "3D ekrani na mobitelima".
17 godina
neaktivan
3D ekrani na mobitelima

Razlika u prikazu slike za lijevo i desno oko se postiže različitim kombiniranjem uključivanja bočnog LED osvjetljenja na ekranu, čime se postiže 3D efekt i bez korištenja posebnih naočala

E ovo mi se več sviđa, iako vjerujem da tehnologija neče biti savršena ipak je pomak, napram onih ostalih s kojima se moraju koristiti naočale.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
3D ekrani na mobitelima

Poplava vijesti o 3D ekranima ... nevidim neke svrhe od toga dok god se ne usavrši nekakva hologramska projekcija ... ovo je sve neki pseudo 3D  i vjerojatno samo za oči izgubiti. Kakva je primjena? Igrice, što? 

A.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
3D ekrani na mobitelima

primjena mu je što će sada mobiteli biti skuplji za barem 1000kn a i tako svaki šuša razmaženko želi imati svoju dvobrojnu kontakt listu u 3D prikazu. FANCYY !!

uostalom, kakva je točno primjena touchscreena i multitoucha ? do prije 2 godine imao sam nokijicu bez jave i mogućnosti sviranja MP3ca sa malenim zelenkastim ekranićem i 3 igre (zmijek, space commando i nekakve kockice). i koristila mi je i više nego savršeno za telefoniranje i pisanje SMSova.

:-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 17:56 (zoran123456).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: 3D ekrani na mobitelima

Pa najbitnija primjena (multi)toucha je izvlačenje novaca! Što zbog koliko-toliko kvalitetnijeg surfanja s takvim ekranom, što zbog plaćanja za novi mobitel - zbog tzv. cool factor-a! Smijeh

A lesson is learned but the damage is irreversible.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 18:03 (D4RKL1NG).
18 godina
neaktivan
3D ekrani na mobitelima

ne bih baš rekao što se multitoucha tiče, osim da su fizičke tipkovnice ( na mobitelima ) stvar prošlosti osim za specijalne namjene. Vrlo skoro će težina, baterija i ostalo biti puno važnije od mini tipkovnice koja ionako ničemu ne služi kad se čovjek navikne na touch screen. 

A.

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: 3D ekrani na mobitelima

Ako pod mini tipkovnicu misliš na QWERTY tipkovnicu, tu se definitivno slažem s tobom! Ali klasična (numerička) tipkovnica još nije stvar prošlosti budući da ju mnogi preferiraju pored multitouch virtualnih tipkovnica.

A lesson is learned but the damage is irreversible.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice