2014. - preko milijarde smartphonea

poruka: 10
|
čitano: 2.459
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "2014. - preko milijarde smartphonea".
15 godina

Već danas 50% školaraca tegli smartphonove.

Osobno nemam mobitel jer sam ga pokidao i u nabavci sam za novim. Ali nije mi jasno, što će svake godine mjenjati ljudi svoj smartphone?

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: 2014. - preko milijarde smartphonea
nul-3 kaže...

Već danas 50% školaraca tegli smartphonove.

Osobno nemam mobitel jer sam ga pokidao i u nabavci sam za novim. Ali nije mi jasno, što će svake godine mjenjati ljudi svoj smartphone?

Zato sto svakih pola godine izlazi nesto novo..

Evo sad imaju quad core cpu na mobitelu a ja sam jos na dual core na kompu...{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan

bolje i dual nego single ko u mene :) ...

ONTOPIC: 70% moje skole posjeduje smartphone...vrlo lako ce zamijenit stare mobitele budući da tih više i nema na tržištu...

Mrzim korisnike koji traže thumb up u potpisima! Klikni thumb up ako se slažeš ;) !
17 godina
neaktivan
Vidim da se uopce ne brinete sto cete sutra jesti, samo da je novi telefon za ... Dobro je to dok roditelji crnce i imaju posao. Savjetovao bi vam da malo citate portale i slusate starije jer nemate nimalo svijetlu perspektivu. Primite se knjige, nadjite podrucje koje volite i gledajte si zemlju u koju cete pobjeci jer se ova zemlja vise ne moze popraviti.

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Drazen kaže...
Vidim da se uopce ne brinete sto cete sutra jesti, samo da je novi telefon za ... Dobro je to dok roditelji crnce i imaju posao. Savjetovao bi vam da malo citate portale i slusate starije jer nemate nimalo svijetlu perspektivu. Primite se knjige, nadjite podrucje koje volite i gledajte si zemlju u koju cete pobjeci jer se ova zemlja vise ne moze popraviti.

Što da bježimo kada će uskoro smak svijeta {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
Linkosaan kaže...
Drazen kaže...

Ako je tako, pakiraj kovčege i pravac Njemačka!

scientia est potentia
15 godina
neaktivan

Ma za nas na Balkanu smak svijeta je davno bio.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alien kaže...
Linkosaan kaže...
Drazen kaže...

Ako je tako, pakiraj kovčege i pravac Njemačka!

Baš tako, ako je igdje sigurno to je kod Švaba {#} 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
Drazen kaže...

trebalo mi je nekoliko godina da to uvidim...

bio sam dosta frustriran svojim ne sposobnošću da im to objasnim.... ali prosvjetljenje je bilo vrlo jednostavno.

Oni nisu došli do stanja SVIJESTI da razumiju da to što rade nije dobro.

i sve što im ti/ja kažeš' oni te neće razumjeti.

14 godina

Ja još teglim svoj k800i 5 godina kupit ću[tražit od staraca] novi kad ovaj crkneznaći mrian sam još 5 god.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice