300.000 dolara za kućni simulator

poruka: 9
|
čitano: 2.056
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "300.000 dolara za kućni simulator".
17 godina
neaktivan

Hm, tip je da ne kažem što... Za taj novac mogao je uživati u stvarnom životu, sam ili sa obitelji, pentratiti se po planinama, roniti u dubinama, kupiti par komada malih aviona, naučiti pilotirati, nabaviti najbolju opremu za bilo koji vid skitnje i rekreacije u prirodi, na primjer kamper sa sve opremom plus čamac, bicikl i moped itd. Ma tip je kreten - eto rekao sam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 300.000 dolara za kućni simulator
Miša Nicinger kaže...

Hm, tip je da ne kažem što... Za taj novac mogao je uživati u stvarnom životu, sam ili sa obitelji, pentratiti se po planinama, roniti u dubinama, kupiti par komada malih aviona, naučiti pilotirati, nabaviti najbolju opremu za bilo koji vid skitnje i rekreacije u prirodi, na primjer kamper sa sve opremom plus čamac, bicikl i moped itd. Ma tip je kreten - eto rekao sam.

Ti očito nisi simulacijski manijakSmijeh
Tip je vlasnik tvrtke i sigurno je više od polovice onog što si gore naveo i učinio. Ipak simulacija je simulacija
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
Miša Nicinger kaže...

Da, baš si ti etalon koji ćeš drugim ljudima pričati što ih veseli i u čemu uživaju.

Bah...
17 godina

No dobro, covjekova je zelja imati nesto takvo. Ja sam stedio na misu od 30 kn pa sad mi se koci ruka ne bih li uspio "ubosti" neku ikonu na zaslonu.

Meda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Lik je car, trebalo je para za takav simulator.

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Lik je car, trebalo je para za takav simulator.

fuckas pare! lik ih ima!

Trebalo je znanja da se to napravi! Lik je teški freek!
18 godina
protjeran
Svaka cast na entuzijazmu, 10 godina rada i 10 prosjecnih godisnjih placa, nadam se da mu se isplatilo!
Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan

Kao prvo čovjek zna što hoće i to je uspio, za razliku od nekih koji nisu uspjeli ništa pa sad govore da je on kreten. Jedino taj Microsoft FS zaista nije bog zna što za ovako veliku investiciju. Istina - grafika je super, ali ostalo je jadno. Najgore se potpuno ravne uzletno sletne staze, što u realnosti nije slučaj kod večine aerodroma. To potpuno mijenja planiranje prilaza, tako da je veoma upitna realnost simulacije. Vjerujem da mu je podlioga zapravo X-plane.

Za očekivati je da čovjek sa ovakvin financijskim mogučnostima ima već neku realnu letjelicu, bilo da je samogradnja ili nka Cessna

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miša Nicinger kaže...

U jebote, al smo pametni kad treba trošit tuđe pare. A otkud ti znaš da on to sve nije napravio i da to nema? Pokrij se mokrim čarapama.
Simulator super izgleda, svaka mu čast.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 12:50 (nitro_vip).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice