30 dana za put oko svijeta

poruka: 8
|
čitano: 1.094
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "30 dana za put oko svijeta".
17 godina

Slovenija će mu poslužiti kao pista.

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina

Letjeti 3800km iznad pacifika u ovoj igrački, stvarno hrabro! (ili ludo?)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

svaka cast na pothvatu

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Kakav je to olovni benzin? To se još negdje koristi?

1 0 hvala 0
18 godina
Re: 30 dana za put oko svijeta
Diablo86 kaže...

Kakav je to olovni benzin? To se još negdje koristi?

Danas vise nigdje, zabranjen je 1996. Olovni benzin daje bolje performanse, i manje trosi motor, ali kao i mnoge dobre stvari zabranila ga je zelena mafija jer je olovo otrovno.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 11:47 (SupremeCommander).
18 godina

cim imas "zeleno" u nazivu projekta, nema problema s financiranjem ovakvih pustolovina

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina
Kaj je najsmesnije ne postoji "bezolovni" benzin jer bi u tom slucaju servis automobila imali nakon 100km.
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

i kad je zabranjen dodatak tetraetil olovo, sjetili su se da im smeta i ugljični dioksid. čudo da nisu zabranili disanje. sljedeće što će smetati je benzin pa struja pa zrak ... uskoro nećete smjeti ni prditi u autima (ali mislim da će kopanje nosa na semaforu ostati prema nahođenju). idu mi ti "zeleni" fanatici lagano naq. stalno mažu oči ljudima, skrećući pažnju od pravih problema (smeće po moru i na kopnu itd.) 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice