Laže selo, lažu ljudi... ja sam jučer vidio
kako prelazi cestu, skoro sam ga s autom zgazio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dat cu mu jos jednom sansu kad izdaju jos pokoji patch.. srusi li mi se jos jednom ili sl odmah ide dole. netreba ljudima to dok win 7 radi perfektno.
Bit će da djelatnici i fanovi microsofta kupuju masovno licence kako bi poboljšali prodaju. Drugi razlog ne vidim.
Windows 9 zabilježit će daleko bolje prodajne rezultate nego Windows 8
Windows 9 zabilježit će daleko bolje prodajne rezultate nego Windows 8
Bacaš kašike?
Ja koristim win8 zadnjih godinu dana, 3 puta mi se srusio, zbog graficke.
Ja sam zadovoljan, platio sam ga 30$ i ne mogu reci da je sranje.
To da metro nije nesto, zna svatko i meni ot smeta, ali necu samo zbog metra reci da je cijeli os smece.
Jedna stvar mi nikad neće biti jasna, Windows Vista je navodno bila loš OS (koristio sam ga otkako je izašao sve do 7-mice) a ja s njom nikad nisam imao problema, OK na početku je bilo problema sa driverima (to su krivi proizvođači) i to jer su ljudi većinom do tad imali PC sa 1 gb rama najviše 2GB a Vista jest bila malo zahtjevnija ali kod pojave SP1 i 2 radi bez greške, zatim dolazi 7 koji svi govore da je čudo neviđeno i šta sve ne ali to je najobičnija Vista sa par promjenica više u izgledu nego u radu. Windows 8 jest malo čudan ali 8.1 nije uopće loš, i stvarno ne znam zašto je na lošem glasu, jer sigurnost i performanse su bolje nego na 7-mici a sada kada počnu dolazit nove next gen igre i programi koji su više optimizirani razlika će biti još veća.
Radi čega? Windows 8 paralelno koristim sa Windows 7 još od release previewa i Metro skoro da i ne koristim, a i kad ga koristim to je brzi search, a on taj posao obaljva dobro.
Desktop sučelje možeš koristiti nesmetano, neovisno od Metra (ili kako se to sad više zove).
I da, ako si mislio da ne možeš imati više Metro aplikacija jednu pored druge, e pa možeš, ali dvije. :)
http://www.howtogeek.com/127756/how-to-run-two-windows-8-apps-at-the-same-time-with-the-snap-feature/
dat cu mu jos jednom sansu kad izdaju jos pokoji patch.. srusi li mi se jos jednom ili sl odmah ide dole. netreba ljudima to dok win 7 radi perfektno.
ako windows 7 radi perfektno cemu onda prelazit na osmicu?
Jedna stvar mi nikad neće biti jasna, Windows Vista je navodno bila loš OS (koristio sam ga otkako je izašao sve do 7-mice) a ja s njom nikad nisam imao problema, OK na početku je bilo problema sa driverima (to su krivi proizvođači) i to jer su ljudi većinom do tad imali PC sa 1 gb rama najviše 2GB a Vista jest bila malo zahtjevnija ali kod pojave SP1 i 2 radi bez greške, zatim dolazi 7 koji svi govore da je čudo neviđeno i šta sve ne ali to je najobičnija Vista sa par promjenica više u izgledu nego u radu. Windows 8 jest malo čudan ali 8.1 nije uopće loš, i stvarno ne znam zašto je na lošem glasu, jer sigurnost i performanse su bolje nego na 7-mici a sada kada počnu dolazit nove next gen igre i programi koji su više optimizirani razlika će biti još veća.
Vista nikad nije bila loš OS, iako je bila malo "nespretno" iskodirana. Problem je bio što je zahtijevala puno jača računala nego što su bila u to vrijeme. Dobro, s jedne strane možeš smatrati Sedmicu ispoliranom Vistom, ali kada bolje sagledaš stvari ipak postoji dovoljno napretka da se nazove novim OS-om. Osmica je prema Sedmici isto što i Sedmica prema Visti, ali je omražena zbog Modern (tako se zove, zar ne?) sučelja.
iz nekih gornjih komentara može se iščitati sljedeće: "ma koji OS Žmukljošuft ispljunuo na tržište, s time nema problema. odnosno, bilo je problema u početku, poslije se rušilo i nije radilo, ali poslije "n" zakrpa je postalo izvrsno i samo je bilo nekih problema i propusta pa smo se vratili/nadogradili na prijašnju/sljedeću verziju, koja nije u početku radila i bilo je nekih problema ali, osim ovoga, s nema nikakvih problema." 
Radi čega? Windows 8 paralelno koristim sa Windows 7 još od release previewa i Metro skoro da i ne koristim, a i kad ga koristim to je brzi search, a on taj posao obaljva dobro.
Desktop sučelje možeš koristiti nesmetano, neovisno od Metra (ili kako se to sad više zove).
I da, ako si mislio da ne možeš imati više Metro aplikacija jednu pored druge, e pa možeš, ali dvije. :)
http://www.howtogeek.com/127756/how-to-run-two-windows-8-apps-at-the-same-time-with-the-snap-feature/
Znam za tu opciju, al nije to to :)
A i to što moram instalirati 3rd party aplikacije da zaobiđem metro jer su default aplikacije u metro stilu, isto mi se ne sviđa. Ko da je pod instalacijom bilo teško ponuditi:
1. Desktop install
2. Metro (touchscreen) install
najbolje da se vratimo na xp...
ukidanjem Aera si se na Win8 i vratio na XP što se tog dijela tiče. 
A što fali XP-u doda se još jedan service pack , podrška za direct x 11 i svi sretni i zadovoljni. Problem je oduvjek bio i biti će u parama.