Hm, tip je da ne kažem što... Za taj novac mogao je uživati u stvarnom životu, sam ili sa obitelji, pentratiti se po planinama, roniti u dubinama, kupiti par komada malih aviona, naučiti pilotirati, nabaviti najbolju opremu za bilo koji vid skitnje i rekreacije u prirodi, na primjer kamper sa sve opremom plus čamac, bicikl i moped itd. Ma tip je kreten - eto rekao sam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hm, tip je da ne kažem što... Za taj novac mogao je uživati u stvarnom životu, sam ili sa obitelji, pentratiti se po planinama, roniti u dubinama, kupiti par komada malih aviona, naučiti pilotirati, nabaviti najbolju opremu za bilo koji vid skitnje i rekreacije u prirodi, na primjer kamper sa sve opremom plus čamac, bicikl i moped itd. Ma tip je kreten - eto rekao sam.

No dobro, covjekova je zelja imati nesto takvo. Ja sam stedio na misu od 30 kn pa sad mi se koci ruka ne bih li uspio "ubosti" neku ikonu na zaslonu.
Lik je car, trebalo je para za takav simulator.
Lik je car, trebalo je para za takav simulator.
Kao prvo čovjek zna što hoće i to je uspio, za razliku od nekih koji nisu uspjeli ništa pa sad govore da je on kreten. Jedino taj Microsoft FS zaista nije bog zna što za ovako veliku investiciju. Istina - grafika je super, ali ostalo je jadno. Najgore se potpuno ravne uzletno sletne staze, što u realnosti nije slučaj kod večine aerodroma. To potpuno mijenja planiranje prilaza, tako da je veoma upitna realnost simulacije. Vjerujem da mu je podlioga zapravo X-plane.
Za očekivati je da čovjek sa ovakvin financijskim mogučnostima ima već neku realnu letjelicu, bilo da je samogradnja ili nka Cessna