12 jezgri za Power 8

poruka: 11
|
čitano: 2.087
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "12 jezgri za Power 8".
18 godina
12 jezgri za Power 8

uf mrsina ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 12 jezgri za Power 8
4mal kaže...

uf mrsina ! {#}

Jest. Ono što je izuzetno zanimljivo je 8 (osam) threadova!!! po jednom core-u. Dakle ukupno 96 paralelnih procesa!!! E to se zove iskoristiti core.

18 godina
12 jezgri za Power 8

Ibm je uvijek bio ispred svog vremena , zamisli da se ovo cudo nalazi u ps4ki !, cell jos dan dns nije iskoristen do granica...

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
12 jezgri za Power 8
Intel stvarno ima sreće što prava najveća riba u oceanu - IBM - ne proizvodi mainstream chipove.
Po tehnologiji su daleko ispred ali x86 monopol je Intelov osigurač
Moj PC  
2 2 hvala 0
18 godina
12 jezgri za Power 8

Kad će intelov 8 jezgreni za mase? To mene zanima. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vakaka kaže...

Veće pitanje je kad će napokon developeri početi pisati software za više jezgrene/thread-ane sustave. Fućkaš 8 jezgri kad software to ne iskorištava.

Ad astra peronospora
14 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Veće pitanje je kad će napokon developeri početi pisati software za više jezgrene/thread-ane sustave. Fućkaš 8 jezgri kad software to ne iskorištava.

Ovako su i pisali kad su quad core procevi izlazili. Od većih igara i važnijeg softwera možeš na prste jedne ruke nabrojat koliko ih ne iskorištava multi-core sustave.

Live and let live.
15 godina
protjeran
cecenac kaže...
Bypass kaže...

Ovako su i pisali kad su quad core procevi izlazili. Od većih igara i važnijeg softwera možeš na prste jedne ruke nabrojat koliko ih ne iskorištava multi-core sustave.

Koliko ih ne iskorištava više od 2 jezgre? 4?

Ad astra peronospora
14 godina
Firefox. Opterećenja CPUa na mome X4 ne prelazi 25%. Što je jako žalosno jer su danas dual core procesori već standard. Ne znam da li se uopće i može nabaviti nekih singe core danas uopće.
18 godina
Bypass kaže...
Vakaka kaže...

Prvo nek izađe proc sa 8 jezgri onda će i developeri počet pisat software za njih. Btw koliko znam sve malo bolje igre koče na 2 jezgre, bar one što mene zanimaju. ^^

14 godina
neaktivan
12 jezgri za Power 8

I koštat će suha zlata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice